Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhabalar ben uzun zamandır takip ediyorum yazılanları cengiz beye ameliyat olmayı dusunuyorum. Ameliyat olanlarin bazilari kolunun yandigini soyluyor ama inandirici olmasi acisindan neyle ve nasil yandigini soyluyorsunuz. Benim kolumun ic tarafinda ütü düstü desem uygun olur mu sizce. Birde cengiz bey ameliyattan sonra rapor veriyor mu veriyorsa rapora ne yaziyor acaba. Is yerimde duyulmasini istemiyorum cunku . Ameliyat olan arkadaslar cevap verirse cok memnun olurum

bakımı gerçekten zor oluyor. Zaten ekim ayında ameliyat oldum, yani hiç güneş gormedi. Cok iyi koruyorum. Renk farkınının düzelmekte olduğunu gözlemliyorum. Moralim yüksek. Senin de söylediğin gibi zaman gerekli olduğunu düşünüyorum. Bir kedim var, arada oynarken kazalar oluyo. Elimizi ciziyo mesela, onun bile izi bu kadar kolay kaybolmuyorken, ameliyat izinin hemen geçmesini beklemiyorum. Kabul edilebilir düzeye geleceğini düşünüyorum. İyileşme surecini paylaşmaya devam edeceğim. Cok teşekkür ederim moral verici mesajın için ☺

Benim kolumdan daha iyi durumda hem renk farki olarak, hemde yukseklik. Benim dezavantajimda kollarimin cok ince olmasi sanirim. Neyse size cok gecmis olsun
teşekkür ederim mozzy. Senin ne kadar oldu, görsel paylaştınmı hatırlayamıyorum. Şuan vakit biraz kısıtlı, geriye donup bakamadım da kusura bakma. Yükseklik farkını kafana takma bence. Advantanı düzenli kullandığında işe yarıyor. Biraz yavaş olduğu doğru ama sabretmemiz gerektiğini biliyorduk. Cengiz Bey yükseklik farklarının düzelmemesi halinde bile moral bozmamamı, enjeksiyonla halledebileceğini soylemişti. Ben şuan enjeksiyon talebinde bulunmaya gerek duymuyorum erken olduğu için. Ama senin uzun sure olduysa bi randevu alıp neler yapabileceğinizi öğrenebilirsin bence. Eskisinden cok daha iyi olacağından eminim. Geçmiş olsun

merhaba,
bence ütüden ziyade çay döküldü, çaydanlık veya tencere devrildi filan diyebilirsin. Cok uzun uzun açıklama gereği de hissetme bence. Kolum yandı deyip geçersin. Bir de tek bir bölgedeyse kendini şanslı hissedebilirsin. Benim kolumun iki ayrı yerinde ve diğer kolda da bir ameliyat izi var. Mesela ben yandı diyemem. Oyle obek obek yanmak biraz saçma ☺ artık dövme sildirdim lazer yaktı filan gibi bişeyler derim diyorum. Şimdiden bandajlı görüp ne oldu diyenlere bile, önemli bişey degil diyip geçiyorum. Boyle kestirip atınca soruların devamı gelemiyor. Tavsiye ederim ☺

İlgilendigin icin tesekkurler itaatsiz. Kolumun ic tarafinda dirsekten bilege kadar ve sayamayacagim kadar cok ince izler var. Iki tane kalin iz var sadece. Ameliyattan umutluyum acikcasi. Calistigim icin rapor almam gerekecek. Raporda ne ameliyati oldugum acikca belli olursa ameliyatin benim icin anlami da kalmaz. Iznim de yok malesef. Kolumun fotografini atacaktim ama beceremedim bir turlu :) su rapor konusunu da halledebilirsem icim rahatlayacak. Paylasimlariniz gercekten cok onemli. Eminim benim gibi buradan bilgi edinen bir suru insan vardir. Hepinize cok tesekkurler.

Svnce rapor 10 gün alırsın cengiz bey daha sonra bi 10 gün daha yazar veyada ikinci 10 günü Cengiz hocaya gitmeden devlet hastanesinden alırsın rapora ne yazdığına gelince y azdigi ifadede jilet izi geçmiyor ince deri grefti felan yaziyor

rapor konusunu hızlı ve en doğru şekilde öğrenmek istiyorsan bence Cengiz Beye yazmalısın. Cok ilgili bir doktordur. Kısa surede seni bilgilendirir. Ayrıca izlerinin fotoğrafını göndererek ameliyat masrafını da öğrenebilirsin. Uzakta olan hastalarına boyle yardımcı oluyor.
şurada gerekli iletişim bilgileri ve mail adresi mevcut :
http://www.cengizacikel.com/iletisim/
ben rapor almadığım için yardımcı olamıyorum.
eğer istanbuldaysan bir randevu alıp birebir gorusmen daha iyi. Ben bu goruşme için ucret odemedim. Sanıyorum ki normalde de odemiyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah istediğin sonucu alırsın.

