Jil sander SUN hakknda dnceleriniz nelerdir?

o kokuyu ilk esim almisti bana ilk siktigimda pöff ne bicim demistim ama durdukca feci bisi oluyo
simdi cok severek kullandigim parfümlerimden birisi oda :))

bence harika bi koku günlerce üzerimde kaldığını hatırlıyorum... parfümün bence kalıcı ve etki bırakanı makbuldür.önce ağır gelebilir ama koku yerleştikçe tene nefis yaniiiii.... ama beğenmeyenlere de sözüm yok zevk meselesi tabi....

aynen durdukca guzellesen bi koku

ben de yetişemiorum artık parfüm hızınıza kızlar tam buldum diorum hayatımın kokusunu daha farklı daha güzel kokular keşfediorumm,bu nasıl acaba bunu da merak ettim

arkadaslar parfüm agir geliyosa havaya SIKIN ve SIKTIGINIZ noktaya yürüyün.alkolü ucmus oluyor ve koku hafifliyor ben hep bu sekilde kullaniyorum.

Ben Sun'ı Sevil'de denemiştim ama çok ağır bir kokuydu.Yalnız durdukça güzelleşecekmiş gibi geldi bana...Bir ara denemek istiyorum aslında........

Ben de sun kullanıyorum ama bana çok uçucuymuş gibi geliyor. Gün içinde hiç kendimden koku geldiğini dymuyorum .Benim gibi düşünen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…