Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin minişim ŞenizŞenizhep beraber fit olucaz inşallah:Saruboceq:ben bebeğime sende kocikine kavuşursun inşallahkaydirigubbakcemile3nasılsın guzum görüşmeyeliyerimseniben
Şenizhoşgeldin beloşum ne varmış yaşında allasen sende kaydirigubbakcemiledur daha zayıflayıp anne olucaz biz ne yaşlanmasından bahsediyon :1hug:kardeşim topikin hayırlı uğurlu olsun yanlız ben yaşlıyım hızınıza yetişemem mazallah kalbim var benim:)))yavaş yavaş gelim arkanızdan
hoşgeldin Şenizmennnnnnnnn deldim elimde yogurtlu makarnamlacokacimcoook
bize takıl zayıflarsın minişim hiç meraklanma baktık tek başımıza olmuyor bizde hem sohbet ederik hemde yarışıklığa zayıflarız dedik cnm herzaman burdayız beklerim cnmyerimsenibenhoşbuldumm citosum cerezimmm...hhehe hadi inşAllah ..kociş için acele etmiyom artk bıraktım akışına pehhh ama zayıflamam şart bide regl dönemimdeyim koca bi göbek ıyk
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwssssssssss kocam aradı simdi aksama iş için istanbula gidecekmiş 2.5 aydan beri yüzünü göremiyom sabah gidiyo aksam 11 de geliyosenağlama bıktım bu işten yaaaa bende kızlar sizin yanınıza gelecem hıııh işte:umursamaz: beni misafir kabil eden varmı aranzda:a015:
:umursamaz:hangi ara görüşüyonuz siz cnm:kedi:senin için çok zor allah kolaylık versin sanaakannehiryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwssssssssss kocam aradı simdi aksama iş için istanbula gidecekmiş 2.5 aydan beri yüzünü göremiyom sabah gidiyo aksam 11 de geliyosenağlama bıktım bu işten yaaaa bende kızlar sizin yanınıza gelecem hıııh işte:umursamaz: beni misafir kabil eden varmı aranzda:a015:
:roflol:bilelimde bizde ona göre gelirik sana:roflol:
opuyorumnanaktan
Uzun mu kalacak peki.
Yani ona göre misafir edecem.
Misafirin kısası makbuldür :1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
Tabi ki isterim başım üstüne :)
canım gel birlikte yiyek oyyyy oyyyyyyyy sen istersinde ben yapmammıhoşgeldin Şeniz
ama oldumu şimdi bende çok severim makarnayı bir tabakta benim için getirseydincokacimcoook
canım gel birlikte yiyek oyyyy oyyyyyyyy sen istersinde ben yapmammı
bize takıl zayıflarsın minişim hiç meraklanma baktık tek başımıza olmuyor bizde hem sohbet ederik hemde yarışıklığa zayıflarız dedik cnm herzaman burdayız beklerim cnmyerimseniben
tamam canım ben sorayum kısa kalacaksa geleyüm
opuyorumnanaktan
Uzun mu kalacak peki.
Yani ona göre misafir edecem.
Misafirin kısası makbuldür :1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
Tabi ki isterim başım üstüne :)
:umursamaz:hangi ara görüşüyonuz siz cnm:kedi:senin için çok zor allah kolaylık versin sanaakannehir
ş citos biz şişen cinsindenik demi kaydirigubbakcemile3akannehircanım senin ömrün yollarda geçiyor o zaman:kedi:kocikte bayağı zayıflatmış seni kimisini şişiriyor kimisinide kurutuyor bunlarkaydirigubbakcemile3
canım zaten sivilce için verdim bunu dene bak faydasını görürsüna.s
:kedi: olsun balayına gitmek içinde koca lazım kaydirigubbakcemile3
Bana bi koca lazııııımm :teytey:
Oda bu gece lazıııımm :dance:
hoşgeldin minişim Şenizben geldimmm ben geldimmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
citosumm meltemim hayırlı olsunuz topicinizzz...
saabah çok hafif bi kahvaltı yaptım ama beyaz ekmek yedim çeyrekten azz..
şimdide salata yapıp yicem...
spor olarakta kızlar bn haftanın 3 günü yapmaya çalışıyorum tugba özayla fitness çk terletiyorr tavsiye ederim herbikezcikleree
tişikkür ederim ablişim hoşgeldin sefalar getirdin Şenizkardeşim topikin hayırlı uğurlu olsun yanlız ben yaşlıyım hızınıza yetişemem mazallah kalbim var benim:)))yavaş yavaş gelim arkanızdan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3koca beslemedi beni
balayında gittiğimiz otel besledi :roflol: :roflol: :roflol:
cokacimcoook mende deldim elimde çatalla...evde hazır pişmiş makarna yokta senden otlanacam sırnaşık şeymennnnnnnnn deldim elimde yogurtlu makarnamlacokacimcoook
abowww kutlama mutlama yoğ bu ağşamaa sırnaşık şey sırnaşık şeyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwssssssssss kocam aradı simdi aksama iş için istanbula gidecekmiş 2.5 aydan beri yüzünü göremiyom sabah gidiyo aksam 11 de geliyosenağlama bıktım bu işten yaaaa bende kızlar sizin yanınıza gelecem hıııh işte:umursamaz: beni misafir kabil eden varmı aranzda:a015:
canım hoşgeldin ŞenizŞenizgel tabii:1hug:sende paylaş bizimle nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun a.sdun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s
bize takıl zayıflarsın minişim hiç meraklanma baktık tek başımıza olmuyor bizde hem sohbet ederik hemde yarışıklığa zayıflarız dedik cnm herzaman burdayız beklerim cnmyerimseniben
dun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s
Tebrikler kar başarılar vereliniortak Şenizdun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s
:kedi: Ben misafiri severim anacım gelin ama elinizde pastayla gelin ki kilo alayım delikafadulden :görgüsüz ev sahibi similisi::roflol:bilelimde bizde ona göre gelirik sana:roflol:
Fark etmez istediğin kadar kal.kaydirigubbakcemile2canım gel birlikte yiyek oyyyy oyyyyyyyy sen istersinde ben yapmammı
tamam canım ben sorayum kısa kalacaksa geleyüm
:
ş citos biz şişen cinsindenik demi kaydirigubbakcemile3
demekki tezim doğruymuş evlilik vede kocik kilo aldırıyii :kedi: kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin minişim Şeniz
tuğba özayı nerden bulacaz nette varmıdır videoları acep sengözlerimebaksanab
tişikkür ederim ablişim hoşgeldin sefalar getirdin Şeniz
sen gelde yavaş gel önemli deel :hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook mende deldim elimde çatalla...evde hazır pişmiş makarna yokta senden otlanacam sırnaşık şey
abowww kutlama mutlama yoğ bu ağşamaa sırnaşık şey sırnaşık şey
hoşgeldin minişim Şeniz
tuğba özayı nerden bulacaz nette varmıdır videoları acep sengözlerimebaksanab
dun spor salonuna yazıldım bugun burayı gordum kesın kararlı azımlı bıcımde bende geleılırmıyım ..a.s
a.s
anlatacam anlatmazsam çatlarım dedim