Tüp Bebek Merkezleri Jinemed Kalamış Tüp Bebek Merkezi?

TheSecret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
215
1
46
Adana
arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşır msıınız.haftaya uygulamaya başlıyoruz.ilk tüpbebek tecrübem olacak.28 yaşındayım.sperm morfolojisi kötü olduğundan aşılamayı denemedik.doktorum medikalparkın hekimi olan can şener.bilen,gören,duyan varsa lütfen yazabilir mi?

olsun canın saolsun,bi kere daha deneyebilirsiniz.bana bilgi verebilir misin klinikle ilgili.gerçi ben kalamıştakine gideceğim ama uygulanan kalite anlayışı benzerdir.

Jinemed te başımdan geçen ve bizim gibi çocuk özlemi çeken insanları nasıl istismar ettiğini anlatmak istiyorum :(Aslında üzgünüm ama arkadaşlarımı bu konuda da uyarmak istedim..

Jinemed de Mini tüp bebek yapıldığını okumuştum..Sadece bilgi almak için ,Teksen Bey 'le görüşmek için Jinemed 'e gittim.
Doktora yapılmış olan tahlillerimi gösterdim muayene edeyim dedi
Buraya kadar herşey normal :)
Muayene masasına yattım bu arada bir hemşire geldi ,ne oluyor demeden bir acı hissettim..
Bana haber bile verme inceliğini göstermeden ,benden simir aldılar !!! insan kibarlık yapıp uyarır? istiyormusunuz diye sorar.Şimdi simir alıyoruz acıyabilir der nerde :50:
Neyse muayene bitti , siz tüp bebeğe uygunsunuz diyerek direk tüp bebek tedavisini anlatmaya başladı..
Mini tüp bebekle ilgili bir şeyler sordum geçiştirdi..
Yapılacak hormon tahlilleri verdi ben de normal olarak " Anlaşmalı bir kurumda yaptırıp getireyim" dedim.
Teksen bey ' de bizim laboratuvarımızda yaptırmanız gerekiyor dedi !! Tamam dedim
Muayene parası ve Simir testi !!!! parası olmak üzere bize 377 lira hesap çıkartıldı:53:
Ben de itiraz ettim indirim yapın diye 50 küsur indirim yaptılar..
Tahlilleri içinse sanırım 250 falan tutuyor dediler..Tahlilleri falan yaptırmadan eşimle oradan ayrıldık ..
Moralimiz çok bozuldu :(
Çocuk için hiç bir masraftan kaçınmaz bunlar deyip , bundan kullanan bütün tüp bebek merkezlerini kınıyorum..
İstanbulda belki 50 den fazla tüp bebek merkezi var , önüne gelen bir merkez açıp oranın hakimi oluyorlar
Bu iş insani bir hizmetten çıkmış ticari furyaya dönüşmüş..
Bu durumda madur olan da biz, üzülen de biz ,ezilen de biz oluyoruz.

Son düzenleme:
Jinemed te başımdan geçen ve bizim gibi çocuk özlemi çeken insanları nasıl istismar ettiğini anlatmak istiyorum :(Aslında üzgünüm ama arkadaşlarımı bu konuda da uyarmak istedim..

Jinemed de Mini tüp bebek yapıldığını okumuştum..Sadece bilgi almak için ,Teksen Bey 'le görüşmek için Jinemed 'e gittim.
Doktora yapılmış olan tahlillerimi gösterdim muayene edeyim dedi
Buraya kadar herşey normal :)
Muayene masasına yattım bu arada bir hemşire geldi ,ne oluyor demeden bir acı hissettim..
Bana haber bile verme inceliğini göstermeden ,benden simir aldılar !!! insan kibarlık yapıp uyarır? istiyormusunuz diye sorar.Şimdi simir alıyoruz acıyabilir der nerde :50:
Neyse muayene bitti , siz tüp bebeğe uygunsunuz diyerek direk tüp bebek tedavisini anlatmaya başladı..
Mini tüp bebekle ilgili bir şeyler sordum geçiştirdi..
Yapılacak hormon tahlilleri verdi ben de normal olarak " Anlaşmalı bir kurumda yaptırıp getireyim" dedim.
Teksen bey ' de bizim laboratuvarımızda yaptırmanız gerekiyor dedi !! Tamam dedim
Muayene parası ve Simir testi !!!! parası olmak üzere bize 377 lira hesap çıkartıldı:53:
Ben de itiraz ettim indirim yapın diye 50 küsur indirim yaptılar..
Tahlilleri içinse sanırım 250 falan tutuyor dediler..Tahlilleri falan yaptırmadan eşimle oradan ayrıldık ..
Moralimiz çok bozuldu :(
Çocuk için hiç bir masraftan kaçınmaz bunlar deyip , bundan kullanan bütün tüp bebek merkezlerini kınıyorum..
İstanbulda belki 50 den fazla tüp bebek merkezi var , önüne gelen bir merkez açıp oranın hakimi oluyorlar
Bu iş insani bir hizmetten çıkmış ticari furyaya dönüşmüş..
Bu durumda madur olan da biz, üzülen de biz ,ezilen de biz oluyoruz.

ne yazıkki bende teksen bey ile seninle aynı durumu paylaşıyorum. bana da hemen 3 aşılama olmayanınca 1 tüp bebek denemesi yapmtırdım. sonuç ortada:(ilgi sıfır.hizmet sıfır. eeeee bir insan hem patron hemde doktorluk yapmaya çalışırsa böyle olur. orası ticarerhane. insan duygusundan psikolojisinden anlamıyorlar.

Back
X