July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

37-38 giyiyorum.Kalıbına göre değişiyor.Ortopedik ayakkabılarda tabanlığı kalın olduğu için dar gelebilir mi ki diye düşünüyorum.

ayakkabı 38 no yazıyor zaten annem 37 38 giyiyor ( buyuzden ben ayakkabıya 37 diyorum )ona oluyor fakat anneme hediye geldi bu ayakkabı hep siyah giydiği için kullanamadı.

maiyunus hanıma iyi gunlerde giymesi dileğiyle

BAYANLAR YENİ EKLEdİĞİM ÜRÜNLERİ GÖRMENİZ İÇİN Bİ ARKA SAYFAYA TIK

Son düzenleme:
VEEE YENİLERRR toplu siparşlerinizde indirim vardır keyifli alışverişler

Eki Görüntüle 935046 Eki Görüntüle 935047

kot eteklerimide kotlarımıda 10 tlye düşürdüm bu kot ceket ile güzel bir kombin yapabilirsiniz sadece toplamda 20 tl ödeyerek hanımlarrrr

VE bu ürünlerim mevcut aralarında son eklediklerimde satılanlar oldu iyi alışverişler dilerim

diger ürünlerim için sayfa 30 ve sonrası bakabilirsiniz :)

tüm kot ve kot etekler ---------------- 10 tl 30. SAYFAdAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

KOT CEKET 10 TL

Son düzenleme:

ÜRÜNLERdE İNdİRİM PAYI VARdIR

canm numarası kaç özelden görüşebilirmiyiz

5 dk engeline takıldm gördum msjınızı tabiki sorunuzuu burdan yanıtlayım 38 numara 39ada uyuumlu bnm ayak buçuklu cunku. ve çizme siyah değil koyu füme gibi cok koyu siyaha bakan bir renk, bu renk nedir ismini bilemiyorumda siyah değil yani bilginiz olsun

canm foto gönderebilir misin ayrıntılı

BUYUK ÇOK GÜZEL 1 KEZ KULLANILdI ÇAY+KAHVE MAKİNAM VAR İLGİLENENLERE FOTOGRAF ÇEKİLİR UYGUN FİYATA VERİCEM ELİMdEN CIKSIN TİRYAKİ ÇAY SEVERLER İÇİN.. SİYAH RENKTE .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…