Jua bornoz takımını duyan kullanan var mı ????

happygirl38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
22
0
86
Kayseri
Jua bornoz takımını duyan kullanan var mı ???? memnun musunuz?
Kızlar Jua markayı bende yeni duydum baktım kalitesi taç kadar güzel geldi bambu bornozları ama pek kimse duymamış kullanmamış sanki:( Juanın kırmızı siyah bambu bornozunu beğendim ve bayan bornoz boyları dizde:)

tavsiye eden var mı??

Jua bornoz takımını duyan kullanan var mı ???? memnun musunuz?
Kızlar Jua markayı bende yeni duydum baktım kalitesi taç kadar güzel geldi bambu bornozları ama pek kimse duymamış kullanmamış sanki:( Juanın kırmızı siyah bambu bornozunu beğendim ve bayan bornoz boyları dizde:)

tavsiye eden var mı??

canım tarif ettiğin takımı ben çeyizime aldım:)) jua taçla aynı kaliteymiş hiç bir fark yok hatta jua daha kalitelidir bornozda dedi satın aldığım mağaza bi sorun olursa gel dedi gerçi daha seneler var kullanmama:) kampanyalı almıştım yanında banyo seti hediyesi vardı ve dediğin gibi kalıbı cok güzel bornozların

canım tarif ettiğin takımı ben çeyizime aldım:)) jua taçla aynı kaliteymiş hiç bir fark yok hatta jua daha kalitelidir bornozda dedi satın aldığım mağaza bi sorun olursa gel dedi gerçi daha seneler var kullanmama:) kampanyalı almıştım yanında banyo seti hediyesi vardı ve dediğin gibi kalıbı cok güzel bornozların

canım bende almayı düşünüyorum sen kaça almıştın 280 dedi bana ama uygun mu?

bende burdaki arkadaşlardan duymuştum olumsuz bir yoruma denk gelmedim. hatta kendime misafirlik 1-2 tane bambu havlu aldım ama çeyizlik olduğu için kullanmadım. Umarım memnun kalırım :ssz:

Son düzenleme:
canım bende almayı düşünüyorum sen kaça almıştın 280 dedi bana ama uygun mu?

canım ben 230 gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum 8 taksitle ödemiştim yanındada 60 tl lik banyo seti vermişlerdi baya uygundu yani:) ama beğendiysen üçü beşi arama derim güzel günler senle olsun canım

Back
X