Doktorla bir kac ay önce birebir görüştüm ve ücret ödedim bu görüşme için. Ameliyat ucretini biliyorum( 8 bin ). Rapor konusunu sormayi unuttum. Cengiz Bey gercekten cok ilgili biri. Ameliyat parasini ancak toparlayabildik. Bacaklarima lazer epilasyon yaptiriyorum, haftaya son seansim var. Buyuk ihtimalle Haziran da olacagim ameliyati. Tabi doktorun randevulari dolu degilse. Koluma da epilasyon yaptiracaktim ama bi aksilik olur yanar ya da yara falan olur diye erteledim. Sizce ameliyat gununu simdiden almali miyim?
Bir de buraya fotograf atamiyorum bir turlu, surekli boyutu yuksek diyor ne yapmaliyim acaba?

merhaba
ameliyat zamanını planladıysan, ve kararını da kesin bir şekilde verdiysen, şimdiden almanda fayda var. Böylelikle izin- ameliyat senkronunu ayarlamış olursun. Fotoğraf konusuna gelince, benim telefonum yüksek kalitede çekiyor ama yine de uyarı almıyorum. Bir sorun olabilir. Senin fotoğraflarının boyutu daha yüksek demek ki. İstersen kamera ayarlarını daha düşük kaliteye ayarlayıp bir de oyle dene

Kamera ayarlarini degistirince oldu sonunda :) fikirlerinizi cok merak ediyorum sizce ameliyat sonrası nasil olur?

Eklentiler

• 20160519_194618.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 548
  • 20160519_194626.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 419
  • 20160519_194542.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 699
Kamera ayarlarini degistirince oldu sonunda :) fikirlerinizi cok merak ediyorum sizce ameliyat sonrası nasil olur?
İzler çok kalın değil bence güzel sonuç alırsın :) yalnız alan büyük olduğu için belki yavaş iyileşir.. bende yine korkup vazgeçmezsem haziranda ameliyat olmayı düşünüyorum tecrübelerimizi paylaşırız seninle

"Msms1, post: 46566838, member: 681562"]zler çok kalın değil bence güzel sonuç alırsın :) yalnız alan büyük olduğu için belki yavaş iyileşir.. bende yine korkup vazgeçmezsem haziranda ameliyat olmayı düşünüyorum tecrübelerimizi paylaşırız seninle[/QUOTE]
Paylaşırız tabi. Sizin kolunuzun fotoğrafını gördüm, izler çok hafif . Rahatsiz ediyorsa ameliyattan vazgecmeyin bence.

svnce izler cok hafif. Benim boyle ince olan izlerim hiç belli olmuyor, sadece derin ve genişlemiş olanlar farkediliyor. Ki onların da bazıları yine kaybolmuş. Bence de iyi sonuç alırsın

Paylaşırız tabi. Sizin kolunuzun fotoğrafını gördüm, izler çok hafif . Rahatsiz ediyorsa ameliyattan vazgecmeyin bence.[/QUOTE]

Evet çevremdekiler ameliyat olma gerek yok diyor ama ne kadar hafif olsa da görülünce ne olduğu belli oluyor zamanında Nasıl yaptım böyle bir hatayı bilmiyorum.. İzlerden kurtuluruz inşallah kısa zamanda:) siz ameliyat tarihi aldınız mı ?

Henuz almadim ameliyat tarihini. Onemli olan insanin kendini iyi hissetmesi . Bana da gerek yok diyenler oluyor ama ben bu izlerle yasadigim surece kendimi iyi hissetmeyecegimi, hicbir zaman rahat edemeyecegimi biliyorum. Kimse gormese bile benim gormem ve rahatsiz olmam ameliyat olmam icin yeterli bir sebep. Sizde ameliyat olup kurtulun. Bunu yaparken de boyle izler kalacagini omur boyu bununla yasamak zorunda oldugumu bilmiyordum. Neden ve nasil yaptigimi kendime bile sormuyorum. Sadece "yaptim oldu" diyorum ve kurtulmaya calisiyorum. Sizde kendinizi suclamayin

Ya bu hücre spreyi işe yarıyor mu arkdşlr bende iki tane var sadece .
mdgskr hucre spreyi tedavisini yapan serkan dinarla görüştüm deri yamasından once. Tedavi olmakta olan bir hastası vardı, 9 aydır filan geliyordu ama hala bir gelişme yoktu. İyileştirdiği hastaların da fotoğrafını paylaşamadı. Haliyle etkili bir tedavi olmadığına karar verdim. Birebir görüşüp kendin de degerlendirebilirsin tabi konumun uygunsa

fotograf paylasmaniz mumkun mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…