K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kızlar benim mesai bitti şimcikte evdeki mesaim başlıycak zemuszemusben gidiyom evdende naklen bağlanmaya çalışırım görüşürük:eek:

güle güle görüşürük
ben akşam giremeyebilirim
normalde benim bugün temizlik günüm
dip köşe heryeri temizlerdim ama hastaneye gidince kaldı akşama yapıyım 2 gün ev temiz kalsın

çitosum biz ilk sene kayınvalidemlere kestirmedik onların hissesini biz aldık eşimin dayıları falan beraber kestik ama bu sene zor gözüküyor

bu arada eve gidince unutma bizi yine geeeel zemuszemus

ben yine verememişim çakıldı kilolar mıh gibi ama azim ettim dönmem yolumdan tamam kilo veremedim ama almdımda en azından buda bişey oyyyy oyyyy ne zaman gider bu kilocuklar ne zaman he ne zaman

geçmişi okudum da geldim
ne o pes etmek vazgecmek yok zemuszemus
yavas yavas verirsiniz kilolarınızı sıkmayın canınızı ya opuyorumnanaktan
çitos özellikle sen noluyo sana :umursamaz: kilocunu vericen he temem mi Şeniz

kızlar sabah olsun bi tartılım bende öyle yazım okmu hadi görüşürüz inşallah almamışımdır valla yoğsam çitos beni döver

:eek:lmaz:bak hele bi dobiş adayımız daha teşrif ettiler sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler nerdesin kız sen kaç gündür tabi bozdun recimi burayada gelmedin beni döverler diye kulağını çekiyimde bir daha recimi bozma:mymeka:şimdi bugünden itibaren başla sıkı recime hemen o aldığın kiloyu vermeyle başla :umursamaz:

inş.citosum benimde niyetim öle,kaydirigubbakcemile5yılmak yok vermem gereken kilo 5 kiloya çıktı:sinifsinif:
yaa gelmeme sebebim;ben sizin gibi gündüzleri uzun süre oturamıorum,
geldiimdede sizler gitmş oluyosunuz,bakınıp çıkıyorum napiim,:gitme:
gündüz erken saatlerde eşim evde oluyo,eskisi gibi kk da vakit geçirmemede izin vermiyo,çok tepkili,dışarı çıkıncada ben işe dalıyom yada programım oluyo,inş. bi an önce bi işimiz olurda maddi manevi rahatlarız,bende sizlerle daha çok bi arada olurum,
şimdi tv izlerkene öle bi bakınıp çıkıyım dedim,hepimize kolay gelsin,öpüyorumŞeniz

selam millet ben geldim kızlar ne zayıflamışım ne almışım aynı kilomda duruyorum haa bu arada çitos duymasın iki gün önce ekmek yaptım yanındada çökelekli börek yaptım yedim ama şimdi ekmek yemiyorum aman çitos duymasın ne o çitosmu gelmiş bu ad-rada 63.500 gırama kızlar benden bu kadar yeter byyyyyyyyyyyyyyyyyy

selam canım

canım yaa kısmet napacan
bende geçen gün seni düşünmüştüm
dolapta ne zaman tarçın görsem aklıma hep sen geliyonda zaten kaydirigubbakcemile3 sen hamile kalmadan önce sütlü yapıp tarçınıda üzerine bolca döküp yiyodunya bende senden duymuştum 1 ay boyunca tarçından tiksinene kadar tarçınlı sütlü yemiştim :roflol: :roflol: :roflol:
ama eşinin tepkisine çok güldüm ..asi...tirrr.. :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey

ayy canım çekti tarçınla sütlaç<<<he laa bi ara ben paso ondan yiyordum ..şimdi diyorum şu çıtır kornfleksler varya ona süt koyuyoruz birazda tarçın atcam onun içine..hem diyet hem hamilelik formulü))))hehehe))))
ay ne günlerdi yaa bide durmadan incir suyu içiyodum bak o ay hamiş kalmıştım valla yinemi yapsamn acabakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:

:

ediyorum çitoscum..ama ben şimdi bi hafta 1 kg veriyosam 3 hafta veremiyorum resmen ayda 1 kg gidiyor ama daha sağlıklıdır belkiş .hepten yavaşladı...ben bu gidişle 4 ay sonra mezun olurum burdan ayda 1 kiloyla:hulya:
2 kasım pazartesi

sabah:çeyrek ekmekten kaşarlı tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:1 tabak kuru fasülye
biraz çiğ lahana

aralarda:
1 kivi
yarım elma
1 mandalina
1 nar
1 trabzon hurması
1 fincan yeşil çay
4 tane kuru kayısı

