Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu konuyu açalı çok olmuş ama arabadan memnun kaldınız mi tecrübelerini zi paylaşırmısınızEki Görüntüle 1757721 Merhabalar, ihtiyaci olanlarin gormesi acisindan urun fotograflarini yukariya ekledim. İlk izlenim olarak iyi, urun kalitesi v.s. kullanimini beybi gelince gorebilecegiz artik. Urunun kapali hali yukarida mevcut.
Siz bu ürünü alalı 2 yıl olmuş şimdi ben de joie chrome üzerine düşünüyorum anakucağı ile 1600 TL’ye geliyor şu an siz memnun kaldınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Acaba siz alıp kullandınız mı bu arabayıKızlar bu arabayı kullanan var mı
Ben joie litetrax 4 aldım çok memnunumAcaba siz alıp kullandınız mı bu arabayı
Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfenDaha henüz kullanmak nasip olmadı ama arkadasimda Joie litetrax 4 var ve aylardır hergun dışarda kullanıyor, tatilde dağ tepe gezdiler. Gayet memnun kalmışlardı ve bende onu alma niyetiyle gittim ama Chrome daha cazip geldi gözüme. Bakalım kullanınca yazarim inşallah:)
Selam kızlar joie litetrax4 bebek arabası aldım çok memnunum ama şu yanlardaki lastiği anlamadım neden var? Su Şişesi falan mı asmak için nedir anlamadım bilen varsa yazsın lütfen
Hııı teşekkür ederim ☺Onlar ana kucagi sabitleme aparati