Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mirmirmirmir Az kaldı mirmirmirmir
Haftaya ilk defa kuaföre ağdaya gidecem ben yaa :sinifsinif:
Sİz kuaföre gidiyomusunuz ağda için :uhm:
ben sadece sakal bıyık için gidiyom ağdaya diğer yerlerim için epiletör kullanıyom:kedi:
mirmirmirmir Az kaldı mirmirmirmir
Haftaya ilk defa kuaföre ağdaya gidecem ben yaa :sinifsinif:
Sİz kuaföre gidiyomusunuz ağda için :uhm:
gülü gülü yine gelsengözlerimebaksanabben gidem daha gelirmiyim bilmem
hadiyin hoşçakalın osmaniyeyide merak ettim bi kutlamaları vardı çokmu yorukdu ne :jeyyar: :jeyyar:
hadi öpt hepicinizi
:kedi:bende bendeyok canım ben kendim evde epilatörle alıyom utanırım ben yaptıramam loo :kedi:
tamam cnm ekliyomkaydirigubbakcemile5çitoooooooosum baharım benim boyum da 1.62 falandır daha fazla olamam herhalde :uhm:
yok canım ben kendim evde epilatörle alıyom utanırım ben yaptıramam loo :kedi:
ben bacaklarım ve koltukaltım için gidiyorum o da nişanlandığımdan beri
ondan önce hep epilatörle alıyordum şimdi yine arada epilatör kullanıyorum zemuszemus
ben sadece sakal bıyık için gidiyom ağdaya diğer yerlerim için epiletör kullanıyom:kedi:
gülü gülü yine gelsengözlerimebaksanab
:kedi:bende bende
Anam hepiniz epilatör kullanıyonuz kaydirigubbakcemile3
Ben onunla uğraşırken sıkılıyorum ağdayı evde kendim yapıyodum ondan da sıkılmaya başladım.
Haftaya kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum akannehir acır diye kaydirigubbakcemile3
Malum bölgeye gidecem de :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
bende yapamadım beloş yaptı sağolsunyerimsenibenla noliyi imzam niye görünmüyo alla allaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3ağdada acıtıyor canım ben şeyimi başkasına gösteremem :kedi:
Anam hepiniz epilatör kullanıyonuz kaydirigubbakcemile3
Ben onunla uğraşırken sıkılıyorum ağdayı evde kendim yapıyodum ondan da sıkılmaya başladım.
Haftaya kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum akannehir acır diye kaydirigubbakcemile3
Malum bölgeye gidecem de :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay ben tanıdığım birine hayatta gidemem :)başkası yapınca acımıyo
bende arada pala bıyıklarıma gidiyorum
halamın kızı güzellik salonunda epilasyon yapıyo iğneli ve lazer
bana tavsiye etti gel yapıyım bizim sülalenin kadınlarına hep ben yapıyorum dedi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ağdada acıtıyor canım ben şeyimi başkasına gösteremem :kedi:
kaydirigubbakcemile3 ay ben tanıdığım birine hayatta gidemem :)
Ya bende utanıyorum zaten.
10senedir gittiğim kuaförden vazgeçtim başka bi kuaföre gidecem beni tanımayan :1ninca: :roflol:
akannehirakannehir:roflol:tanıdığıma heç gitmem:roflol:
kaydirigubbakcemile3 ay ben tanıdığım birine hayatta gidemem :)
Ya bende utanıyorum zaten.
10senedir gittiğim kuaförden vazgeçtim başka bi kuaföre gidecem beni tanımayan :1ninca: :roflol:
kıs bikini bölgesine gitmiycimya sadece suratımdaki kıllara müdahale edecek zemuszemus
sen seni tanımayan bi kuaföre git nasıl olsa onlada tanışırsınız :jeyyar:
pala bıyıklarımı bile taaa şehrin öbür ucundaki kuaföre gidiyom aldırmak için:roflol:
bende yapamadım beloş yaptı sağolsunyerimseniben
pala bıyıklarımı bile taaa şehrin öbür ucundaki kuaföre gidiyom aldırmak için:roflol:
bana numune göndermişti gurbik bir kere kullanabildim :kedi:araya üzüntü stres girdi ilgilenemedim bende ama ilk kullanımda geç çıkarmıştı bayağı faydası olucak herhal devamlı kullansama.s
:roflol: ya bu doğanın kanunu kızlar lütfen :roflol:
Epilixir alacam önümüzdeki ay maaşımı alıyımda
Evlenene kadar biter mi acaba.-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
bana numune göndermişti gurbik bir kere kullanabildim :kedi:araya üzüntü stres girdi ilgilenemedim bende ama ilk kullanımda geç çıkarmıştı bayağı faydası olucak herhal devamlı kullansama.s
kızlar ben geldimöğlen evde bişey bulmadım yemek içinmafoldumbenköy ekmeğinin üstüne kese oğurdu sürüp yedim bende ahanda bu kadar bakşa bişeyde yimedim Allah sizi inandırsın işyerine dönerkende kavunun yavrusu kelek varmış onu aldım yanıma saat 3 gibi yerimkafamçokkarıştıoyy bu rejim bana kelek yaptıopuyorumnanaktanakşama brokoli var salatasını yapacağım birde çorba ekmek yok yemiyeceğimzemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt
:kedi:anestol uyuşturuyor dimi cnmonun için bende hiç yapmadım utanırım ben :kedi:
anestol aldım evde kendim yapıyorum :kedi:
:roflol:sen bendeki bıyıkları görsen akannehirgüccük dilini yutarsın eskiden uzatıp burardım:roflol:şimdi kocikten utancıma alıyom:roflol::roflol:kuaföre gittim halamın kızı beni tanıştırdı patronla
kadın bi baktı sizin sülaledekilere benziyo ama bu biraz beyaz geldi tüysüz yani dedi kaydirigubbakcemile3
bende daha yeni almıştım uzasın tanıştırmaya getiririm tüycüklerimi didim :roflol:
uzayınca bi gittim hee tamam şimdi inandım akraba olduğunuza dedi sırnaşık şey
şaka biyanada aslında o kadar abarttığım kadar çok yok tek tük ama çok sert haşin kıllar :jeyyar:
anestol işe yarıyo mu ya CADIARZU ben emla almıştım oda uyuşturmadı beni kaydirigubbakcemile3onun için bende hiç yapmadım utanırım ben :kedi:
anestol aldım evde kendim yapıyorum :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim köyde emregiller diye bi sülale var kıllıgiller derler onlara. sende mi emregildensin yoksa :roflol:kuaföre gittim halamın kızı beni tanıştırdı patronla
kadın bi baktı sizin sülaledekilere benziyo ama bu biraz beyaz geldi tüysüz yani dedi kaydirigubbakcemile3
bende daha yeni almıştım uzasın tanıştırmaya getiririm tüycüklerimi didim :roflol:
uzayınca bi gittim hee tamam şimdi inandım akraba olduğunuza dedi sırnaşık şey
şaka biyanada aslında o kadar abarttığım kadar çok yok tek tük ama çok sert haşin kıllar :jeyyar:
Sıtesinde 16 ayda bitiyo diye grafik var işe yarar umarım:sinifsinif:bana numune göndermişti gurbik bir kere kullanabildim :kedi:araya üzüntü stres girdi ilgilenemedim bende ama ilk kullanımda geç çıkarmıştı bayağı faydası olucak herhal devamlı kullansama.s
Epilixir anestol ney biri bana annatsın ben cımbızla ipi biliyom :tomato: