• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo yemek takımı çokkk güzeldi

glamourr

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
33
3
286
34
Ankara
Kızlar jumbo yemek takımı kullanan var mı?
Geçen jumboda bir yemek takımı gördüm tabaklar içiçe konunca gül deseni alıyor ama teşhirdeki üründe yaldızları silinmişti..
alsam mı karar veremedim yardım bekliyorum :26::26:

Kızlar jumbo yemek takımı kullanan var mı?
Geçen jumboda bir yemek takımı gördüm tabaklar içiçe konunca gül deseni alıyor ama teşhirdeki üründe yaldızları silinmişti..
alsam mı karar veremedim yardım bekliyorum :26::26:

Merhaba.
Ben yemetakımı değil de,çay takımı kullanıyorum,çok memnunun.yemek takımını merak ettim bak. Fiyatı ve kaç parça olduğunu söylermisiniz?

kaç parça olduğunu bilmiyorum :( ama 12 kişilik arasıcak tabağı yoktu sadece resmini yüklüyorum.
Fiyatı kampanyaya girmiş çatal bıçakla beraber 1200 tlydi sanırım. senin kullandığın yaldızlı bir takım mı desenlerinde silinme oldu mu ?

$jumbo.jpg

yorum bekliyorum:1:

Görünüş olarak cok guzel bir takım ancak kullanış olarak tahmin edıyırumkı pek kullanışlı degıl. Bulaşık makinasını koyarken kenarlarından kırılma oranı yuksek gıbı geldı.

Görünüş olarak cok guzel bir takım ancak kullanış olarak tahmin edıyırumkı pek kullanışlı degıl. Bulaşık makinasını koyarken kenarlarından kırılma oranı yuksek gıbı geldı.

Yemek takımını deyemem,ama bak bardakların kenarındaki desenlerde silinme oluyor.

Son düzenleme:
makinada kırılma ihtimalini düşünmemiştim :(( ben rahat rahat makinada yıkansın istiyorum çalışacağım için elde yıkamaya fırsat bulamayabilirim.. bu modelin adını internetten bulamadım detaylı araştırma yapmak gerek sanırım..
Beğenmenize sevindim :15:

Makinada yıkarken sorun olur. Birde teşhirde kaç yıl durmuş, kaç kez yıkanmış, kaç kez kullanılmış ki yaldızları silinmiş. Bence almamanız için yeterli sebep...

makinada kırılma ihtimalini düşünmemiştim :(( ben rahat rahat makinada yıkansın istiyorum çalışacağım için elde yıkamaya fırsat bulamayabilirim.. bu modelin adını internetten bulamadım detaylı araştırma yapmak gerek sanırım..
Beğenmenize sevindim :15:

bu model kesinlikle bulaşık makinesinde yıkanmıyor haberin olsun..anında yaldızları silinir..yaldızlı ürünlerin hiçbiri bulaşık makinesinde yıkanmıyor aklınızda bulunsun..

Back