Kalkmadı ki bu kokular?
Ysl cinemada jimmy choo da sephorada vardı gecen gün?
Belki stokta falan kalmamıştır? kalktıgına emin misin?
Bi la vie est belle kadar benzemesede azcık benziyor.Ha yok canim halen üretiliyorlar ama magzdaki standlardan kaldirilmis ikiside.
Ysl yeni kokusu gelince cinemayi cikarmislardir belki. Bu kokuyuda begeniyordum keske tekrar deniyebilseydim ama malesef deniyemedim. Jimmy choo da cok merak ediyorum özeliklede flowerbomb'a benzetildigi icin
Bi la vie est belle kadar benzemesede azcık benziyor.
Onda da paculi tatlılıgı agır bastıgından tarzları benzıyor canım
Jimmy Choo :)
Flowerbomb'i seven hemen hemen herkes Jimmy Choo'yu da begenir.. Istisnalar olabilir tabi
sen kullaniyormussun jimmy choo canim?
Canım ben denemiştim geçen sene..Sen denedin mi jimmy choo'yu canim?
kalicilik konusunda iyi oldugunu duydugum ve fiyati diyerlerine oranla biraz daha pahali olan parfümlerin bazilarinin paculi icerdigi dikkatimi cekti. Mesela La vie est Belle, Flowerbomb, Jimmy choo, Tom ford, Black opium
Lancome la vie est belle aldigim ve aldigima pisman olmadigim parfümlerden.
Kesinlikle kendini belli eden yogun ve kalicilik konusunda cok iyi olan bir parfüm. Flowerbomb dan biraz daha tatli.
Jimmy choo da Flowerbomba benziyormus ama hafif bir kokuymus diye duydum. Yani günlük kullanim icin bir alternatif olabilir.
Canım ben denemiştim geçen sene..
Güzeldi kokusu flowerbomb tarzında.
Ama ben flowerbomb tercih ederim tabi ki :)
Cinema beni pek etkileyen bir konu olmamıştı.Malesef artik indirimde degil jimmy choo. Bu sitede bir kac günde bir veya günde bir farkli parfümler özel indirime giriyor. Genelde zaten bircok parfüm indirimde oluyor.Dün mesela Jimmy choo 40 ml 25 € civariydi bugün 33,95€ olmus. Yine uygun ama malesef kokusunu hic denemedigim icin riske girmek istemiyorum. Veya özel indirimde bazi parfümlerin orta boylari kücük boylarindan daha uyguna oluyor. Bugünde mesela cinema indirimde hemde %50 gibi büyük bir indirim orta boyu kücük boyuyla ayni fiyata. Bir kac sene önce denemistim cinemayi kokusunu begenmistim ama malesef tenimde denememistim.Napsam bilemedim yarin bu indirimi kaldirabilirler. Bazi parfümler bir kac gün özel indirimde kaliyor bazilari hemen ertesi gün kalkiyor.
Bir ara chanel allure mi alsam dedim ama chanel parfümlerinde minimal bir indirim var en iyisi indirimi beklemek.
Cinema beni pek etkileyen bir konu olmamıştı.
Vanilyalı oryantal bir koku diye hatırlıyorum.
Aynen vanilyali oryantal bir koku ama öyle fazla tatli degildi. Cok sekerli parfümlere gitigi icin ellim farkli bir altermatif olur diye düsündüm. Ben kokusunu begenmistim ama baya zaman oluyor deniyeli sade tenimde deniyemedim yakisirmi yakismazmi denemeden almak riskli geliyor bana.
Riskli bi koku değil cinema canım.
Beğendiysen kacırma bence
Valla bende flowerbomb konusunda cok kararsızım bu aralar:)Malesef inidirimde degil artik canim. 3 sene filan oluyordur cinemayi deniyeli ozaman begenmistim evet ama bugün yine begenirmiyim bilememedim. Ayrica tenimde denemedim ya o yüzden riskli buldum. Baya ikilemde kalmistim ama indirimden kalkinca konu kapandi :) Bugün yine parfümeriye gittim baya koku denedim acele etmeden yavas yavas aradigim parfümleri secmeye calisiyorum.
Valla bende flowerbomb konusunda cok kararsızım bu aralar:)
Aslında erkek arkadasım cok begendi bunu al dedi ama lolita lempicka'mın şişesinde az kalmıştı.
Belki bitince tekrar lolita lempicka alırım..
Yarın yurda gideyimde lolita lempicka'mı koklayayım bi..kokusunu cok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?