July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

canım zara gömlek kaç beden?36 ya olur mu.pembe çantanın extra askısı var mı çapraz ya da kol askısı.

çantaları öle askıyla sevmem elimde taşırım o yuzden aldıgım gibi atarım o uzunlarını yok yani cnm elde zara gömlek bol L bedene uyumlıu sana olmaz

çantaları öle askıyla sevmem elimde taşırım o yuzden aldıgım gibi atarım o uzunlarını yok yani cnm elde zara gömlek bol L bedene uyumlıu sana olmaz

pembe çantayı alıyorum kesin canım.bişi daha buluyorum şimdi yarın kargoları verelim

msjına yine süre engeli kanser olucam cvb veremedim ok yazıcam simdi

aynen canım benimde msj engelim var deli oluyorum sen hediyeni seç benimkiler 17 tutuyor toplamda.ama olsun sen seç satılmadıysa oluyorsa yollarım sana

aynen canım benimde msj engelim var deli oluyorum sen hediyeni seç benimkiler 17 tutuyor toplamda.ama olsun sen seç satılmadıysa oluyorsa yollarım sana

ok cnm bnmkilerde 17.5 tuttu atarız bişiler içine bizden olur bnm başka yok sende teşekkür ederim

ok cnm bnmkilerde 17.5 tuttu atarız bişiler içine bizden olur bnm başka yok sende teşekkür ederim

diğer cebi taşlı olan arasında 1-2cm fark olan az esneme payı olan bu mu?

Eklentiler

• $111.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• $Resim 054.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 087.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 100.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 31

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…