Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya cidden bu siteye üye olduğuma pişman olmaya başladım.. bi konu açıyorsun bişi soruyorsun cevap yok bakan çok ! burda zaten popülerlerin konularına cevap veriliyor belli yani sonuç ortada! abi hem bakıyorsunuz hem bişi yazmıyorsunuz ne alemsiniz ya cevap verseniz ölücek misiniz ha ölücez misiniz!
canım bu tüm vücudu çalıştıran,metabolizma hızlandırmaya yönelik,yağ yakmayı hızlandıran bir programmış,baya bişeyler okudum bu kadar bulabildim.Biraz zor gibi görünüyo 45 dk'nın üzerindeymiş ve cardio tarzında.Ayrıca işine yararmı bilmiyorum sorunlu bölgeler için ''No More Trouble Zones Workout" diye bi porgram var bel çevresindeki yağlar,kollar içinmiş.Üst bölgeyi çalıştırıyo buda sanırım
Bu bildigim kadariyla insanity workout a cok benziyo daha cok kardiyo agirlikli ve benim gozum yememisti acikcasi buna yapacagina insanity yap derim :)
ayy canım çok teşekkürler yorumun beni çok mutlu etti sağol :) ben genelde alt bölgeyi çalıştıran bi program arıyorum sorunum bacaklarımda çok kalınlar ama bu dediğin programa da bakıcam şimdi :)
insanity için niyetlendim geçen gün :)) tanıtım videosunu izledikten sonra vazgeçtimbu senin sorduğun programda güzel ama gözüm korktucesaret edemem bunlara
rica ederim cnm,ripped yapabilirsin o zaman.Ben bugün bitirdim hele şükür,bacaklarımı çok inceltti
2 haftadırher gün kendime bugün programı uygulayacağım diyorum ama gözüm yemiyor pek jillian insanı öldürüyor kısmetse birazdan yapacağım
evet bende yerlere seriliyorumilk defamı yapıcaksın?bence bu ağır gelebilir,ripped daha iyi bunun yanında tabi yağ yakıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi müthiş,yinede sen bilirsin.Ben 5 dk fazla görsem vazgeçiyorum ya,zaten 2 dk'da canına okuyo insanın40-45 dk'lara hiç katlanamam sanırım
aa senin adına çok sevindim canım ne kadar cm inceldin gözle görülen bi değişim oldu mu :)
olmazmı hergün kırk kere incelediğim halde ben bile o kadar çok farkedebiliyorumki,ölçüleri aldım yalnız beli ve göbeği yarın alıcam,yemekten sonra şişkinlik oluyo haliyle,jilliana başladığımdan beri basenden toplam 19 cm inceldim,11.5 cm shredle gitti,8,5 cm rippedla.Bacaklarda 10 cm'e yakın incelmiş jilliana başladığımdan beri.Ripped'la alt baldırlar 1 haftada 2 cm inceldi
al bende de o kadar canım jillianın 30 day shred programını bile nefes nefese kalarak bitiriyordum dayanamadım bıraktım killer buns and things programında da kendimi sakatladım zaten o zaman ben ripped yapayım en iyisi :106:
ayy bu şahane ne güzel bende senin yerinde olmak isterdim ya 10 cm harika yani baya iyi incelmişsin
geçmiş olsun cnm bende shred'de sakatlanmıştımripped'dan memnun kalırsın bence,ben cardioları 4.levelde doğru düzgün yapamıyodum mesela,özellikle bacak hareketleri imkansız gibi bişeydi benim için.Onlardan önce bırakıyodum zatensadece 3.level zor biraz,zaten tüm program bacak ve kol için gibi bişey
inş cnm,1 ay sonra sende baya incelirsin mutlaka.Biraz sabredebilmek önemli,sonucu çok güzel oluyo çünkü...aaa diyette yapıyorum bu arada,onunda etkisi olabilir