- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
canım siyah bi hırkan var kenarlatında beyaz çizgi var 15 tl den 10 tl ye düşürmüşsün ben ona talibim eğer satılmadıysa sayfan o kadar karışıkki anlamadım satılmışmı cevap yazarsan çok mutlu olurum bir de hırka sıfırmı hediye alıcamda
biliyorum cnm hiç sorma bugun düzenleme yapıcam ne kaldı ne satıldı ona göre anlar bakanlarda hep msj geliyor bu yuzden dk engeline takılıyorum banada cok zor oluyor... ceket yeni cnm hiç giyilmedi gönül rahatlıgıyla verebilirsin hediye
bu ürünlerin fiyatları nediiir? bi de elinizde bu tarz başka bot varmı acaba eklerseniz sevinirim
canım bu lacivert saplı çanta satıldı mı
----------- şal-- takı ---toka-- kahve&çay makinası -- çantalar ---------
PARLAMENT MAVİ TAKIM 37 NO 30 TL
dİGER ÜRÜNLERİM İÇİN ÖNCEKİ SAYFALARdAN FİYAT BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ
beyaaz saten gecelikler satıldı mı..bedenleri ve fiyatları nedir?
SATEN SABAHLIK TAKIM L beden güpür dantelli cnm ölece duruyor artık sararmaya başladı üzülüyorum o yuzden satıyorum çeyizimdeydi. 25den veririm takımını
canım benim beden 36..kalıbı eğer darsa 38 de oluyor.seninki büyük sanırım.kullanım durumu nedir peki fiyatı da uygunmuş..bana olmaz((
canım önceki sayfalarda pembe bir çanta var yeni eklediklerin arasında göremedim ama satıldı yazısınıda görmedim ????
teyzem kullandı biraz sonra bana verdi çeyizime koydum ölece durdu kullanmadım tabi birde saten ya evde eşim yok napıcam öyleevlenince artık satılmazsa giyerim. ust kısmı arkası lastikli komple tabi 40 bedene daha iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?