K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi

Bende çok pis okey oynarım kafana vurcem ıstakayı görcen ondan sonrakaydirigubbakcemile

bende pek pasaklı oynarım haa ona göre :roflol:

valla bacım pek bişi anlıyamamış olsamda işin içinde bir erkek haınliği var kötükedihüso
ama unutmayalımki kadının en büük düşmanı yine kadındır
kör şeytanlarından bulsunlar bacım sen boşver :teselli:

la bu ne aman allahım ben buraya gelmem jeyar kılıklı garular sızi

caylaaaaarrrrr...gelsın bakım...

anlatın hadı kocayı hemen oldurmeyecen zıcık azıcık..hemen olurse odul olur...ama kısslar..kocasını sevenler var beee...onlar netcek...

ah canımmm kıyamam, hepüsünü kazana atıp kaynatmak lazım vallaha, anca böyle temizlenir bu hödükler kötükedihüso sıkma anam o güzel canını :teselli:

ibolya pek sadist gördüm bacım senüü :1shok:
sen böyle diildin yaşarkenemi oldun canummm :teselli:

he valla anam anamdan doğduğumda büle deeldim, yaşarkene oldum, ibrahim tatlıses gibi karıyım vallaha :çok üzgünüm:

haklısın bacım karışık anlatmışım
benim gerizeklaı beni aldattı ve arayıp sormuyor zoruma gidiyorr kendime beni sevmiyor diyemiyorumm zoruma gidiyor çünkünnn aramasını mesaj çekmesini bekliyorum işte salak gibi

la bu ne aman allahım ben buraya gelmem jeyar kılıklı garular sızi
senin için çeyisi elinde patlamış evde kalmış KK(kıs kurusu) topiği aççaktım emme dedim daha büyük kitlelere ulaşıyım.:roflol::roflol::1closedeyes:

öyle işteee neyse ikiside beter olsunlarrr o herifim dediğim öküzde bukez itim olsunn

şimdikk dedikoduu yapcazz demi burda kimin dedikodusunu yapcazkineeee

aman ben herüfümü öldüremem bana lazım o :jeyyar: yannış anlamayın haa yane çocuklara baba olaraktan kaydirigubbakcemile3 benm için olsada olur olmasada yani nolcekki
ama genede yaşasınnn yaşasın ki hergün yandım allah çeksin :roflol:

senin için çeyisi elinde patlamış evde kalmış KK(kıs kurusu) topiği aççaktım emme dedim daha büyük kitlelere ulaşıyım.:roflol::roflol::1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5
ay hiç gülcem yoktu kızım sen böcüğün gazabından korkmuyonmu hiç kaydirigubbakcemile3

öyle işteee neyse ikiside beter olsunlarrr o herifim dediğim öküzde bukez itim olsunn

şimdikk dedikoduu yapcazz demi burda kimin dedikodusunu yapcazkineeee

hahaytt kimin olcak öncelikle şu hamam böcüğünün . :1closedeyes:
çeyis bakanıymış işyte öçyle baka baka evde kalcak haberi yok.aç kalır çeyissiz kalmazzz:roflol:

üff ya daha yemek yapmadım herifim gelince nerdeydin naptın derse bende selda nın kayfesindeydim dicem kaydirigubbakcemile3 2 yumurta kırıverem bari cokacimcoook

kıızz böcük parçalar şimdik senii evde kalmaz oo kız bir sürü taliplisi varmış biriyle evlenüür kıızz

kız yengeçç kolay gelsin bacım benimmm

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5
ay hiç gülcem yoktu kızım sen böcüğün gazabından korkmuyonmu hiç kaydirigubbakcemile3
yok annem ne korkçam 3 ayda bir ilaçlama yaptırıozs haşerata karşı bis.:1closedeyes:
hem böcükten korkana böcük gibi olsun.ayyy ne fena hem çeyisi hazır hem efde kalmış aman allah koru mıc mıc tıktık tık (tahtaya vurma efektidir):1closedeyes::dance:

kız yengeçç kolay gelsin bacım benimmm

sağol bacım kolaylığa çok ihtiyacım var şinci ne zor o 2 yımırtayı birbirine çarpıp dağıtmadan tavaya kırmak demü :roflol: gerçi herifim üzerime saldırdığında yardımıza ihtiyacım olabilir kaydirigubbakcemile3 bugün hiç çıkmadım kk dan ya çıkamıyorummmmmm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…