amin cümlemizin bebişlerine şifa versin.bakalım zorlu bi yol bizi bekliyor.aşacaz inşallah bu yolları :)
Allah sizinkinide sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı sıhhatli büyüsün. Allah yavrunuzu size bağışlasın.
bu kadar güçlü bi yapıya sahip olduğumu bende bilmezdim. :)
sağoalsın cümlemize, tüm bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin.
bugün hayırlısı ile emarıda çektirdik.yavaş yavaş sona geldik bakalım.bayarma kadar işlerimizi bitireceğiz gibi görküyor.
canım bakıyorum nette de hep düzenli fizik tedaviden bahsediyor iyi bir mezkezde alırsa daha iyi olur. Ben urfa da 5 yıl kaldım az çok biliyorum oraları bi emniyet caddesinde görmüştüm iyimi ya da başka varmı bilmiyorum ama sen nerde ankarada mı urfada mı kalıcaksın
bir de canım kas gevşekliği diye yazıyor sen anlamışmıydın nasıl oluyor bu kas gevşeklği. Bir de merak ettim Hamileyken hangi doktora gittin tekrar Allah acil şifalar versin canım
kusura bakma geç yazıyorum amacanım bakıyorum nette de hep düzenli fizik tedaviden bahsediyor iyi bir mezkezde alırsa daha iyi olur. Ben urfa da 5 yıl kaldım az çok biliyorum oraları bi emniyet caddesinde görmüştüm iyimi ya da başka varmı bilmiyorum ama sen nerde ankarada mı urfada mı kalıcaksın
bir de canım kas gevşekliği diye yazıyor sen anlamışmıydın nasıl oluyor bu kas gevşeklği. Bir de merak ettim Hamileyken hangi doktora gittin tekrar Allah acil şifalar versin canım
merhaba canım.. nasılsınız...
canım biz göz için fizik uzmanı bulamadık konyada... şu an ankaraya da gidemiyoruz... acaba öğrendiklerini benimle de paylaşırmısın ben de deneyeyim kızıma...
allah tez zamanda şifasını versin inşallah başta bebekler ve çocuklar olmak üzere tüm şifa bekleyenlere
şimdiki ağlamaları ileride size teşekkür olarak dönecek allah razı olsun çok dirayetli ve kendini adamış bir annesiniz oğlunuz bu anlamda çok şanslı
çok teşekkür ederim
amin.neyseki doktorumuzda kırıcı şeyler söylemiyor.hep umut verici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?