- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır 1 aydan fazla bi zamandır sürekli yazılarını zokuyorum ama bir türlü açılamadım sanırım biraz daha bilgi toplamak biraz daha zaman geçmesini istedim ben 3,5 yıllık evliyim 27 mayısta bebek kararı aldık tabi ben o ay için yumurtlamayı kaçırmıştım 9 hairanda regli oldum fakat regliden önce göğüslerimde çok fazla hassaiyet ve şişlk oldu 5 gün öncesinde reglim başladı ve 3 gün sürdü çok fazla olmuştu norman zamanlardan neyse 9 haziranda reglim başladı 1 hafta sonrasında göbek çizgisi çıktı bende ve bununla beraber kasıklarımda ağzı idrarımda koyulaşma azda koku oldu sağ kasığımda şişlik çıktı ama ben 27 haziranda yani 18. gün tekrar regli oldum ve çok ağrılı acaba bebeğim mi gelmiş olabilir bi ay içinde ikini reglim göbek çizgisi çıkması kasıklarımdaki ağrılar da var bişeyde sormak istiyorum sizlere bu gebelik öncesi yapılan testler regli olukenmi yoksa sonrasındamı yapılıyor ben bi an önce test falan yaptırmak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
benim şu birkaç haftadır sarı akıntım varağrı, acı, yanma gibi sorunlarım yok.. doktora gitmem gerekiyo sanırım ama korkuyorum.. yani akıntıda alttan kontrol ediyorlar mı.. eğer öyleyse çok utanırım ben.. ve o bölgemide pek beğendiğim söyylenemez.. böyle akıntı durumlarında nasıl muayene ediyorlar bir bilginiz varmı??
valla muayeneye gittinmi pamuk gibi gideceksin.kıllı kıllı ,ayıp ya.
evet canım hafifliyor insan gerçekten sonuçta bilinmeyenle yüzleşmek çok daha zor bende 2 yıldır doğum kontrol hapı kullandığım ve çevremden sürekli bebeğin olmaz sözlerini işittiğim için kasık ağrımda olunca gitmek zorunda kaldım ama yolda giderken sürekli söylediğim söz şuydu senin için bebeğim senin için gidiyorum sözüydü yoksa hiçbir kuvvet beni o koltuğa oturtamazdı o yüzden canım sanada en kısa zamanda kucağına sağlıkla alacağın bebişler diliyorum bende çok istiyorum ama şuan biraz daha beklemedeyim kendimi tam anlamıyla anneliğe hazır hissetmiyorumo_efruz arkadaşım, ben de senin gibi bugün ilk kez 4 yıllık evli olmama rağmen bir Kadın Doğum Doktoruna gittim ve inanılmaz bir yük kalktı üzerimden:) ben çok rahat gittim çünkü reglimin 2. günü bugun ve biz bebiş istiyoruz artık sadece bana tahliller konusunda yardımcı olsun diye gittim ama hiç öyle olmadıç Ben bayanlar regl iken doktor alttan muayene etmiyor sanırdım AMA MEĞER YANILMIŞIM. Memorial Hatanesine gittim ben çok araştırdım ve kararımı orası olarak verdim. ama inanılmaz rahattı bugun her ne kadar alttan muayene olmuş olsamda.....!!!!! ben reglim dedim ve doktorum bana farketmıyor muayene için hazırlanabılırsın dedı!!!!!!!!!!!!!dınkkkkkkkkkkkkkkk kaldım.....
neyse smear testı için örnek bile aldı yanı düşün!!!!!! ama hiç hissetmedim ben arkadaşlar ve burda okuduklarımı hatırlıyorumda çok şaşırdım bir çok arkadaşım korkuyo çünkü! arkadaşlar valla korkmayın......ÇÜNKÜ hiç hissetmiyo insan yani sinek ısırsa kolunuzu falan daha çok acıyo tık diye 1 saniyede aldı ki o koca kancayı soktu tabiki içime..........
KISACA BENIM GIBI KORKUSUNU 4 YILDA YENEN BIRI BILE BUGUN KORKMADIYSA KORKMAYIN ARKADAŞLAR MUAYENE DİŞ DOLGUSU YAPTIRTMAKTAN 1000000 Kat DAHA KOLAY:):):)
VE ÇOK HAFİFLİYORSUNUZ ÇOKTIĞINIZDA İNANIN!!!
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?