July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

dİĞER ÜRÜNLERİM İÇİN LÜTFEN 30.-----------------40. SAYFALARI ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYINIZ

1--- taşlı lacivert tek kol tunik (elbise) 10 tl M beden
2--- Zara gömlek pembe çizgili 15 tl M-L
3--- Esprit marka yakası gömlek kumaşından harika tişört 7 tl M beden
4--- çizgili lacivert southblue marka hiç kullanılmadı 7 tl M beden
5--- siyah metropolis taşlı tişört V yaka 7 tl kullanılmadı M beden
6--- beyaz kelebekli omuzları sıkmalı tunik 8 tl S-M beden
7--- fermuarlı şilebezi gömlek L beden 12tl
8--- uzun kollu çizgili badi 7 tl
9--- merserize çizgili askılı badi 8 tl
10-- hem etek hem elbise rengarenk yumuşacık penyeden 6 tl S-M
11-- beyaz kalın penye yakalı spor elbise 10 tl
12-- su yeşili tiril kumaştan cepli L beden Myede uyumlu ceket 15 tl
13-- omuz fermuarlı siyah yün kazak S beden M beden kullanılmadı 10 tl
14-- kadife likralı pantolon kullanılmadı 15 tl L beden
15-- keten pantolon M-L bedene uyumlu salaştır 10 tl
16-- kadife kahverengi etek M beden 10 tl
17-- keten lacivert salaş pantolon M beden 10 tl

diğer ürünlerim için 30. 40. sayfalara bakınız

Son düzenleme:

diger kıyafetler ayakkabılar ve takılar için lütfen 30. sayfaya bakınız keyifli alışverişler

görüyorsun cnm okadar cok eşyam varki evde anlatamam ama yinede bir bakayım begendiğim birşey olursa yollarız takaslı

bende de o şekilde ewleniceğim için bişey almamaya çalışıorum il dışına taşıncam 1 kamyon eşyayla çıkmadan azaltmam lazım yoksa satın almak isterdim elimdekiler değerlensin istiyorum.haber bekliorum senden canım

cok haklısın iyi yapıyorsun cnm bol satışların olsun. fakat ben 38-40 giyiyorum kilo aldıgm için olmuyor bendekilerde. seninkilerden birtek şifon elbise var 40 demişsn elbise ihtiyacm yok suan teşekkürler yinede :)

mrb saç için su dalgası makinası satıldı mı?

cnm dk engeline takıldım sana burdan anlatayım ... saç kurutma derdin olmucak koca makinayla saga sola yap eli yoruluyor insanın makinaya aparatını takıcaksın ve saçını tuutam tutam içine koyup bekliceksin az sürede kurutup bukle bukle içinden cıkıyor saçlar içine attıgın saç çokluguna göre iri dalga, ince saç koyarsanda ince dalgalarla saç cıkıyor cok zahmetsiz kullanışlı bir aparattır.

diger ürünlerim için bir arka sayfa ve 30.. 40.. sayfalara bakınız

........................................

canım çok sevinirim aslında ben daah çok yazlık tatilde falan giymelik bişeyler arıyorum var benim ama nebilim çok sık kullanılıyor yetmiyor bazen:))

canım çok sevinirim aslında ben daah çok yazlık tatilde falan giymelik bişeyler arıyorum var benim ama nebilim çok sık kullanılıyor yetmiyor bazen:))

evet haklısın cnm ekledim sana beline göre askeriyeli etek bakarsn cnm begenirsen 10 tlden gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…