- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi Revolucion
jimer hastahanesinde doğum yapanlar orada doğum yapacak olanlar soruları olanlar yada bizde ordaydık paylaşıcaklarımız var diyenler buyrun yeşim hemşiremiz artık bu topikte sizlerle :)
Yeşim hemşiremmmmm bi şey sorabilirmiyim? kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ne olur bana zayıflaybilecegim bişiler tavsiye edin pco lu oldugum için bel bölgem rasmen can simidi oldu.önceden 85 falan geliyodu 1 ayda tam 92 oldu çok sinirim bozuluyo jale hanım glukofen verdi bu seni zayıflatıcak ve yumurtlamana yardımcı olucak dedi ama ben bekliyemicem galiba belimi gördükce çok moralim bozuluyo nasıl gidicek bu yaglar.iştahımı kesti glukofen ama daha 1 hafta bile olmadı biran önce belimi inceltmek istiyorum ne yapabilirim öle jeller haplar alıcak durumumda yok çok üzülüyom yaa.elimde şu başında topu olan elektrikli masaj aletlerinden var ama korkuyorum çok sarsıyo bişi yaparmıkii cvbbb aciiillllll
slm bayanlar allahım nasip kımet ederse benimde son 1 ayım şafak 30 yani jimere az kaldı kontrolllerimizde herşey normal gidiyor şükür
yeşim hemşireye gelince sağolsun tanışmadığımız halde özelden istirat raporuyla ilgili paylaşımları oldu çokk sağolsun işimizi grdük çok faydan oldu bize
antika sende bebişini analı babalı büyüt inş. nasıl geçti doğumun tecrübelerini dinlemek isterim doğrusu
sevgiler
hoşgeldin canım.öncelikle çok teşekkürler. doğum hikayeleri topiğinden ulaşabilirsin tüm hikayeme ama kısaca şunu belirtmeden edemeyeceğim kendi adıma herşeyden çok memnun kaldım.sancılarımı hafifletmek için duşumu alabildim. endişemden kurtulmak için doğumhaneyi önceden görebildim.( hoş kısmet olmadı son anda sezeryana girdik ama.)ayrıca çok sabırlı genç ve beni anlayan bir ebem vardı başımda. fıkırdayıp durmama rağmen beni sakat bırakmayan bir epidural uzmanım vardı.kaydirigubbakcemile3 kendime geldiğimde tertemiz yatağımdaydım.oğluma bakılıyordu. üstelik döverim seni dememe rağmen ameliyat esnasında yeşim hemşirem halen bana kızgın deil :kedi: aklıma geldikçe utanıyom ama elimden bişey gelmiyodu valla bilinç dışı tamamen. uzun lafın kısası Jimer kadına dair herşeymiş hakikaten.
kapat diyosun ama alışmışsın bile bak kaydirigubbakcemile3 hem böle daha iyi daha kolay paylaşım yapcaz hemde herkezin haberi oldu bilem olmaz artık kapatmak sırnaşık şey
hem neler anlatcam küçük herifimin göbeği düştü hemşire ablamız.ama ne zaman yıkanabiliriz onu bilmiyoz :uhm:
bişey daha iyice korkmaya başladım obez olcak bu çocuk böle giderse :çok üzgünüm: artık 60 cc mama yetmiyo bi öğünde hem iki memeyi sömürüyo üstünede 90 cc mama yiyiyo tamam doktor amcamız yediği kadar verin dedi ama korkmaya başladım iyice.hadi bu kadar vermiyim diyim bu sefere kıyametler kopuyo eldivenleri kemiriyo battaniyeyi kemiriyo yani gremlin gibi önüne ne gelirse emmeye uğraşıyo kafamçokkarıştı bide acaba sütümmü çok sulu geliyo yada yetmiyo diye düşünüyom ama bu kadarda mama yemesi bide özelikle sağıpta baktım süt koyu kıvamlı geliyo napcam ben bu gremlinle kafamçokkarıştı
slm bayanlar allahım nasip kımet ederse benimde son 1 ayım şafak 30 yani jimere az kaldı kontrolllerimizde herşey normal gidiyor şükür
yeşim hemşireye gelince sağolsun tanışmadığımız halde özelden istirat raporuyla ilgili paylaşımları oldu çokk sağolsun işimizi grdük çok faydan oldu bize
antika sende bebişini analı babalı büyüt inş. nasıl geçti doğumun tecrübelerini dinlemek isterim doğrusu
sevgiler