Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.ömür boyu sizleri gururlandırsın,huzur ve şans getirsin bebeleriniz.herkezede nasip olsun amiiinnn:1hug:
Gözünüz aydın arkadaşım...
Ne güzel bir haber bu...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,:Saruboceq:
siz de kendinize iyi bakın lütfen...
Darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah...:Saruboceq:
Allah anneliği isteyen herkese yaşatsın...:Saruboceq:
bütün hamilelere sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum...
sevgiler...
ayy ne güsel yaa allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin işallah
Tebrikler culyet. İkiz olur inşallah lan.:lepi: sende tepende bir huniylen dolanırsın etraftalaelaelaelaelae
canım yaaa ne kadar sevindim
çok mutlu oldum senin adına
inşallah çok rahat bir hamilelik geçirip 9 ay sonra alacaksın minik kuzunu ya da kuzuların kucağına
hayırlı olsun tekrar
cok sasirdim ,cok sevindim,RABBIM saglikli hayirli evlat versin,,,canim benim,.....a.s.:Saruboceqnazar:
Bi bebişimiz daha geliyo yine teyze oluyoruz ne mutlu bizlere bu sene nekadar güzel haberler alıyoruz:ecrin_bebek: Tam meleğini kaybetmişken bak sana kardeşini yolladı (bu bir mucize olmalı bak senin üzülmene dayanamadı işte giden meleğin kardeşini yolladı annesine ve yeniden içinde romeonla senin bir parçanız var) ve yeniden bir meleğin olucak ve şuan seninle beraber aynı bedendesiniz ..Artık kendini üzmek sinirlenmek strese girmek yok ve kendine çok çok dikat etmek var anlaştıkmı??RABBİM BU SEFER MELEĞİNİ ALMASIN SENDEN VE 3 KİŞİLİK BİR AİLE OLUN..inşallah burdan doğum haberlerinide alıcaz
Darısı tüm isteyenlerin başına tüm anne olmak isteyenlerin ve özloşumun başına diyorum....
Artık sanada anne diyebiliriz öyle değilmi?? :ecrin_bebek:a.s.
cok sevindim yaa ne kadar istedigini biliyordum
tebrik ederim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
9 ayi saglikla gecir insallah
darisi isteyenlerin basina olsun
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn a.s.:1hug:
güzel dileklerin için cok saol canım :1hug:Canımmm çok tebrik ederim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş..
ayy ne güzel bir haber bu..Julimm benım hamıs haberını almak cok guzel..dılerım cok kısa sure sonra kıcagna da aldgnı göruruz hayrlısyla Allah gönlune göre saglıklı evlat ya da evlatlar:)) nasıp etsın inşallah..darısı tüm isteyenlere