Popüler Konu Jilet izi giderme

Yukseklik farki neyden kaybaklaniyor acaba insallah piruzssuz olur elifffibkisi gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana mail atti ordan gordum yine kesikler belli oluyor ama buna sukur

Ben sana foto atmadim ki kesik izi bende hiç yok sadece bazi yerlerde renk daha kirmizi ama çok yeni benim

Ha tek şunu dezavantaj olarak goruyorum bu ameliyatta bende toplamda 4 tane vardi ama aralari baya açıkti iz bu yuzden biraz buyuk oldu ama alttan hic iz gözükmüyor ilk dikislerim alındığında bile yoktu

Ha tek şunu dezavantaj olarak goruyorum bu ameliyatta bende toplamda 4 tane vardi ama aralari baya açıkti iz bu yuzden biraz buyuk oldu ama alttan hic iz gözükmüyor ilk dikislerim alındığında bile yoktu

Anladim canim maile snden 3 tane resim geldi ondan dedim izler goruluyor diye

daha ameliyat olmadim

Ben olali 2 ay oldu ama benimde yükseklik farkim var realistin fotolarina baktim çok çok iyi benimkinden sertlik yok bende ama yükseklik farki özellikle bir bölgede bariz ( ay kalmaz böyle inş yaa

kaliteli bi makine olmadığı için fotoğraf atamıyorum arkadaşalr.benimkiyle karşılaştıran arkadaşlar fotoğraf paylaştıktan sonra yorum yaparsanız sevinirim.ben sanırım biraz acele ederek denize girdim ve kolum biraz esmerleşti.bakalım ne olacak

merak etme düzelecek.benimkide öyleydi.

Realist resim yuklermisin .. Arkadaslar lutfen yardimci olalim birbirimize

Ay dikkat et canim çok iyiydi 2. Ay fotolarin

ameliyat sonrası 5. ay resimlerim.

Eklentiler

• $19072014483.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 281
  • $19072014480.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 267
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…