*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

canım o kat kat gibi başka yok sanırım elinde.bir de şu var ama bu iç göösterir mi ki

cnm bak geldn 2 elbise istedn bende ürün seçtim smdide başka elbiseleri soruyorsun ilk başta bahsettigin elbiseler ile saati yolluyorum tamammıdır?

cnm bak geldn 2 elbise istedn bende ürün seçtim smdide başka elbiseleri soruyorsun ilk başta bahsettigin elbiseler ile saati yolluyorum tamammıdır?

ok canım ..katkat olan elbise haricindekileri takas için sormamıştım hazır kargo geliyoken içine eklemeyi düşünüyodum ücretini.neyse tamam iki elbise ve saati eklersin .kargonu ödeyerek gönderirim ii geceler canım

Son düzenleme:

tamam cnm eklerim saatide iyi geceler sanada ödemeyide yaparım bende

uzun gömlek kaliteli kumaştır ister kapalıysanız kullanın ister açıksanız içine sort veya etek ile tarz yaratın 15 tl..

Son düzenleme:

salaş üst her bedene olur kayık yaka 15 tl.. kat kat etek fermuarlı beli lastikli 38 beden 10 tl.. sandaletler 15 tl kullanılmadı 38no

pembe zara şalvar beli lastikli 38 40a uyumlu 15 tl.. babet 38no 10 tl .. fuşya rengi güneş gözlüğü 10 tl

Son düzenleme:

M-L ye uyumlu ister elbise ister tunik döküm yaka 15 tl.. 3 renk çanta 10 tl

38no kahverengi blazer tarz ceket 15 tl... süet kahve ayakkabı 10 tl

Son düzenleme:
bi de kiremit taba rengi gibi bi ayakkabın var başka kombinde satışta mı bilmiyorum ama numarası kaç o da çok güzel.

jully canım kargonu götücem birazdan sende bi elbise var leoparlı saatle kombin yaptığın o iç gösteriyor mu boyu nereye kadar canım

KAYIK YAKA KAZAK YARASA KOL SİM KALP İŞLEMELİ 15 TL.. 36 38 UYUMLU ETEK 13 TL...

SALAŞ HER NOYA UYUMLU V YAKA 20 TL.. PARMAK ARASI 15 TL...

m beden tunik 15tl pantolon 10 tl...

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ... şort 20 tl 38/40 beden.... parmak arası sandalet 38no 15 tl... kemer colins marka 13 tl

Badi 10 tl s/m uyumlu pantolon agsı duşuk tarz uzerimde olan fotosu atılır alıcılara 20 tl dar paça 38 beden .. ayakkabı 25 tl 37 no detaylı görseli arka sayfalarda bulabilirsinz...

15 tl m (leopar kayışlı saat yanına verilicek) ayakkabı 15
elbisede gölgem cıkmış

elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir

salaş her bedene uyumlu 15tl kaşe şort 38 beden 15 tl

zara pembe kanvas 38 40 uyumlu 15 tl ... bershka ışıl payetli badi 10 tl .... torba çanta 5 tl (ben yaptım)

keten pantolon 38no 20 tl parmak arası 15 tl (badi görseldir)

rayban işlemeli bluz 15 tl ltb balon etek 20 tl (ben yaptım uclarına renkrenk kumaşları )

Son düzenleme:

üst komple lastik boyun bagı var salaş severlere fuşya elbise iç göstermez 15 tl...

Son düzenleme:

karpuz kol gögüs işlemeli elbise yazlık yerlerin vazgecilmezi beyaz renkte... bikini üzerine bile giyilir :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…