Canmcm insallah gecer sen gozle gorulur bi sonuc elde etmissn ama devam edersen birakmazsan gecer bence ve dedign gibi cok belli etmiyolar insallah tamami gecer bende bilmiyorm ki hangi akla hizmet yaptk bunlari. Benm cok beyaz deiller dogru ama deriden kabark oldgu icin fark ediliyolar insallah bende sonuc alirm insallah gecer ikimzde kurtulurz bu dertten insallah
Amin canm benm amin.. ben bugun dermarollere baktm da titanyum ama altn iğneli yaziyo senin aldgn hangisi canm bir de mm den secim yapiyosn 1.5 mm 2mm ve 2.5mm war 2 ve 2.5 yara izi icin diyo sen hangisni kullandn canmcm ha bide igne sayisi cok soru sordm da kisacasi hangisi deseydm daha iidiİNŞALLAH kuzum . Daha kötüleri de var biz yine şükredelim ALLAH yaptığımızı affetsin şifamızı versin
Amin canm benm amin.. ben bugun dermarollere baktm da titanyum ama altn iğneli yaziyo senin aldgn hangisi canm bir de mm den secim yapiyosn 1.5 mm 2mm ve 2.5mm war 2 ve 2.5 yara izi icin diyo sen hangisni kullandn canmcm ha bide igne sayisi cok soru sordm da kisacasi hangisi deseydm daha iidi
Ayy cok saol kuzucmmOlsun balım sor ne olcakben 1.5 luk titanyum 540 iğneli aldım ama çok bastırma alırsan çok kanamasın. Tahriş olmaması için.
Ayy cok saol kuzucmmsiparis vericem ve baslicam yapmaya sonucu mutlaka paylascam
Insallah gecer hic iz kalmaz insallah sen yeni bi foto cekip atsana net goreym seninkini gecen attgn karanlikta ya pek net anlasilmiyo umudm tukendikce acip seninkine bakaym guc alaym devam edeym pes etmeden insallah bunu yapar kurtuluruz insallahhMutlaka yaz canımın içi bari biri görse umut olur benim buraya yazma amacım da bu yıllardır dert ettiğim izlerime çare buldum başkaları bari çok zaman kaybetmesin benimkiler artık neredeyse gorunmuyor çok şükür şimdi gelinimize yapcaz İNŞALLAH onda da aynı sonucu alırız ama senin izler gerçekten iyi önemli olan umudunu kaybetmemen. Yüklediğim gelinimizin daha kötüleri var umutsuz olma
Kuzucumm gercektn cok ii olmuş insallah hepsi gecer devam et sakın bırakma.. bende senin soyledgn siteden alaym dedim pergusadan ama 540 igneli titanyum seninki gibi sarı deil sarı olandan 200 iğneli war onumu alsam dedim acaba ama baska markalara bakiym 540 sarı igneli bulursam onu alaym artk canm baska yapcak bise yok artkSarı benimki kuzu ama fark edeceğini sanmıyorum titanyum igneliyse siteye güveniyorsan nerden aldığın önemli değil almadan önce siteyi iyi araştır Google'da arat mutlaka. Bide benim bi akrabam de eczacı ona da sordum uygulamadan sonra hemen kremleri sürsem yan etki olur mu diye o da birşey olmaz gözenekler kapanmadan daha içeri girmiş olur etki eder dedi. Ama mutlaka hijyene önem ver. Çok şükür benimkiler iyice geçiyor inanarak yaptım geçmez diyorlardı gerçekten hiçbir şey imkansız değilmiş.
Eki Görüntüle 1991101 Eki Görüntüle 1991102
Kuzucumm gercektn cok ii olmuş insallah hepsi gecer devam et sakın bırakma.. bende senin soyledgn siteden alaym dedim pergusadan ama 540 igneli titanyum seninki gibi sarı deil sarı olandan 200 iğneli war onumu alsam dedim acaba ama baska markalara bakiym 540 sarı igneli bulursam onu alaym artk canm baska yapcak bise yok artk
Tamam kuzu bende onu istiyeym artk nasl gelirse hemen basliym bende hemen sonuclansn istiyormCanım ven alırken de gümüş rengi görünüyormuş sayfayı kaydetmiştim ordan buldum geldiğinde sarıymis inan hiç dikkat etmemistim güvendiğin yerden al kuzum yine istersen ben ordan aldım memnunum İNŞALLAH sende faydasını görürsün de kurtuluruz
Canm izlerin icin simdiye kadar neler yaptn neler denedin gecmedi de son care cengiz hoca mi dedin merak ediyorm ayrca izlerni foto paylasir misn? Ayrca arkadas dermarollerdn bahsetti sen denedn mi hic arkadas baya ii cozum almis benmde aklma yatti cozum alinabilr daha ii hale gelebilrler diye dusunuyormmerhabalar arkadaşlar , son zamanlarda cengiz açıkelde ameliyat olanlar veya ustunden 6-10 ay geçmiş olanlar lutfen fotoğraf paylaşımı ve durum değerlendirmesi yaparmısınız, bizler için bişiylere karar vermek açısından önemli , şimdiden teşekkürler.
Kuzumm bu nee boyle lazerle mi böyle oldu ? Ayy canm benm yaa duzelene kadar insan ölüp ölüp diriliyor hep para tuzagi bunlar yemin ederim hep para tuzagiKızlar buarada soylemeyi unuttum kuaförler ya da güzellik merkezleri lazerle tedavi ederiz derlerse hemen kaçın ordan denemeyin sonuçları kötü oluyor size fotoğraf da atcam . En iyisi doktorlarla birlikte hareket etmek tabi ameliyata karşıyım çünkü olumlu sonuç alan hiç duymadim uzun vadede de kesilip bicilmeden sonuç almaya çalışmak psikolojikmen bana daha iyi gibi geliyor. Bunlardan kalan izleri geçirmek için neler çektim
Kuzumm bu nee boyle lazerle mi böyle oldu ? Ayy canm benm yaa duzelene kadar insan ölüp ölüp diriliyor hep para tuzagi bunlar yemin ederim hep para tuzagi
Insallah gecer kuzu yaa bu kadar emek bu ugras bu kadar zaman insallah deger insallah gecer de kurtulursn izlernden tabi bizim gibi bu dertte olan herkes kurtulur insallahAynen yavru lazer neler yaşadım geçene kadar kremler de olmasa halim dumandı
Canm foto paylasr misn rica etsem once nasldi sonra nasl oldu bizlere de fikir olur paylasrsan sevinrm canisi simdiden tskkrMerhabalar,
Jilet izi tedavisi olup daha sonrasında koluna tekrar dövme yaptıran oldu mu acaba? Ben ameliyat olalı 1,5 seneye yakın olacak ama tam anlamıyla bir iyileşme olmadı 2 senemin dolmasını bekliyorum dövme yaptırmayı düşünüyorum tekrar çünkü alttan dövme izlerim var. Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ederim.