• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Jöle Önerileriniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bana güzel bi saç jölesi önerebilirmisiniz ıslak gösteren sert yapan aşırı değil ama bide kepek yapmayan wella mı alsam şu kırmızı olan dışı bide dışı siyah lorealin var kullandınızmı kararsız kaldımda başka da olabilir

wax iğrenç bişi ya dün denedim. yapış yapış gibi oldu saçlarım tavsiye etmiorum

ben çok ucuz bir jöle kullanıyorum. uUzun süredir evde idi, yeğenim almıştı, pna niye bunu aldın diye kızmış ve hiç kullanmamıştım. O arada kendim hobby nin mor olanı almıştım. Saçım kıvrıcık normalde, ama o jöleyi kullandığımda saçım hiçbişeye benzemiyodu. ne kıvrıcık ne dalgalı. garip bişeydi. Anname de ben de saçlarımın fön çektirmekten ve gölge boyasından artık kıvırcığını kaybettiğini, yapısının bozuldugunu düşünüyorduk... Ki bir gün de diğer jöleyi deneyim dedim... O kadar güzel oldu ki... Niye kullanmamakta inat etmişim anlamıyorum... Önyargı işte. Adını vereyim belki deneyen çıkar. ıpek (mor renkli olanı yine.)

ben jöleyle dalgaşlı saçlar yapabiliyorum . işin püf noktası jöleyi kuru saça az az alıp elini ıslatıp saça azar azar yedirmek ve avuçlayarak kurutmak. alın size doğal dalga bi deneyin :)

ayrıca jölenin markası önemli değil kullanılışı önemli. bol bol sürmeyin kazık gibi yaparsızınz saçlarınızı

taft kullanıyorum hani şu pratik kapaklardan , orta sert olanından memnunum , çok doğal sanki hiç jöle yok gibi doğal duruyor

Back