- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
Ooo burası birazdan karışacak johnnyciler çoğalıyor
Senin çirkin darly nerelerde ofice
sorma bibi ösledim adamı instagramdan sapık gibi takip ediyorum, arada arayıp telefona üflüyorum interpol peşime düşmese bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo burası birazdan karışacak johnnyciler çoğalıyor
valla ben ilk oraya bakarimGözüm görmiyy oralarını mı inceledim sanki
Bakmadım bile
Neden bakayım
Hiç
johnny benimmmmmOoo burası birazdan karışacak johnnyciler çoğalıyor
Ryana ayarlı ondandırvalla ben ilk oraya bakarim
senin gözlerin pusulasi sasmis bence
Sen var ya sen nerden aklına geldi o konu ne oldu o arkadaş yakalandımı interpol tarafındansorma bibi ösledim adamı instagramdan sapık gibi takip ediyorum, arada arayıp telefona üflüyorum interpol peşime düşmese bari
Sen var ya sen nerden aklına geldi o konu ne oldu o arkadaş yakalandımı interpol tarafından
Artık mit de değil MİK hahaha hep aklıma kötü şeyler geliyor mik ne yasorma hiç aklımdan çıkmıyor ki kız çıtayı yüksek tutmuş, mit falan da değil interpol
Artık mit de değil MİK hahaha hep aklıma kötü şeyler geliyor mik ne ya
Özgüven başka birşey işte naparsın
Ben yaptırıyor diye biliyorumBu johnny botox neyim mi yaptırıyor suratı şiştikçe şişmiş
Ah nerede gencliği
aman öyle olsun johnnyye bakmayin daRyana ayarlı ondandır
Bak valla aklıma getirdin sinirlerim bozuldu gene interpolfofenk den sonra en yaratıcı küfür, mik o özgüvenin yarısı bizde olsa şimdi Angelina Jolie nin yerinde olabilirdik
Elalemin kekosu bile bir başka beKızlar johnny için kavga etmeyin bence
Neticede kendisinin bu cool görüntüsünün altında parmagını kesip kanıyla aynalara easy amber yazan bir keko yatıyor
aman öyle olsun johnnyye bakmayin da
30 senedir hastayim adama ya sirazemi kaydirdi
Elalemin kekosu bile bir başka be
ama sen simdi beni kahrettin kiiiiYalan yok, astronotun karısını izlediğimde o balyajlı saçları beni de bir sarsmadı değil
Sana göre bir keko olabilir ama tanrıya göre aşkını pıçaklayan bir ninja
böyle kekoya lingen gurbannnKızlar johnny için kavga etmeyin bence
Neticede kendisinin bu cool görüntüsünün altında parmagını kesip kanıyla aynalara easy amber yazan bir keko yatıyor