K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

mirmirmirmir Az kaldı mirmirmirmir
Haftaya ilk defa kuaföre ağdaya gidecem ben yaa :sinifsinif:
Sİz kuaföre gidiyomusunuz ağda için :uhm:

ben bacaklarım ve koltukaltım için gidiyorum o da nişanlandığımdan beri
ondan önce hep epilatörle alıyordum şimdi yine arada epilatör kullanıyorum zemuszemus

mirmirmirmir Az kaldı mirmirmirmir
Haftaya ilk defa kuaföre ağdaya gidecem ben yaa :sinifsinif:
Sİz kuaföre gidiyomusunuz ağda için :uhm:
ben sadece sakal bıyık için gidiyom ağdaya diğer yerlerim için epiletör kullanıyom:kedi:

ben gidem daha gelirmiyim bilmem
hadiyin hoşçakalın osmaniyeyide merak ettim bi kutlamaları vardı çokmu yorukdu ne :jeyyar: :jeyyar:
hadi öpt hepicinizi
gülü gülü yine gelsengözlerimebaksanab

yok canım ben kendim evde epilatörle alıyom utanırım ben yaptıramam loo :kedi:
:kedi:bende bende:eek:

yok canım ben kendim evde epilatörle alıyom utanırım ben yaptıramam loo :kedi:

ben bacaklarım ve koltukaltım için gidiyorum o da nişanlandığımdan beri
ondan önce hep epilatörle alıyordum şimdi yine arada epilatör kullanıyorum zemuszemus

ben sadece sakal bıyık için gidiyom ağdaya diğer yerlerim için epiletör kullanıyom:kedi:

gülü gülü yine gelsengözlerimebaksanab

:kedi:bende bende:eek:

Anam hepiniz epilatör kullanıyonuz kaydirigubbakcemile3
Ben onunla uğraşırken sıkılıyorum ağdayı evde kendim yapıyodum ondan da sıkılmaya başladım.
Haftaya kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum akannehir acır diye kaydirigubbakcemile3
Malum bölgeye gidecem de :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

Ben onunla uğraşırken sıkılıyorum ağdayı evde kendim yapıyodum ondan da sıkılmaya başladım.
Haftaya kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum akannehir acır diye kaydirigubbakcemile3

başkası yapınca acımıyo
bende arada pala bıyıklarıma gidiyorum
halamın kızı güzellik salonunda epilasyon yapıyo iğneli ve lazer
bana tavsiye etti gel yapıyım bizim sülalenin kadınlarına hep ben yapıyorum dedi kaydirigubbakcemile3

la noliyi imzam niye görünmüyo alla allaaaaaaa
bende yapamadım beloş yaptı sağolsunyerimseniben

kaydirigubbakcemile3ağdada acıtıyor canım ben şeyimi başkasına gösteremem :kedi::eek:

başkası yapınca acımıyo
bende arada pala bıyıklarıma gidiyorum
halamın kızı güzellik salonunda epilasyon yapıyo iğneli ve lazer
bana tavsiye etti gel yapıyım bizim sülalenin kadınlarına hep ben yapıyorum dedi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay ben tanıdığım birine hayatta gidemem :)
kaydirigubbakcemile3ağdada acıtıyor canım ben şeyimi başkasına gösteremem :kedi::eek:

Ya bende utanıyorum zaten.
10senedir gittiğim kuaförden vazgeçtim başka bi kuaföre gidecem beni tanımayan :1ninca: :roflol:

10senedir gittiğim kuaförden vazgeçtim başka bi kuaföre gidecem beni tanımayan :1ninca: :roflol:

kıs bikini bölgesine gitmiycimya sadece suratımdaki kıllara müdahale edecek zemuszemus
sen seni tanımayan bi kuaföre git nasıl olsa onlada tanışırsınız :jeyyar:

akannehirakannehir:roflol:tanıdığıma heç gitmem:roflol:
pala bıyıklarımı bile taaa şehrin öbür ucundaki kuaföre gidiyom aldırmak için:roflol:

kıs bikini bölgesine gitmiycimya sadece suratımdaki kıllara müdahale edecek zemuszemus
sen seni tanımayan bi kuaföre git nasıl olsa onlada tanışırsınız :jeyyar:

pala bıyıklarımı bile taaa şehrin öbür ucundaki kuaföre gidiyom aldırmak için:roflol:

