Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar dun ben de Cengiz beye Ameliyat oldum suan icin doktor iyi geçtiğini söyledi sargilarim cikinca fotoğrafını eklerim

aminnnnnn canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşşş
Merhaba Angelmask sana mesaj atmıştım gormedin sanirim geri donus yaparmsn bana rica etsem

Merhaba sizden bir önce de ben ameliyat oldum cengiz beye kolunuzun durumu hakkında bilgi verebilir misiniz nasıl iyileşiyor

Arkadaşlar merhaba, benim de kollarımda toplamda üç yerde jilet izlerim var. Cengiz beyden ameliyat için gün aldım ama yorumlardan sonra pek emin olamadım. Yakın zamanda ameliyat olan var mı cengiz beye?

Arkadaşlar merhaba, benim de kollarımda toplamda üç yerde jilet izlerim var. Cengiz beyden ameliyat için gün aldım ama yorumlardan sonra pek emin olamadım. Yakın zamanda ameliyat olan var mı cengiz beye?
Ben su an icin memnunum tabi suan ameliyat yeri cok belli ama zamanla duzelir

Öncesi ve sonrası fotoğraflarini ekledim

Eklentiler

• C75877FE-EFCD-4E1C-8883-C77916068DE5.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 827
  • 0AB4F1C6-5764-4B7A-B28E-CD722812B869.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 1.054
Benimki de böyle kabarıktı kabarık kaldı çok dikkat etmeme rağmen. Bazı izler 5 metreden aynaya bakınca yamanın altından bembeyaz görünüyor. Üstüne birde kocaman yama eklendi direk göze çarpıyor. İzler tamamen gidecekmiş gibi birde zamanında iyi reklam yaptı. Pişmanım, yoğun kıvamda fondotenler daha iyi kapatıyordu.

Neden o sekilde kaldi ?
Bahsettigi şekilde ilaclarinizi bandajini kullandiniz mi ?

hangi fondoteni kullanmalıyız ben kaç tane denediysemde olmuyor malesef

bende sizinle aynı seyleri yasıyorum enine dahada genisledi skarlar gercekten ise yarıyor mu

Şimdilik izlere yapılacak en mantıklısı bu tarz şeyler. Cengiz Doktorun koluma yaptığı yamalar trajıkomediden başka bir şey değil.

Dr beye attım resimleri gayet iyi dedi 1 ay sonra tekrar resım at dedı resimler biraz yeni gözünüz korkmasın yani aynı the best gibi olacak sonucu inşallah tek ümidim✔🙏
8 sene olmuş ben ameliyatı olalı anılarım depreşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…