E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #1.921
Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan
Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından...
o tiyoyu kim werdi bilion muu bebekin rober eniştenn o 2003 yılında kaçırmıştı benü o zmn kullanmıştılaelaelaelaelae
Orli'nin beni kaçırmak için 40cmlik bahçe duvarına tırmanmaya çalışırken
:asigim:
ŞenizŞeniz
YAW BEN GERCEKTEN IANAMIORUM YAAA:1shok::1shok::1shok: YANI INSANIN EN IYI ARKDASININ SEVDIGI INSANA BI ARKI SULANIOSAA...................... BEN GERISINI DUSUNEMIORUM YANI BU KADRA OLURRRR ZEYNEPE HAKSIZLIK OLUYO BENCEE ONUDA BIRAK SEDEF HANIM SIZ BENM ABLAMI BU KADAR UZEMESINIZ ZATE BEN SUNU ANLADIM BEN M BI DAHA BURAYA YERIM YOKK BI ARKINI KAYBETMISIN BU SEFER TAMMM KAYBETTIM RUHUNA FATIHAA
vanessanın bennnnnnnnn miss msn e gel cici ağlamak istiyorum ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sizin Bana İhtiyacnız Kalmamış CEDORLANDO ve MISSPARROW Arayı Kaynatmışsınız Ben Yokken Bayağı Sıkı Kanki Olmuşsunuz Bütün Anlaşamama Sebebiniz Bendim Galiba:dilcikar:Böyle Çok İyi Anlaşıyorsunuz Siz İki İYİ KANKİNİN Arasını bozmak İstemem:çok üzgünüm:
sacmalama burcu cnm bız hep senı dusnuyoduk hep konusrken acaba melek burda olsa naıls olurduk gelsede konussak dıe dusunuyoduk cıcı ayrıca sedef senıdecok ozledıı vede hemen konusmak ıstıyorudu ama ben musade etmedım cunku edemkı o yoldan gelmıstır bıde bızle ugrasdmasın dınlesın azcık sonra tekrar hasta olma dıe dusunmustuk cıcı am sunu bıl bız senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyoruzzzzzzzzzzz bırıck arkımız vede sunu belırtıyım yettı artık su elını ban bırakar gıttın sımdı all johnny kıskanıyoooklava:
sacmalama burcu cnm bız hep senı dusnuyoduk hep konusrken acaba melek burda olsa naıls olurduk gelsede konussak dıe dusunuyoduk cıcı ayrıca sedef senıdecok ozledıı vede hemen konusmak ıstıyorudu ama ben musade etmedım cunku edemkı o yoldan gelmıstır bıde bızle ugrasdmasın dınlesın azcık sonra tekrar hasta olma dıe dusunmustuk cıcı am sunu bıl bız senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyoruzzzzzzzzzzz bırıck arkımız vede sunu belırtıyım yettı artık su elını ban bırakar gıttın sımdı all johnny kıskanıyoooklava:
o tiyoyu kim werdi bilion muu bebekin rober eniştenn o 2003 yılında kaçırmıştı benü o zmn kullanmıştılaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?