- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkolsun divinim yaa yapma böyle
toparlanması için yardım edeceğimize hepimiz pes mi edelim ya :gitme:
citosummm ne oldu quzummm sanaa oyy kıyamamm:teselli:
şeyy dicem msn iyle problem yaşayan var mı benim gibi:çok üzgünüm:
hayır yaaa bırakmak falan yok saçmalama
biz senin için buradayız sana destek olmak için sen bizi bırakıp gidersen ne anlamı kalacak mafoldumben
slmm cıtırlarr men deldimm nasılsınız
çitosum hayırdır bacım nie bırakıyon recimi canım nasıl motive oluyodunuz hep birliklte
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için canım yok öle bırakmak
baharcım niye moralin bozuk. deme öyle yaa bak 6 kilo gitti diyosun bırakma yaa.
evet bende katılıyorum kızlara çitosum
neden bırakıyosun ki yaa saçmalama
bende bırakır giderim citos giderse :gitme:
anam yapmayın be canımm ne güzel birbirinize destek oluyosunuz herkesin gelmesi şartmı üç kişi olsanız bile ne guzel oluyo yani gelmeyenler oluyo yazmıyo ama bu sebeb olmasın olmamalı canım
tamam tamam bırakmıyom burdayım hadi diyetimize kaldımız yerden devam edelimzemuszemushepinizi çok seviyom ben canlarımsınız benimŞenizŞenizsiz olmadan bu sıkıntıyı nasıl atltırım ben opuyorumnanaktanŞenizaşkolsun divinim yaa yapma böyle
toparlanması için yardım edeceğimize hepimiz pes mi edelim ya :gitme:
tamam tamam bırakmıyom burdayım hadi diyetimize kaldımız yerden devam edelimzemuszemushepinizi çok seviyom ben canlarımsınız benimŞenizŞenizsiz olmadan bu sıkıntıyı nasıl atltırım ben opuyorumnanaktanŞeniz
iyide ben citos burayı bırakıp giderse yani nereye giderse onunla giderim diye şeyttiydim kem küm laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3en sonunda yarım kg verdin gözün aydın hemen ekliyem listeye cnm:lepi:citos ben sabah tartıldım 69,5 geldim
kaydirigubbakcemile3en sonunda yarım kg verdin gözün aydın hemen ekliyem listeye cnm:lepi:
kız sen daha öğlen yemeği yemedinmi lmaz:git bişiler atıştır hepten aç açta olmaz cnm benim:1hug:
sositosositocanım yarım kg yarım kg gidiyor fazlalıklar 100 gram bile versen başarıdır alkisalkisalkishee yemedim öğle yemeği canımda hiçbişey istemedi
yarım kiloda bişeydir ama dimi en azından verdim yani kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın az kalmış hihoyyytkanka kaynanamlar 15 inde gidiyolar hacca hihoyyyt hihoyyyt
opuyorumnanaktanŞenizhihoyyyt ohhhh beeee zemuszemus
oh be 1 ay yan gel yat kaynanasız dırdırsız parti ver artık topiktekaydirigubbakcemile3haftaya cumadan gideriz kaynanamlara vildan okuldan geldikten sonra valizlerini falan hazırlarız
pazar günüde yolcu eder döneriz evimize inşallah
opuyorumnanaktanmisafir nedemek cnm sende bu topişin yerlilerindensin :1hug:hoşgeldinŞenizmen deldim misaf,r kabil ediyinizmiopuyorumnanaktan
vale bacım hoşgeldin
citos listeden osmaniyeyi vale yapsana kız
opuyorumnanaktanmisafir nedemek cnm sende bu topişin yerlilerindensin :1hug:hoşgeldinŞeniz
sositosositocanım yarım kg yarım kg gidiyor fazlalıklar 100 gram bile versen başarıdır alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın az kalmış hihoyyyt
opuyorumnanaktanŞeniz
oh be 1 ay yan gel yat kaynanasız dırdırsız parti ver artık topiktekaydirigubbakcemile3
insan kendi evinde misafir olurmu bacım opuyorumnanaktanmen deldim misaf,r kabil ediyinizmiopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy kuzucuklarım benim he ya benide yazın listeye bakalım verecemmi:lepi:
:lepiEĞİŞTİRDİM BİLEoyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy kuzucuklarım benim he ya benide yazın listeye bakalım verecemmi:lepi:
:umursamaz:aman evde yokum dersin ışıklarıda açmazsın olur biter sırnaşık şeybizde geçen sene tosun kestik bakalım kısmet bu sene ne alıcaz kurbanlıklarda fiyatı uçmuş yaw çok pahalı deyilerhııı bana yatmak haram
şimdi tek derdim kaynım nöbetteyken inşallah eltimi bize bırakmaz
eltimi çok seviyorum ama oğlundan nefret ediyorum :umursamaz:
her hafta gitmem 2 haftada bir giderim
kurbanıda beraber kesecez gençler :lepi:
siz kurban kesiyomusunuz
biz tosun keseciz inşallah allah nasip kısmet ederse :Saruboceq:
insan kendi evinde misafir olurmu bacım opuyorumnanaktan
vermesen bile bu halinlede güzelsin şikerim alkisalkisalkis