- 12 Ocak 2021
- 4.530
- 18.501
- 158
- 30
Hastaneye gelmiş garibim bide rezilliğe bak içimde büyütürdüm onu daha iyiHastanede içinden kırılmış salatalık çıkardığımız kaç kadın oldu saymadımsalatalık ne ya vizyonsuzluğun bu kadarı
Sonra gelip buraya hamile miyim nolur kızmayın yazıyorlar, bunlar o tayfaHastaneye gelmiş garibim bide rezilliğe bak içimde büyütürdüm onu daha iyi
Ay anladım ya koca bi zahmet salatalıkla muz sokmasın zaten düşünsene "hanım gel muz sokalım" dediğini en azından jop daha seksi geliyo kulağaOnları kocaları yapmıyo, onların kocası yok mesele bu. Büyük resmi gör pls
Bunların yanında jop öpüp başa koyulurAy anladım ya koca bi zahmet salatalıkla muz sokmasın zaten düşünsene "hanım gel muz sokalım" dediğini en azından jop daha seksi geliyo kulağa
demekki o anda gözüne ne kestirirseAy anladım ya koca bi zahmet salatalıkla muz sokmasın zaten düşünsene "hanım gel muz sokalım" dediğini en azından jop daha seksi geliyo kulağa
Yıkayıp geliyim dedi zaten pek düşünceli suya tutup gelecekti süper temizlik soktururmuyum ayBunların yanında jop öpüp başa koyulurbence vibratör alın derim ya da illa jop diye tutturursa dezenfekte edin bari
Oo dümdüz su daha ne olsun sizde çok şeyapmayın yaniYıkayıp geliyim dedi zaten pek düşünceli suya tutup gelecekti süper temizlik soktururmuyum ay
Ben o kadar hazırlanicam makyaj yapicam giyinip kuşanıp gelicem benimki elinde jopla bekliycekdemekki o anda gözüne ne kestirirsehayır joptan sonra bizzaat kendisi sizi tatmin etmezse artık ne olacak
Çok mantıklı çokOo dümdüz su daha ne olsun sizde çok şeyapmayın yaniph dengeleyici ıntim jellerle yıkamak daha doğru ama bence içinize jop zerk ettirmeyin
Ay polislere çelik jop verdiler plastik evde kaldı oda nereye sokacağını bilemiyo yer arıyo işteBenim eşim de özel güvenlik o jop bizde de var ama bizim araba da duruyor dokundum sert plastikten yapılan ama esnek bir malzeme özellikle çok mikrop kapma ihtimali var illa bişey sokma fantazisi olacakca kıysın paraya vibrator yapay p.nis falan filan aldın jop nedir ya
İzin verme sağlıksız de ve tahriş eder sen en güzeli başka oyuncaklar var onlardan al deAy polislere çelik jop verdiler plastik evde kaldı oda nereye sokacağını bilemiyo yer arıyo işte
Öyle deme jop her zaman hazır bebeyim daş gibi maşallahBen o kadar hazırlanicam makyaj yapicam giyinip kuşanıp gelicem benimki elinde jopla bekliycekjop için süslenirim o zaman ya sen çık sana gerek yok hayatım derim
Bence bi yer bulmuş gibi ama genede sen bilirsinAy polislere çelik jop verdiler plastik evde kaldı oda nereye sokacağını bilemiyo yer arıyo işte
Doğumdan sonra genişleme olabiliyor, erkek kendini yetersiz hissederek böyle bir şey yapmış olabilir, çok sık duyduğumuz bir şey.Böyle birşey kimseye sorulmaz diyerek sözüme başlıyorum
8 senelik evliyim güzel,sade,sakin bir yaşantımız var ve düne kadar da cinsel ilişkimiz de bu şekilde diye düşünüyordum.
lişki sırasında eşim, mesleğinden ötürü evde bulunan yedek plastik jopu vajinama sokmak istedi yani tamam seksi olalım diye giyiniyoruz fantazi yapıyoruz da jopta biraz uçuk değil mi ya ? Benim asıl merak ettiğim bu düşünce yani başka birşey sokma düşüncesi normal mi ? Çünkü daha önce hiç böyle birşey olmadı gerçi bir kaç ilişki öncesinde yabancı birşey sokma fikrini önermişti de ben de yok ben gayet memnunum durumumdan demiştim, bunca yıldan sonra adam sapık çıkmasınÇocuğu okula bıraktığım gibi size yazıyorum normal midir bu kızlar yani "Bazı eşler yıllar geçince değişik fantazi kurar çokta şey yapma yaa" derseniz rahatıycam ne yalan söyleyim.
Gıybet okumaya gelmiştim tam yeriymişKız az çok biliyoruz bilmezmiyiztotoya yazık la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?