• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jimmy Choo,Valentino, Elie Saab, CK, Hugo Boss

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar öncelikle hepinizin bayramini kutluyorum...
Dün bayram oldugundan kendimede bir güzelik yapiyim dedim :) ve ilk kez online 2 parfüm siparisi verdim.
Ama malesef bir talihsizlik yasadim ve siparisi dondurdum. Aldigim parfümlerden biri Zen'di. Simdi Zen'in yerine alternatif farkli bir parfüma ariyorum.

Jimmy Choo
lacoste pour femme
valentino valentina
Bvlgari Blue II
elie saab le parfum intense
Bvlgari Omnina Crystalline L'eau de parfum
calvin klein euphoria
calvin klein forbidden euphoria
calvin klein endless euphoria
Hugo Boss xx
estee lauder sensuous

Lacoste pour femme hakinda cok olumlu seyler okudum. Hugo Boss xx burda bir arkadasimiz tavsiye etmisti sanirim grey ama internete sirf edt satiliyor ve hicbiryerde edp 'sini bulamadim bu parfümün. sirf edt mi üretiliyor acaba? Jimmy choo da flowerbomb tarzi bir parfüm ve indirimde cok ilgimi cekti. Calvin Klein euphoria bir yakinima hediye almistim bu parfümü ama kokusu aklimda kalmamis. Diyer forbidden euphoria, endless euphoria hakkinda hicbir fikrim yok.
Ve diyerleri bu parfümlerin kokusu, kaliciligi cevreye biraktigi etkiler hakkinda bir fikriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim. Ve sizin ilk tercihiniz hangisi olurdu? Top 5'ine bu parfümlerden hangileri girmeyi basarir?

Son düzenleme:
Buarada neden zeni almaktan vazgectigimi paylasmayi unutmusum....
Aslinda zen'i kesfedeli uzun zaman oluyor hata bir kac sene oluyor desem yeridir. Ilk kesfettigimde ben bu parfümü alirim demistim. Arada denedigim oluyordu zen'i cok da begeniyordum ama nedense hic elim bu parfümü almaya gitmedi.
Belkide sisesi buna engel oldu. Cünkü ven parfüm siselerinede cok önem veriyorum ve zen'in sisesini zevksiz buluyorum. Gerci cok begendigim bir parfüm oldumu sisesi tabiki benim icinde önem tasimiyor ama....

Her neyse dün sonunda karar verdim siparisi verdim ödemeyi yaptim birden türkiyede bu parfümün dolmasini aldigim aklima geldi. Nasil unutmusum bilemiyorum cok sasirdim. Sonra tabi biraz üzüldüm. Hic kullanmamisim öylecede duruyor. Neyse parfümün kokusuna bir bakiyim dedim dolma parfüm oldugu icin bir mendile siktim kokuyu. Ilk siktigimiz andaki o yogun alkol kokusunun gecmesi icinde biraz bekledim. Ilk kokladigimda halen cok yogun alkol kokuyordu. Evet zenin kokusu ama asla zen gibi degil. Biraz sacma geliyor kulaga biliyorum ama baska nasil aciklayabilirim bilmiyorum. Ben bir parfümü bilegime yada koku kartina siktiktan sonra ara ara kokusunu kontrol ederim koklarim. O alkol kokusu yok olduktan sonra parfümün güzeleligi ortaya cikar.Hata zaten bazi parfümler okadar güzel kokarki istem disi süreklü bileklerinizi koklarsiniz. Ama bu aradan zaman gecmesine ragmen buram buram alkol kokuyordu. Yani Bir süre sonra bende migde bulantisi yapti. Inanin abartmiyorum. Ilk kez bir parfüm migdemi bulandirdi.
Bazen cok parfüm ve özeliklede cok agir kokulari bir arada denedigimde bas agrisi yapmalarina alisigim ama bu resmen migdemi bulandirdi. O keskin alkol kokusu yok olmadi. Halen aklima geldikce kötü oluyorum.
Normalde bukadar hasas degilimdir. Hemen siparisi dondordum artik orjinalinide istemiyorum. Onuny erine farkli bir parfüm ariyorum...

Yazdıklarının arasından ben Jimmy Choo'yu seçerdim.:KK39:

Bu arada senınde bayramın kutlu olsun canım

saol canim :) benimde aklimdan jimmy choo geciyor ama bugün parfümeriye gittim ve bu parfümü kaldirmislar.
Ysl Cinema da begendigim bir kokuydu tekrar bakiyim dedim onuda kaldirmislar. Yani malesef aklimdaki kokulari deniyemedim.

