Popüler Konu Jilet izi giderme

Bagacım hala kızarlıklık var mesela kızarıklıga parmagımı bastırınca ten rengını alıor sonra yıne aynı renk yavas yavas rengı acılıor
İnşallah iyi olur canım ya bana da çok yardımcı oldun iyileşme sureci bittiği zaman da buraya yazarmisin güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaslar bu ameliyat yagmurdan kacarken doluya tutulmak degil dimi sonrasi icin olusan iz en kotusu bile kabul edilebilormi cunku uniformali bir meslek grubundayim bu sekilde uniforma giyiyorum yeni olusan izde giyebilirmiyim rahat ayrintili cevaplarsaniz sevinirim 5 senedir ameliyat olmuyorum korkudan kotu olma korkusundan sizce rahat rahat uniforma giyebilirmiyim

Tek izide dusunuyorum ama yorumlar tek iz icin iyi degil ama izleeim daginik degil hepai ayni yerde ama alan biraz genis bir yerde okumustum 4 cme kadar izleei cikartilabiliyor diye benimkilerde 4cm biriki taneside 4.5 cm sizce cikarilirmi

slm arkadaşlar bende önceden yaptıgım aptal hatalarımın acısını çekiyorum sol kolunda façalar var hemde baya derin jiletle degil camla kesmiştim ve artık öyle cnımı sıkıyorki doğru düzgün kısakollu gyinemez oldum ortam içinde hep tedirginim bu duyguyu ancak hatayı yapanlar anlar işte.biaz önce CEBECİ ANKARA TIP'DAN geldim plastik cerraha gittim baktı doktor bunların lazerle olması lazım bizz yaparsak yine iz kalır dedi deneyelim isterseniz dedi eylülük 15 ine gün verdi bilmiyorum ne yapıcam karasınızım.birde cengiz acikele yazdım GMAİLDEN konuştuk istanbul acıbadem hastanesinde doktor 7.5 milyar ücret istedi ve imkanı yok şuanda okadar veremem.yaptıranlar varsa lütfen bilgi verirminiz.

Eklentiler

• IMG_20150824_170530.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 381
  • IMG_20150824_154723.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 354
  • IMG_20150824_154732.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 352
Ben yaklaşık 20 yıldır bu izleri taşıyorum kolumdasadece uzun kollu giysiler kullanıyorum pişmanlığı 20 yıl öncekinden çok daha fazla çünkü o zamanlar hep geçebileceğini düşünmüştümekim ayında froxiyonel lazer yaptırıcam bakalım sonuç ne olacak..ve kesinlikle buradan fotoğraf paylaşıcam..öyle çok yazan varki mutlaka sonucu paylaşıcam diye ama kimse paylaşmıyor nedense

Bak benim 408 de foto var ona gpre yorumla olup olmayacagini

Bimerci bütün sayfaları sen doldurmuşsun insanlar bi care bulmak için girip okuyor yorumları heryerde senin psikolojik korkuların. Arkadaşım fazla belli değilmiş yaptırma dedik ben intiharı bile düşündüm diyosun e yaptir o zaman diyolar ya pişman olursam diyorsum nasıl bi ikilemdir bu. AMELİYAT HERKESTE AYNİ SONUCU GOSTERMEZ YAPTİRMADAN BİLEMEZSİN artık yaptir sende bizde kurtulalim vazgeç aynı soruları sorup sayfaları doldurmayı

Dostum bunda bu kadar sıkıntı yapacak bisey yok.sen zaten suanda eger gorev aninda kisa kollu giyiyorsan zaten fazla insan gormuyodur yada gorsede alismistir.

Haaahhhh iste bende bimerciye bu nedenle kiziyordum.duygularima tercuman oldun.bana neden kiziyorsun diye sorup duruyor.iste bimerci senin sıkıntın bu.

Ayrica arkadaslar ameliyat olunca kıllar ile ilgili bir sıkıntı olmaz.kıllar belli bi zaman sonra yerine geliyor.

Eda ve Realist benim kolum için yorum yapabilir misiniz ? Birkaç sayfa önce fotoğrafı
Açık konuşmak gerekirse kedi tirmalamis gibi ben de jilet izi olmasına rağmen gördüğüm de aa faca atmış demem. Gerçekten kafana bile takma keşke benim izlerimde öyle hafif olsa

Açık konuşmak gerekirse kedi tirmalamis gibi ben de jilet izi olmasına rağmen gördüğüm de aa faca atmış demem. Gerçekten kafana bile takma keşke benim izlerimde öyle hafif olsa
Teşekkür ederim arkadaşım, sende kafana takma nasıl olsa çaresi var

Eda ve Realist benim kolum için yorum yapabilir misiniz ? Birkaç sayfa önce fotoğrafı
Vallahi kardesim bana kalirsa cokta buyuk degiller ama eminim guneste falan parliyordur.seni rahatsiz ediyordur mutlaka ama ne kadar ettigine bagli.kolun biraz killi olsa belli olmaz ama yinede sen bilirsin.yalniz bunun icin bile cengiz hocaya gitsen 5000 lira ister gibi.istersen foto gonder fiyat iste.

Evet aynen o civarda fiyat istedi. Ben çok takıyorum ama bir de bacağımda iz olacak ameliyattan sonra yorumun için teşekkürler, sen ne durumdasın renk farkı azaldı mı kolunda ?

Eda merhaba ızlerın cok derın olmus ıns sende kurtulursun su an cengz beyın yontemı agırlıklı olarak kullanılıyor sende gorusmussun zaten

Merhaba sırf bu konu icin uye oldum. Daha cok gencim ve bıktım usandim beş saniyelik yanlıs yapılan bir durum yuzunden uzun kollu giymekten. Suan acnelyse kullaniyorum onumuzdeki yaza kadar kolumu ameliyatsiz nasil duzeltebilirim. Hayatimda en pisman oldugum sey bu ve orta okulda arkadaşimin bisey olmuyo iz kalmiyo demesiyle yaptigim biseydi. Cocuklukta sorun olmuyou ama simdi oyle degil tabii. Lutfen yardimci olun ameliyat olcak maddi durumum yok suanda, sirf kapamak icinde dovme istemiyorum cunku anlami olmiyicak. Onumuzdeki yaza kadar gecirebilirmiyim? Acnelyse sonucta deri soyuyor yardimi olur mu? Goruslerinizi paylasin lutfen, ayni derdi olanlar beraber biseyler yapalim onumuzdeki yaz rahat gecsin. Normal bi kola ozenmek sinir bozucu ve cok uzucu en kotusude kendinize bunu kendiniz yapmaniz gercekten cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…