Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda Luxurious Volume

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
kızlar bu seriyi kullanan varmı..
%110 daha dolgun
%50 daha kalın
%90 daha yoğun SAÇLAR yazıyordu bir dergide bende çok merak ediyorum lütfen yorumlarınızı yazarmısınız..
hihoyyyt

Bende merak ettim bak şimdi bende hacimlendirici bi şampuan arıyorum..kullananlar bilgi versin lütfen nasıl bir ürün pleaseee...:Saruboceq:

kızlar bu seriyi kullanan varmı..
%110 daha dolgun
%50 daha kalın
%90 daha yoğun SAÇLAR yazıyordu bir dergide bende çok merak ediyorum lütfen yorumlarınızı yazarmısınız..
hihoyyyt

bende çok merak ettim nerelerde bulabliriz yaz geliyo sönük saçlarıma iyi gelir belki alıp deneyeyim ama acaba saçları kurutuyomu :uhm: yokmu kullanan yaww

Arkadaşlar ben şampuanı ve kremini kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanmanızı tavsiye ederim.:) Şampuan ve kremin fiyatları 22 liradır. Watsons Mağazalarında,Yeni Koza Mağazalarında veya Boyner Mağazalarında tüm ürünlerini bulabilirsiniz. Türkiye'deki satış fiyatları oldukça yüksek. Bence internetten Markafoni ve Trendyol gibi alışveriş sitelerinden takip edebilirsiniz. Geçen hafta Markafoni Sitesin'de indirimdeydi. Sürekli takip ederseniz tekrar indirime düşüşünü yakalayabilirsiniz.

ben de yeni aldım yurtdışında 9.9 € idi.Cok beğendim daha yıkarken farkını hissediyorsunuz kokusu da güze.Düzleştirdikten sonra bile böyle bi havalı duruyo tavsiye ederim

J.friedanın saç parlaklaştırıcı spreyi var.şeffaf şişede kullanan var mı?bi de kahverengi saçlara şok parlaklık veren saç kremi var.hangisini alayım karar veremedim.ikisi de aynı fiyat

J.friedanın saç parlaklaştırıcı spreyi var.şeffaf şişede kullanan var mı?bunu ben de merak ettim ? yapış yapıs yapabilir saçları ya da saç dökülmesine neden olabilir. deneyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…