- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
DepresifPolyanna bak seninki yeni sulara yelken açmış seni bırakıp :/ biraz Chris den ders alsın ayıp ayıp çık çık çık
Bu adam yüzünden bdv de konu açılsa keşke ofişim yapma yahubugün kendi barnağını kesen yarın size ne yapmaz kızım.. sonra bdv bdv gezersiniz
Bu adam yüzünden bdv de konu açılsa keşke ofişim yapma yahu
ama sen simdi beni kahrettin kiiii
o kirmizi noktali sahnede charlize theronun yerinde ben olmaliydim diye az mi yandi bagrim
Ya ben pek ayırmıyorum yağuşukluların hepücüğünü seviyorumHangimiz sevmedik çılgınlar gibi???
Eki Görüntüle 1894880
johnnyyi es gec de kimi seversen sevYa ben pek ayırmıyorum yağuşukluların hepücüğünü seviyorum
Hee oydu galiba
Kız ozeline geldim cevap bilem yazmadım yoksa beni begenmedinmiKızlar johnny için kavga etmeyin bence
Neticede kendisinin bu cool görüntüsünün altında parmagını kesip kanıyla aynalara easy amber yazan bir keko yatıyor
Hee oydu galibaadam elden gitmis be vah vah
Kız ozeline geldim cevap bilem yazmadım yoksa beni begenmedinmi
aynen o bildigin lingenim sekerim angelina karisini yolar üstüne de tek tüy dikerim
Kiz sende bir yazabilsen kimbilir neler yazacan
Yol valla haketti angelina karisiaynen o bildigin lingenim sekerim angelina karisini yolar üstüne de tek tüy dikerim
ay hic sorma cuval agzi gibi dudagini baglayip büzüp kücültmüs ama hala hangar gibi mübarekYol valla haketti angelina karisibiseye benzese bari patlak dudak
Sorma kizKiz sende bir yazabilsen kimbilir neler yazacan
beni tanimadi ki gönlü süzme yogurt olsun
frankkkk