:roflol: ya bu doğanın kanunu kızlar lütfen :roflol:
Epilixir alacam önümüzdeki ay maaşımı alıyımda
Evlenene kadar biter mi acaba.-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

kuaföre gittim halamın kızı beni tanıştırdı patronla
kadın bi baktı sizin sülaledekilere benziyo ama bu biraz beyaz geldi tüysüz yani dedi kaydirigubbakcemile3
bende daha yeni almıştım uzasın tanıştırmaya getiririm tüycüklerimi didim :roflol:
uzayınca bi gittim hee tamam şimdi inandım akraba olduğunuza dedi sırnaşık şey
şaka biyanada aslında o kadar abarttığım kadar çok yok tek tük ama çok sert haşin kıllar :jeyyar:

:roflol: ya bu doğanın kanunu kızlar lütfen :roflol:
Epilixir alacam önümüzdeki ay maaşımı alıyımda
Evlenene kadar biter mi acaba.-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
bana numune göndermişti gurbik bir kere kullanabildim :kedi:araya üzüntü stres girdi ilgilenemedim bende ama ilk kullanımda geç çıkarmıştı bayağı faydası olucak herhal devamlı kullansama.s

Epilixir anestol ney biri bana annatsın ben cımbızla ipi biliyom :tomato:

kızlar ben geldimöğlen evde bişey bulmadım yemek içinmafoldumbenköy ekmeğinin üstüne kese oğurdu sürüp yedim bende ahanda bu kadar bakşa bişeyde yimedim Allah sizi inandırsın işyerine dönerkende kavunun yavrusu kelek varmış onu aldım yanıma saat 3 gibi yerimkafamçokkarıştıoyy bu rejim bana kelek yaptıopuyorumnanaktanakşama brokoli var salatasını yapacağım birde çorba ekmek yok yemiyeceğimzemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

bana numune göndermişti gurbik bir kere kullanabildim :kedi:araya üzüntü stres girdi ilgilenemedim bende ama ilk kullanımda geç çıkarmıştı bayağı faydası olucak herhal devamlı kullansama.s

ney yaww o epiliksir faydalı bişeyse bende alıyım
epilasyon ücretini ona viriyim

aslında kocik her ay epilasyon için bana para veriyo ama ben o paraya çantayla ayakkabı aldım bu ay delikafadulden

kızlar ben geldimöğlen evde bişey bulmadım yemek içinmafoldumbenköy ekmeğinin üstüne kese oğurdu sürüp yedim bende ahanda bu kadar bakşa bişeyde yimedim Allah sizi inandırsın işyerine dönerkende kavunun yavrusu kelek varmış onu aldım yanıma saat 3 gibi yerimkafamçokkarıştıoyy bu rejim bana kelek yaptıopuyorumnanaktanakşama brokoli var salatasını yapacağım birde çorba ekmek yok yemiyeceğimzemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ablişim süpersin hihoyyyt yuppiiiii
sen hele bi zayıfla eniştemle senin nikahıda tazelerik :jeyyar: :roflol:

onun için bende hiç yapmadım utanırım ben :kedi:
anestol aldım evde kendim yapıyorum :kedi:
:kedi:anestol uyuşturuyor dimi cnm

kadın bi baktı sizin sülaledekilere benziyo ama bu biraz beyaz geldi tüysüz yani dedi kaydirigubbakcemile3
bende daha yeni almıştım uzasın tanıştırmaya getiririm tüycüklerimi didim :roflol:
şaka biyanada aslında o kadar abarttığım kadar çok yok tek tük ama çok sert haşin kıllar :jeyyar:
:roflol:sen bendeki bıyıkları görsen akannehirgüccük dilini yutarsın eskiden uzatıp burardım:roflol:şimdi kocikten utancıma alıyom:roflol::roflol:

onun için bende hiç yapmadım utanırım ben :kedi:
anestol aldım evde kendim yapıyorum :kedi:
anestol işe yarıyo mu ya CADIARZU ben emla almıştım oda uyuşturmadı beni kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim köyde emregiller diye bi sülale var kıllıgiller derler onlara. sende mi emregildensin yoksa :roflol:
Sıtesinde 16 ayda bitiyo diye grafik var işe yarar umarım:sinifsinif:
Epilixir anestol ney biri bana annatsın ben cımbızla ipi biliyom :tomato:

Epilixir tüylerden kurtaracak bizi kaydirigubbakcemile3
Anestolde lokan anestezi etkisi yapan ağrı kesici bi krem

X