July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Ablam ikisi 10tl olursa okey

Eklentiler

• $Screenshot_2014-01-22-18-21-45.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Screenshot_2014-01-22-18-18-58.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 33
Birde şu pembe ceket ve altındaki siyah beyaz hırkayı sorucaktım

cnm msj sürem var suan bana sordugun ceket bumu hırka 15 tl hiç kullanılmadıgı için

kaşe kabanım vardı satıldı elimde bu kaban kaldı 20den veririm cnm toplu alımda indirim biliyorsun yaparım yine

Eklentiler

• $Resim 690.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
evet canm bu hırka ilk sıradaki montun bedeni ne ikisi ne kadar olur

begendiiğin çanta + mont + hırka hepsiniiiii en son 40 a veririm mont L beden içi kaz tüğümü elyafmı ne deniyor bilmiyorum tamda harika bi cekettir sıcak tutuyor.. yeni yıkadım duruyor yollarım hemen .. çanta kalsın dersen en son 30 a veririm ikisini

Canm çanta kalsın da ayırabilir misin peki şu an ödeyemem de bi kaç gün bekletebilir misin;(

KAPI GİRİŞİNE ANAHTARLK 10 TL

6 PARCA NESCAFE TAKIMI 15 TL

MUTFAK İÇİN UZUN 3LÜ TABLO 5 TL

FUŞYA BAHARATLIK 5TL

SİGARALIK SUNİ dERİ 8TL

UZUN KOLYE 5 TL ŞAMdAN TAKIM 10 TL

dELONGHİ TİRYAKİ ÇAY&KAHVE MAKİNASI SON FİYAT 30TL ALANA YUKARdAN BİR URUN HEdİYE...

hanımlarrr guzel hediyeler ve indirimler var msjlarınızı bekliyorum bitsin artık ürünlerim içlerinde bikaç ürün ayrıltılmıştır bilginize

Son düzenleme:
SATILMIŞTR İYİ GUNLERdE KULLANIN...

Eklentiler

• $1512574_10151798989737315_838331239_n.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Canm çanta kalsın da ayırabilir misin peki şu an ödeyemem de bi kaç gün bekletebilir misin;(

cnm watsaptan ulaşamadım sana bu ayırdıkların kesin alıcısın değilmi soran oldu da simdi hırkayı öptüm..

salaş taşlı 8 tl
zara şalvar 15 tl
kışlık kapri rahat pantolon 10 tl

Son düzenleme:
kot ceketi sipariş veren bayan lütfen gölbaşı ptt ye gitmeniz rica olunur msjınızı silmiştim buraya yazıyorum teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…