Agir bir koku diye tahmin ediyordum ben jimmy choo'yu agir bir parfüm degil dedi görevli.
Flowerbomb benzeten cok. Aklimda öyle kalmis.
Bu arada lacoste pour femme'yi denedim gündelik kullanim icin güzel bir parfüm.
Cok kararsizim suan :)

Kalkmadı ki bu kokular?

Ysl cinemada jimmy choo da sephorada vardı gecen gün?

Belki stokta falan kalmamıştır? kalktıgına emin misin?

Kalkmadı ki bu kokular?

Ysl cinemada jimmy choo da sephorada vardı gecen gün?

Belki stokta falan kalmamıştır? kalktıgına emin misin?

Ha yok canim halen üretiliyorlar ama magzdaki standlardan kaldirilmis ikiside.
Ysl yeni kokusu gelince cinemayi cikarmislardir belki. Bu kokuyuda begeniyordum keske tekrar deniyebilseydim ama malesef deniyemedim. Jimmy choo da cok merak ediyorum özeliklede flowerbomb'a benzetildigi icin :(

Ha yok canim halen üretiliyorlar ama magzdaki standlardan kaldirilmis ikiside.
Ysl yeni kokusu gelince cinemayi cikarmislardir belki. Bu kokuyuda begeniyordum keske tekrar deniyebilseydim ama malesef deniyemedim. Jimmy choo da cok merak ediyorum özeliklede flowerbomb'a benzetildigi icin :KK43:
Bi la vie est belle kadar benzemesede azcık benziyor.

Onda da paculi tatlılıgı agır bastıgından tarzları benzıyor canım

Bi la vie est belle kadar benzemesede azcık benziyor.

Onda da paculi tatlılıgı agır bastıgından tarzları benzıyor canım

Sen denedin mi jimmy choo'yu canim?

kalicilik konusunda iyi oldugunu duydugum ve fiyati diyerlerine oranla biraz daha pahali olan parfümlerin bazilarinin paculi icerdigi dikkatimi cekti. Mesela La vie est Belle, Flowerbomb, Jimmy choo, Tom ford, Black opium

Lancome la vie est belle aldigim ve aldigima pisman olmadigim parfümlerden.
Kesinlikle kendini belli eden yogun ve kalicilik konusunda cok iyi olan bir parfüm. Flowerbomb dan biraz daha tatli.
Jimmy choo da Flowerbomba benziyormus ama hafif bir kokuymus diye duydum. Yani günlük kullanim icin bir alternatif olabilir.

Sen denedin mi jimmy choo'yu canim?

kalicilik konusunda iyi oldugunu duydugum ve fiyati diyerlerine oranla biraz daha pahali olan parfümlerin bazilarinin paculi icerdigi dikkatimi cekti. Mesela La vie est Belle, Flowerbomb, Jimmy choo, Tom ford, Black opium

Lancome la vie est belle aldigim ve aldigima pisman olmadigim parfümlerden.
Kesinlikle kendini belli eden yogun ve kalicilik konusunda cok iyi olan bir parfüm. Flowerbomb dan biraz daha tatli.
Jimmy choo da Flowerbomba benziyormus ama hafif bir kokuymus diye duydum. Yani günlük kullanim icin bir alternatif olabilir.
Canım ben denemiştim geçen sene..

Güzeldi kokusu flowerbomb tarzında.
Ama ben flowerbomb tercih ederim tabi ki :)

Canım ben denemiştim geçen sene..

Güzeldi kokusu flowerbomb tarzında.
Ama ben flowerbomb tercih ederim tabi ki :)

Malesef artik indirimde degil jimmy choo. Bu sitede bir kac günde bir veya günde bir farkli parfümler özel indirime giriyor. Genelde zaten bircok parfüm indirimde oluyor.Dün mesela Jimmy choo 40 ml 25 € civariydi bugün 33,95€ olmus. Yine uygun ama malesef kokusunu hic denemedigim icin riske girmek istemiyorum. Veya özel indirimde bazi parfümlerin orta boylari kücük boylarindan daha uyguna oluyor. Bugünde mesela cinema indirimde hemde %50 gibi büyük bir indirim orta boyu kücük boyuyla ayni fiyata. Bir kac sene önce denemistim cinemayi kokusunu begenmistim ama malesef tenimde denememistim.Napsam bilemedim yarin bu indirimi kaldirabilirler. Bazi parfümler bir kac gün özel indirimde kaliyor bazilari hemen ertesi gün kalkiyor.
Bir ara chanel allure mi alsam dedim ama chanel parfümlerinde minimal bir indirim var en iyisi indirimi beklemek.

