Ne çok bayılıyorsunuz insanları rencide edecek cevaplar yazmaya ben istemiyorum öyle olmasını memnun kalmadım önermiyorum sen önerirsin o sana kalmış[/QUOTE]="FKB2012, post: 41596160, member: 596737"]E yani ne bekliyorsunuz siz hastalar ben anlamıyorum?Gözünüze bakılsın teşhis mi konulsun.Test yapılmazsa da bu kez hiç ilgilenmiyorlar diye söyleniyorsunuz.Gizli şekerle bağlantılı insulin direnci varsa o da adet olamamaya sebep oluyor.Kilo alımı tüylenme varsa hele de.Tiroit de bir sebep.Adeti geciken kadında ilk ihtimal hamileliktir.Hamile değilseniz diğer ihtimaller bunlardır.Napılmasını bekliyordunuz ki?
Evet üst dönemlerimin TUSta niye radyoloji ve biyokimya gibi hastalardanve hasta yakınlarından olabildiğince uzak bölümleri akın akın tercih ettiğini daha iyi anlıyorum burdaki yazıları ve yorumları görünce,iyi oluyor.Kizma canim ya 4. Sinif tip okuyormus burada hasta azarlama denemeleri yapiyor. İlerde doktor olunca nasil azarlasam diye zorlanmamak icin. Hosgorelim gelecegin doktorunu. Bunlar gibi cok var hastanelerde alistik biz.
O bolumler daha kolaydir da ondan seciyorlardir canim yanlisin varEvet üst dönemlerimin TUSta niye radyoloji ve biyokimya gibi hastalardanve hasta yakınlarından olabildiğince uzak bölümleri akın akın tercih ettiğini daha iyi anlıyorum burdaki yazıları ve yorumları görünce,iyi oluyor.
Bana bir tanesi haric hic biri sormadi canim. Gata ya gidiyorum orada hasta karti oluyor zaten arsivden cikarip elime verdikleri icin doktorlar gecmis yillardaki sorunlari da goruyor sirayla.Merhaba.
Konusu açılmışken benim de sorularım var. Konu sahibesi, izninizle... :)
-Jinekoloğa gittiğimizde, direk bekar olduğumuzu görerek, alttan muayene yapmıyor mu? Yoksa bakireliği soruyor mu? Yani hastanın, girer girmez alttan muayene izin verdiğini söylemesi gerekir mi?
-Alttan muayene ultrasona göre daha mı iyi? Daha mı kapsamlı?
-Adet takvimini, atıyorum son 6 aylık, gün gün istiyorlar mı? Böylesi bir şey duymuştum da, doğru mu?
Ayy Allah yardimcin olsun gercekten zor. İnsallahhh tatlisko bir bebisiniz olur en kisa zamandaYa ben ne yapayım. .
her hafta gide gide bıktım. .
psikolojim bozuldu. .
bebiş de olmuyor. .
keşke erkek olsaydım..
İnşallah canım canım ..Ayy Allah yardimcin olsun gercekten zor. İnsallahhh tatlisko bir bebisiniz olur en kisa zamanda
Kesinlikle oyle. Ama insallah bebegini kucagina aldiginda iyi ki kadin olmusum diyeceksin :) ben.sirf anne olabilmek için bile evlenirim :)) Allahim tum isteyenlere yasatsin.insallah anneligi.İnşallah canım canım ..
çok zor kadın olmakk. .
İnşallah bigün sanada nasip etsin. .Kesinlikle oyle. Ama insallah bebegini kucagina aldiginda iyi ki kadin olmusum diyeceksin :) ben.sirf anne olabilmek için bile evlenirim :)) Allahim tum isteyenlere yasatsin.insallah anneligi.
Amin canim insallahh...İnşallah bigün sanada nasip etsin. .
rabbim isteyen herkesee versin. .
Amin çok teşekkür ederim. .
ücüzün olsun emi
bayanlar yeni üyeyim ama üye olmadan önce sürekli takip ettiğim bir sayfaydı.ben bir doktordan randevu aldım ama erkek evliyim fakat hala kararsızım utanırım çünkü. erkek jinekologa giden bayanlar bana fikir verebilirmisiniz lütfen
Açıkçası gittiğim hastanede bayan doktor randevusu kalmamıştı bende yumurtlama döneminden önce gitmek istedim bir ay daha hüsrana uğramak istemedim. Doktor Prof diye tercih ettim umarım sizin dediginiz gibi işinin ehlidir cvp icon tsk ederim biraz rahatladımVajina onların her gün gördüğü bir şey. Başka bir doktorun sırt dinlemek için sürekli sırt görmesi gibi. Sadece bir organ.
İlk iki dakika utanırsınız. Sonra geçer.
Eğer mesleğinde iyiyse randevu aldığınız doktor, sorun etmeyin. Değilse, zaten başka bir doktor bulun. Kadın alternatif varsa kadın seçin ki siz de rahat olasınız.