July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

ilk tişörttü diye hatırlıyorum:44:
o satıldı ama sanki geçenlerde bi arkadaş bikaç ürünle aldı sanırım
öyleyse diğer üç ürünü alıyım bebeğim
fiyatları nedir

evet tatlım satıldı o valla 5e gitti digerleri duruyor kızlı beyaz uzun olan para verme ona senin olsun cnku o makinada siyahlıkların bazı yerleri hafif soldu.. oyuzden almam para ona digerlerinede yine bişiler yaparz kardeş indirimi :99:

msj tekrarı ...............

Son düzenleme:
canım sana mail attım ben 2 gün önce...okur musun.

okudum beni günlerce oyaladın zamanımı aldın gecelere kdr msjlaştık bi kararsızlık vardı sende defalarca sordum vazgeçtiysen kararsız kaldıysan söyle diye ikimizinde zamanı gitmesin dedim defalarca yok dedin bugunde teyzem hediye getirmiş diyosun

tatlım ben sana haber vermeden zaten bu şekilde davranmadım.seninle takas yapacaktık hatta bi bluz satın alacaktın kargo içine 5 tl koyarım dedin.bende en son sana 5tl koyma canım kargo senden olsun dedim.kararsızlık gibi bişi yok.gece sadece benimle konuşmak için orda değildin sonuçta.bu sitede bakınırken aynı zamanda yazıştık seninle.ben o takımı gerçekten beğendim fakar adettendir ewlenene hediye falan getiriler saten takım getirmişler .ben zaten sana kusura bakma canım tarzında bişiler yazdım özür maabında.iyi akşamlar.

olsun canım tarzın olduğunu düşünüdüğüm bişi varsa eklerim nolcak:)bi de sana zahmet olmazsa kotun bacaklarının enini ölçer misin benim bacaklarım çok ince değil çünkü.

teşekkürler cnm paçalar 19 19.5 cm geliyor 2side

canım özelden yazdım

bacak kısmı biri 26 biri 27 esnetince 1 cm daha oluyor o şekilde yani sana rahat rahat olurlar zaten istedigin bedene eş deger bel ve basen ayrıca sıfır ürün ikiside

bu arada dedigin tarz bişeyim yok maalesef :/

Son düzenleme:
bacak kısmı biri 26 biri 27 esnetince 1 cm daha oluyor o şekilde yani sana rahat rahat olurlar zaten istedigin bedene eş deger bel ve basen ayrıca sıfır ürün ikiside

bu arada dedigin tarz bişeyim yok maalesef :/

tamam tatlım daha bişi sormuyorum :26::26::26::26:tşk ederim

tamam tatlım daha bişi sormuyorum :26::26::26::26:tşk ederim

Allah razı olsun şaka şaka simdi ben paketi hazırladım o çanta biraz buyuk kalın zor sıgdırdım poşete 2 kotta agır kotlar cıkarıp koyması dert oluyor ondan bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…