jumbo kullananlar

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
arkadaşlar çatal bıçak takımımı jumbo aldım. evlendim fakat daha hiç kullanmadım.kafama takılan bir şey var. bu jumbo çanta içinde. çantanın içinde ufak kutular ve kutu içinde tek tek poşetlenmiş çatallkar kaşıklar

kullanmadan sonra sıkıntı olmaz mı sizce bu? yine aynı şekilde poşetlere mi geçireceğiz. kullananlar nasıl yapıyorsunuz

hayır poşetsiz kullanıyoruz sürekli poşetle uğraşılmaz. bizim şuan günlük takımımız jumbo baya oldu alalı. çizilmiyor üst üste gelsede.

Ben o poşetleri attım,kutularıda çantasının içine koyup kaldırdım.
Tüm çatal kaşık bıcak takımım konsolun birinci gözünde dizili benim.Temiz pak bir görünüm var hemde kolay.Çatallar kaşıklar filan hepsi yanyana.Kullandıktan sonrada parlatıp tekrar aynı yere koyuyorum.Hiç birşeyde olmadı 4 yıllık evliyim sınırsız kere kullandım hala yeni gibiler.

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum,kutusuna da ıvır zıvır koyarım dedim. Peki siz parlatıcısını da jumbo mu kullanıyorsunuz? Jumboda da var ya. Ne tavsiye edersiniz temizlik malzemesi konusunda?

İnanın ben hiç özel bir şey yapmıyorum.Makinede yıkanıyor yemek takımımla.O da Jumbo.
onra çatal kaşık bıçaklarda su lekesi kalıyor diye kuruluyorum parlıyor böylece.
Sonrada kaldırıyorum.

teşekkürler kızlar

peki sarıboceq konsolun çekmecesin de özel bölmeler mi var.benimkin de yok da

hem jumbo tencerelerim hem karaca tencere setim var
jumboya kıyamadığımdan karacayı kullanıyorum şu ara :)

jumboların ömür boyu garantisi var. çok kaliteli malzemeden yapıyorlar. bence günlük kullanımda yazık edilir.günlüğe karaca hisar gibi markalar tercih edilse jumbolarımız daha az yıpranır.

ben jumboya o kadar para vermek istemedim, kampanyası varken yemek takımını alırken tencere setini çatal kaşık bıçak takımını da karacadan aldım,heniz kullanmadım ama pişmanlık duyuyorum,sanırım jumbo alsaydım ömürlük olurlardı klava:

annemde jumbo var hala kullanıorus cok saglam umarım benımkılerde öle cıkar .. hıcbır paslanma olmadı kırılma falan hıc olmadı.. tencerelerımde jumbo celık. ne zaman olursa olsun yapısırsa gerı getır dedı adam. pek ınanmadım ama yıne de jumbo kalıtesının guvenı ıle aldım.

ben 2 sene once ceyız kampanyasından almıstım 3 tencere 1 yemek takımı bır de kasık catal takımına 1300 vermıstım

Slm;

Kesinlikle jumbo. Ben hepsini jumbodan aldım. Çok memnun kaldım. Hiç sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…