July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

evet haklısın cnm ekledim sana beline göre askeriyeli etek bakarsn cnm begenirsen 10 tlden gönderirim

tamam canım çok beğendim eteği ben satıldı sandım onu. satılanların arasındaydı bir ara.tamam alıcam onu bana ayır cumaya kadar beklet olurmu belki yanına bişey daha ekleriz.kargoya değsin:)) takip edicem seni.olmazsa cuma gönderirsin adres vericem özelden.sende benim ürünlere bak canım harley davidson çizmem var tertemiz bak istersen:)) hoşçakal...

tamam cnm xs ayırdım sana bakarsn yine başka şeylerede öptüm

KOT PANTOLONLAR KATEGORİSİ KOTLARIMI 7 TL YE dÜŞÜRdÜM KAÇIRMAYIN HANIMLAR 30. SAYFAdAN BAKABİLİRSİNİZ

ASKERİYELİ KOT ETEKLER SATILMIŞTIR...
10 TL KOT CEKET OLAN SATILMIŞTIR...
KOTLAR KALdI BİTSİN ONLARdA

YAZILI ÇANTAM SATILMIŞTIR ARKAdASLAR MAALESEF 5 dK ENGELİM VAR KUSURA BAKMAYIN KIRMIZI ÇANTA dURUYOR

diger ürünler için 30 VE 40. SAYFALARA BAKABİLİRSİNİZ

ELİMdE KALAN ÇANTALARRRRRRRRRRRRR SON İNdİRİMMMMMMMMM....

KIRIK FÖN APARATI

JLO KAPRİ
KOT ETEK

30.SAYFA TÜM KOTLAR 10 TL KAÇIRMAYIN ...

Son düzenleme:
bebeğim fön aparatın duruyo mu satıldı zannetmiştim ve üzülmüştüm :)
bide şu önü kedicikli pembe sweatin ne kadar şöyle bol bişi mi evde salaş salaş kullanayım
fiyatları ne kadar canımın içi

dun satılmıştı ama bayan üzerine indirim ile badi falan istedi öle kaldı pasif olmuş hesabı tekrarkoydum . hangisini diyosun cnm kedicikli olan hatırlayamadım

bu kazagımı diyosun sanırım ayyy sen bnm en sevdiğim şeyleri begeniyosun vallahi pes bu kazak kalcaya kadar cnm ve bildiğin yumoş gibi yumuşacıktır yünü yuvarlak yaka toz pembe istersen birde bunun penguen olanı var önde oda pembe çok şirin ekleyebilirim onada bakman açısından 15e veririm cnm kazagı

hııııııııııı ben öteki toz pembe kediliyi diyorsun sandım bu sweet uzun ben evde taytla giyiyordum buda 15 olur cnm sana içi yumuşacık pamuklu polardır

heh işte şimdi oldu tam aradığım
yakası da rahat sporda da evde de kullanabilirim
o zaman çantanın yanına bunu da ekle bebeğim
bide bayandan ses çıkmazsa fön aparatını da alıp bi deneyim
geçen sen kullanılışını anlatınca çok hoşuma gitti :)
epey cahil kalmışım yalnız

cidden cnm o aparat öle basit duruyor ama öle zahmetsizki içine ıslak saçını koyuyosun döndure döndure kurutuyor ilk bana geldiğinde aman bune böle demiştim ama kullandım gzl bişi rahatta ek şarja takma derdi falan yok makinanın ucuna takıyorsun. lüle lüle yapıyor saçı cok tutarsanda arap kızları hani nasıl anlatsam boru boru olur ya saç öle cıkıyor onu elinde dagıtıyosun harika oluyor.. nie satıyosun diceksin cunku elimde 4 tane maşa seti var hatta birini daha ROWENTA nın koymayı dusunuyorum set halinde oda ölece duruyor..

cnm çantayı soran var ona göre haber verirsen sevinirim şubeye yada evine gönderirim kapıda ödemeli bana isim soyisim adres tel bırakman yeterli

Son düzenleme:
37 NO PARLAMENT MAVİ PLATFORM TOPUK 1 KEZ KULLANILdI + PORTFÖY İLE SAdECE ----------------- 30 tl :)

Eklentiler

• $58174_10151807299602315_1887569891_n.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $65656_10151807299672315_839928497_n.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 30
  • $1508532_10151807299447315_192029271_n.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…