- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
teşekkür ederim canım,ama nasıl tıkıyosunuz.pek anlayamadım.ben sürüyorum.zarar vermiyor.
bu kadar zararlı olduğunu sanmıyorum.öyle olsa tıkasan da bi faydası yok,diğer sürdüğün yerlerden de sonuçta kana karışıyor.neyse....sana teşekkür ederim ilgilendiğin içincanim bendeburda okumustum cunku agda yapamiorum jilette kotu yapio tuy dokucude kimyasal icerikli oldugu icin vajina icine falan kacarsa zarar verir yanma falan diye tuvalet kagidi burup tikiomusuz vajina ve makata o zaman krem girmiomus canim
selam kızlar ben yeni üye oldum bişey sorcam vajinal muayeneden sonra hafif bir kanama olurmu ben geçen gün muayene oldum eve geldiğimde az açık kahve kanama oldu sonra geçti bu normalmidir acaba
Kızlar benim 11 aydır bebeğim olmuyo.nihayet dr a gitmeyi göze aldım.hazirana randevu verdi dr bana.o tarihde benim adet dönemime rastlıyo.bi problem olur .
Kızlar benim 11 aydır bebeğim olmuyo.nihayet dr a gitmeyi göze aldım.hazirana randevu verdi dr bana.o tarihde benim adet dönemime rastlıyo.bi problem olurmu .
zaten genelde adetin 3.günün gidilir, jinekolojik muayene ve kan testi yapılır.
Bana doktor kan testi yapacağım için, alttan ultrasonla bakmamış, önce kanı verip sonramuayene olmuştum. ultrason aleti yumurtalıklara değince uyarıp hormon salgılatıp testi yanılta bilirmiş.
Aklında olsun eğer muayenen sabahtansa aç git kan için 2 iş olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?