- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
yardm edn Ltfn hyatımda ilk dfa ilişkiye grdm we kanama olmadı. Erkek arkadasım tbi dirk öncedn birşey olduqunu sandı. ama bırk olmasını el bile tutmadım. Bunu nasıl ispatlıcam bilmıyorum. nolur çözüm bulmam lazım.iLişkim sırf bu yüzden bitebilir olmayan birşey için.
bugun o iğrenç koltuga bende oturdum . çok utandım ama bayan türbanlı bi dktordu . yanındaki hmeşireside beni rahatlattı fakat çok utandım. sonra bana o cihazı sokarken bagırdım çok zorlanarak girdi ve yine bagırdım . doktor bana sen nasıl evlisin dedi güldü: ) neyse gitmeyi çok ertelemiştim ama kaçınılmaz oldu artık benim için haftayada kontrole gidicem
kızlar hiç korkmayın ağrı oluyor ama mesela ultrasonla yumurtallıklara bakarken adet sancısı gibi bir ağrı oluyor.vajinaya sokarken aleti hafif hissediyorsunuz ama dayanılmayacak birşey gibi de değil.ben adetliyken de kanamam çok olduğu için vajinal muayene oldum,çok acır diye korkmuştum adetken ama ekstra acımadı.aşama aşama anlatayım bir de
dr sizden altınızı çıkarmanızı istiyor,üstünüze bir örtü veriyor,masaya yatıp bacaklarını o alete koyuyorsunuz ,poponuzu kıyıya kadar çekiorsunuz.genelde ilk olarak spekulum denen plastik bir aleti sokup rahim ağzına bakıyorlar,bu sırada eğer istediyseniz smear alıyorlar ki smear almak uvu plastik bir çubuğu rahim ağzında hafif gezdirmek anlamına geliyor böylece hücre örneği alınmış oluyor.sonra da ultrason aletiyle bakıyorlar rahme ve yumurtalıklara.smear cinsel aktif kadınlar mutlaka yılda bir aldırmalı rahim ağzı kanserinin erken teşhisi için çok önemli.inanın korkacak bişi yok.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?