Son düzenleme:
Malesef artik indirimde degil jimmy choo. Bu sitede bir kac günde bir veya günde bir farkli parfümler özel indirime giriyor. Genelde zaten bircok parfüm indirimde oluyor.Dün mesela Jimmy choo 40 ml 25 € civariydi bugün 33,95€ olmus. Yine uygun ama malesef kokusunu hic denemedigim icin riske girmek istemiyorum. Veya özel indirimde bazi parfümlerin orta boylari kücük boylarindan daha uyguna oluyor. Bugünde mesela cinema indirimde hemde %50 gibi büyük bir indirim orta boyu kücük boyuyla ayni fiyata. Bir kac sene önce denemistim cinemayi kokusunu begenmistim ama malesef tenimde denememistim.Napsam bilemedim yarin bu indirimi kaldirabilirler. Bazi parfümler bir kac gün özel indirimde kaliyor bazilari hemen ertesi gün kalkiyor.
Bir ara chanel allure mi alsam dedim ama chanel parfümlerinde minimal bir indirim var en iyisi indirimi beklemek.
Cinema beni pek etkileyen bir konu olmamıştı.

Vanilyalı oryantal bir koku diye hatırlıyorum.

Cinema beni pek etkileyen bir konu olmamıştı.

Vanilyalı oryantal bir koku diye hatırlıyorum.

Aynen vanilyali oryantal bir koku ama öyle fazla tatli degildi. Cok sekerli parfümlere gitigi icin ellim farkli bir altermatif olur diye düsündüm. Ben kokusunu begenmistim ama baya zaman oluyor deniyeli sade tenimde deniyemedim yakisirmi yakismazmi denemeden almak riskli geliyor bana.

Aynen vanilyali oryantal bir koku ama öyle fazla tatli degildi. Cok sekerli parfümlere gitigi icin ellim farkli bir altermatif olur diye düsündüm. Ben kokusunu begenmistim ama baya zaman oluyor deniyeli sade tenimde deniyemedim yakisirmi yakismazmi denemeden almak riskli geliyor bana.

Riskli bi koku değil cinema canım.

Beğendiysen kacırma bence

Riskli bi koku değil cinema canım.

Beğendiysen kacırma bence

Malesef inidirimde degil artik canim. 3 sene filan oluyordur cinemayi deniyeli ozaman begenmistim evet ama bugün yine begenirmiyim bilememedim. Ayrica tenimde denemedim ya o yüzden riskli buldum. Baya ikilemde kalmistim ama indirimden kalkinca konu kapandi :) Bugün yine parfümeriye gittim baya koku denedim acele etmeden yavas yavas aradigim parfümleri secmeye calisiyorum.

Malesef inidirimde degil artik canim. 3 sene filan oluyordur cinemayi deniyeli ozaman begenmistim evet ama bugün yine begenirmiyim bilememedim. Ayrica tenimde denemedim ya o yüzden riskli buldum. Baya ikilemde kalmistim ama indirimden kalkinca konu kapandi :) Bugün yine parfümeriye gittim baya koku denedim acele etmeden yavas yavas aradigim parfümleri secmeye calisiyorum.
Valla bende flowerbomb konusunda cok kararsızım bu aralar:)

Aslında erkek arkadasım cok begendi bunu al dedi ama lolita lempicka'mın şişesinde az kalmıştı.

Belki bitince tekrar lolita lempicka alırım..

Yarın yurda gideyimde lolita lempicka'mı koklayayım bi..kokusunu cok özledim.:KK200:

Bu cinema bizim Ysl cinema değil mi kızlar üretimden kalktı diye biliyorum ben bayılıyorum cinemaya muhteşem bir kokuydu bana göre :)

Valla bende flowerbomb konusunda cok kararsızım bu aralar:)

Aslında erkek arkadasım cok begendi bunu al dedi ama lolita lempicka'mın şişesinde az kalmıştı.

Belki bitince tekrar lolita lempicka alırım..

Yarın yurda gideyimde lolita lempicka'mı koklayayım bi..kokusunu cok özledim.:KK200:

Canim flowerbomb güzel bir koku. Erkek arkadasinda begendiyse al bence hem senin icinde degisiklik olur. Ama iyi düsün :) cünkü ben sirf indirimde diye gecen aldigim lolita lempickayi iade ettim. Kokusu cok güzel ama gecmiste kullandigim bir parfümü kullanmak istemiyorum. Yada söyle diyim ilk önce farkli parfümlere yatirim yapmak istiyorum. Yenileniyorum, imaj degistiricem ve bu yüzden kokularimda farkli olsun istiyorum.

Back
X