• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekologa gitme zorunluluğu :(

Arjadasim adet duzensizligi icin gidiyor bi kere bile vajinal bakalim.demediler

Anlamadigim sen nedenini biliyorsun neden ailene aylardir adet gormuyorum.diyorsun ki nerden bilicekler gecikmen oldigunu

Son düzenleme:
Özeti:
1-jinekolaga bakireyim dediğim zaman vajinal test yapmıyormuş doğru mu? (Adet gecikmesi nedeni ile gidiyorum)
2-vajinal muayene dışında kan testi ve ultrasonla ile bekaret anlaşılmaz ama 1.5 ay once alınan norlevo tahlillerin değerlerini etkiler mi?

merhabalar kadın doğum uzmanına
ailemle gitmek durumundayım, adet düzensizliğim yüzünden. (2 aya yakın süredir kanamam olmadı) bakire olmadığımdan henüz haberleri yok. Mecburen gitmek zorundayım çok ciddi baskı var çünkü bu konuda. Aslında düzensizlik nedeni son 9 ayda 5 kere norlevo kullanmış olmam. Nedeni de biliyorum yani. Bu yüzden doktorun sorusuna bakireyim demeyi planlıyorum. Bakireyim dediğim zaman vajinal muayene yapıyorlar mı? Çevremden duyduklarıma göre yapmayıp ultrason ve kan testiyle bakıyorlarmıs kist vb sorun var mı diye. Kan testi ve ultrason bekaretime dair bir bilgi vermeyeceği için o günlük yırtmıs olucam ağıstos sonu üniversitenin son senesi stajım olduğu için kendi şehrime dönünce yeniden kadın doğum uzmanına gidicem. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bende gttm sana bakıremsn demıyokı evlımsn bekarmsn dıyo ..Bekarım dynce zaten ultrason ve kan tahlılı yapıyor drek. Norlevo ne bılmıyodum smdı baktım ertesı gun hapıymıs.. E sen bu hapı kafana göre ıcersen (kı 9 ayda 5 kez sencede fazla degıl mı?) adetlerın tabı duzensızlesır... Dogum kontrol hapı verır sana barı korunursun bu sayede..Ayrıca annenlere adet oldum dıyebılırsın gtmek ıstemıyosan altına bakcak hallerı yok :))

Arjadasim adet duzensizligi icin gidiyor bi kere bile vajinal bakalim.demediler

Anlamadigim sen nedenini biliyorsun neden ailene aylardir adet gormuyorum.diyorsun ki nerden bilicekler gecikmen oldigunu

Gecikme problemini ilk defa yaşamıyorum daha öncede vardı üniversitenin 2. Senesi had safhada olmuştu ama girmeyi hep ertelemiştim

Bende gttm sana bakıremsn demıyokı evlımsn bekarmsn dıyo ..Bekarım dynce zaten ultrason ve kan tahlılı yapıyor drek. Norlevo ne bılmıyodum smdı baktım ertesı gun hapıymıs.. E sen bu hapı kafana göre ıcersen (kı 9 ayda 5 kez sencede fazla degıl mı?) adetlerın tabı duzensızlesır... Dogum kontrol hapı verır sana barı korunursun bu sayede..Ayrıca annenlere adet oldum dıyebılırsın gtmek ıstemıyosan altına bakcak hallerı yok :))

Ya şöyleki finallerden sonra eve geldim o 2 aylık süreçte adet olmadığım iyice anlaşıldı oldum deyip ped bile kullandım ancak inan pedi değiştirme sıklığımdan, ağrı kesici kullanmamamdan vs hepsinden iyice şüphelendiler. Bu konuda ciddi bir baskı görüyorum şu an

Ya şöyleki finallerden sonra eve geldim o 2 aylık süreçte adet olmadığım iyice anlaşıldı oldum deyip ped bile kullandım ancak inan pedi değiştirme sıklığımdan, ağrı kesici kullanmamamdan vs hepsinden iyice şüphelendiler. Bu konuda ciddi bir baskı görüyorum şu an

Acaba suphelenme nedenlerı sadece adet olmaman mı canm?? Benımde adet sorunum var annem gt der ama oyle uzatmaz hanı suphelenmelerı bana ılgnc geldı braz.. doktordada bı sorun cıkmaz sanrm ne zaman gdceksn

Acaba suphelenme nedenlerı sadece adet olmaman mı canm?? Benımde adet sorunum var annem gt der ama oyle uzatmaz hanı suphelenmelerı bana ılgnc geldı braz.. doktordada bı sorun cıkmaz sanrm ne zaman gdceksn

Gelecek hafta sonu gidicem canım. Bilmiyorum neden böyle baskı yaptılar şüphelendiler bir şeylerden ama bakalım hayırlısı

o kadar çok norlevo kullanılır mı ne yaptın sen ya!
o doğum kontrol hapı değil
sadece kaza olursa kullanılır, bir kere kullanılsa bile hormonları rezil eder
norlevo kullanacağına doğum kontrol hapı başla.

ayrıca doktora yanlış bilgi verme
ailen olmadan tek başına git muayeneye
yalan söylersen neden nasıl anlaşılsın?

o kadar çok norlevo kullanılır mı ne yaptın sen ya!
o doğum kontrol hapı değil
sadece kaza olursa kullanılır, bir kere kullanılsa bile hormonları rezil eder
norlevo kullanacağına doğum kontrol hapı başla.

ayrıca doktora yanlış bilgi verme
ailen olmadan tek başına git muayeneye
yalan söylersen neden nasıl anlaşılsın?

Evet maalesef yanlış yapıp çok kullandım.
Ben staj için evime döndüğümde gideceğim zaten jinekologa. Maksat ailemle gidecek olduğumu atlatmak

Öyle miymiş bu doğruysa çok sevinirim ancak söylediklerine göre hastaya soruyolarmış yanında birinin bulunup bulunmaması olayını.

cerrrahpaşa ve bakırköy devlette hastadan başkasını almıyolar..sanmam diğerlerinde de farklı bi uygulama olsun ..ama özeller taviz verebiliyor tabi...isteğinize bırakabilir özel hastane

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak. İki yada 3 hafta öncesinde ilişkiye girdim ama korunmadığımız için yalnızca 3-4 dk sürdü devam etmek istemedim hatta belkide daha azdı. Ne boşalma oldu ne de zevk suyu geldi. Bugüne kadar adetlerim hiç tamamen düzenli olmadı ama genelde 30 gün arayla oluyordu. 2 ay öncesinde 5 gün gecikmişti bu sefer 9 gün gecikti. Test yaptım hatta güvenmeyip iki tane test yaptım ikiside negatif çıktı. Ama hala hastalanmadım. Onun dışında yine normal beyazımsı akıntımda oluyo ama çok endişeleniyorum. Büyük ihtimalle stresten oluyor ama yinede bilgilerinizi almak istedim. Birde haftaya kan sayımı yaptırmaya gidicem kansızlıkla ilgili sizce herhangi birşey olurmu. Dediğim gibi testler negatif ama yinede korkuyorum. Çünkü ailemle gidicem ve reşit değilim.

Back