Doğuma Hazırlık Joie Chrome bebek arabasi hak.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esskki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
22
7
38
Merhabalar,

Kullanan annelerin, degerli yorumlarini bekliyorum. Urun su anda e bebek'te 699 tl'ye dusmus yorumlariniz dogrultusunda almak istiyorum.

Simdiden tesekkurler

Merhaba, urun 9bucuk kilo civarinda(9,58) evimiz birinci kat,otoparktan direk asansör var. Ama arabamizin bagaji ufak ve iki parca halinde degil tek seferde katlanan bir bebek arabasina ihtiyacimiz vardi. Ayni ozelliklerde mamas&papas armadillo flip ve urbo vardi almayada niyetlendik ama 2bin liraya yakindi. Sevmezse yatmazsa vay basimiza gelenler. Bunu aldik sonunda bu surecte anladim bebek arabasi secmek zor zor cok zorrr. Cumartesi siparis verdik, bugun eski fiyatina donmus. Bakalim kismet memnun kalacak miyiz? ( tek basima ciktigimda momfort baby kanguru ile cikma planim var ondan 10 kiloda agir gelirse becerirsem kanguru ile dolasilirim) ... Tabi tabi hepsi plan, dusunce bakalim beybi bu planlari sevecek mi?

image.webp
image.webp
image.webp

image.webp
Merhabalar, ihtiyaci olanlarin gormesi acisindan urun fotograflarini yukariya ekledim. İlk izlenim olarak iyi, urun kalitesi v.s. kullanimini beybi gelince gorebilecegiz artik. Urunun kapali hali yukarida mevcut.

Eki Görüntüle 1757721 Merhabalar, ihtiyaci olanlarin gormesi acisindan urun fotograflarini yukariya ekledim. İlk izlenim olarak iyi, urun kalitesi v.s. kullanimini beybi gelince gorebilecegiz artik. Urunun kapali hali yukarida mevcut.
Siz bu konuyu açalı çok olmuş ama arabadan memnun kaldınız mi tecrübelerini zi paylaşırmısınız

Daha henüz kullanmak nasip olmadı ama arkadasimda Joie litetrax 4 var ve aylardır hergun dışarda kullanıyor, tatilde dağ tepe gezdiler. Gayet memnun kalmışlardı ve bende onu alma niyetiyle gittim ama Chrome daha cazip geldi gözüme. Bakalım kullanınca yazarim inşallah:)

Daha henüz kullanmak nasip olmadı ama arkadasimda Joie litetrax 4 var ve aylardır hergun dışarda kullanıyor, tatilde dağ tepe gezdiler. Gayet memnun kalmışlardı ve bende onu alma niyetiyle gittim ama Chrome daha cazip geldi gözüme. Bakalım kullanınca yazarim inşallah:)
Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen

Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen

Back
X