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
30 sağ-30 sol bacak hareketi
10 dk değişik bacak hareketi ve dambıllarla egzersiz

kızımla birlikte diyet ve spor yapıyoruz
anne benide takıma alsınlar nolur diyo kaydirigubbakcemile3
kendine defter tutuyo yediklerini not alıyor
sabahları erken kalkıp ebru şallının spor programını izliyo ve aynılarını yapmaya çalışıyo
kızımın listesinide yazıyım hevesleniyo garibim kaydirigubbakcemile3

2 kasım pazartesi

sabah:5 dilim tost (kek dilimi kadar)

öğle okulda:1 poğaça
biraz bisküvi
1 meyve suyu

akşam:1,5 tabak kuru fasülye
çiğ lahana

aralarda:3 mandalina
1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

su:suyu çok içiyo ölçmedim her dakka içiyo nerdeyse

spor: 15 dk bisiklet
50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl
10 dk farklı bacak hareketi (ebru şallıdan görmüş)[/QUOTE]

ay canımm afeerinn ona....
şimdi o hemen verir.bak nasılda dikkat ediyo menülerinealkisalkisalkisalkisalkisalkis

buarada ben buhafta hiç kg verememişim...bayrama kadar birkaç kg vermezsem beni kescek kocacım.kaydirigubbakcemile3hem masrafsız olcek hem etli butlu...ama dedim benden çok yağ çıkar boşverrrrkaydirigubbakcemile3
kaçındaydı ya az kaldı galiba........

herkese günaydınlarrr opuyorumnanaktanmutlu ve şanslı bir hafta diliyorum herkeseopuyorumnanaktan
kızlar sabah tartıldım bu hafta vere vere 600 gramcık vermişim :umursamaz:eek: kadar çalış didin kendini parala bu kadar ver olcek işmi bu diycem:umursamaz: fekat bu normal vücud direnç gösteriyor haftaya yine veririm inşallah yılmak yok pes etmiycem kaydirigubbakcemile5

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=69,5 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity toplam 4 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6.60 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

VALE_14=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPİKE DEVAMLI GELMEYENLER LİSTEDEN ADI SİLİNECEK:eek:lmaz:

günaydın canlar güzel ve kiloların bize küsüp gittiği bir hafta olsun bu arada benim vucut çok dirençli çıktı 72 de takıldım kaldım hala bir gram verememişim nolcek benim halim hafta sonu kendime ceza verdim yemedim bişey ama böle de olmıyacağını biliyorum napim gitmiyor işte sinir şeyler yapıştı kaldı üstüme

günaydın canlar güzel ve kiloların bize küsüp gittiği bir hafta olsun bu arada benim vucut çok dirençli çıktı 72 de takıldım kaldım hala bir gram verememişim nolcek benim halim hafta sonu kendime ceza verdim yemedim bişey ama böle de olmıyacağını biliyorum napim gitmiyor işte sinir şeyler yapıştı kaldı üstüme
gider giderr moralini yüksek tuuuutttt!!:teselli:

cumartesi sabah menüm
1 kase sütlü nesfit
1 kivi 2 adet kuru kayısı

öğlen kocikle çarşıya gittik orda ızgara balık yedim 1 porsiyon yanındada roka salatası yedim

akşam firında patates ve tavuk yedim tavuk 1 bağetti
2 kaşık pilav salata ve yoğurt 1 kase
PAZAR GÜNÜ MENÜM
sabah
5 zeytin
1 kk.peynir
1 yağsız omlet
domates ve salatalık
1 bardak çay şsiz.
2 dilim ki ekmeği
öğlen
1 tabak pırasa üzeri yoğurtlu
yanında haşlama karnıbahar
akşam barbunya pilaki 1 porsiyon
2 kaşık pilav
1 tabak salata ve cacık
1 küçük kase sütlaç tatlandırıcılı kullandım şeker yok yani
BUGÜN SABAH
1 kase tarhana çorbası
1 bardak çay
1 domates 1 biber yedim

günaydın güzeller

günaydınn şekerlerimm!opuyorumnanaktan
herkese mutlu haftalarrrr!!!

günaydın kızlarr hoşgeldinizopuyorumnanaktan
beloş morelini bozma bak bende 600 grm vermişimakannehirben bozuyommu hiç:mymeka:sadece sinir oluyom kendimekaydirigubbakcemile3sende devam et bırakma hiç:teselli:

X