- Konu Sahibi GECE KELEBEGI
Aynen bunları yazdırcam çünkü anlaşmalı . Eğer uymazsa ben de mahkemede herşeyi öterim iyi biliyoKesinlikle boşanma kağıdına yazdır bunları. Lafla hareket etme. Söz verip yapmaz. Hakkın senin onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bunları yazdırcam çünkü anlaşmalı . Eğer uymazsa ben de mahkemede herşeyi öterim iyi biliyoKesinlikle boşanma kağıdına yazdır bunları. Lafla hareket etme. Söz verip yapmaz. Hakkın senin onlar
Tabi canım hayatta hiç bir zoruluğa göğüs geremiyorlar devamlı beyinlerini uyuşturuyorlar ne bilim ya . Biliyo musun hayatta en korktuğum şeylerden biriydi ve başıma geldi Allah beterinden korusun hepimiz içinYani bu tarz insanlar hayatla mücadelesi sıfırdir. Kolay yoldur onlar için. Ve inan o kolay yolda kendini değil en kolay feda edeceği en yakinindakilerdir
Amin canım. Allahım zorumuzu kolay eylesinTabi canım hayatta hiç bir zoruluğa göğüs geremiyorlar devamlı beyinlerini uyuşturuyorlar ne bilim ya . Biliyo musun hayatta en korktuğum şeylerden biriydi ve başıma geldi Allah beterinden korusun hepimiz için
Amin inşallahAmin canım. Allahım zorumuzu kolay eylesin
Artık üzülemiyorum inanınki . Mücadele ettim bir anda çekip gitmedim . Ki gidebilirdim çünkü böyle değildi .Rabbım yardımcınız olsun inşallah böyle insanların kendisine gram üzülmem ama annesi babası ne hayal kırıklığı ne çabalar vermiştir.
Hepimizin evladı kardeşi eşi dostu var kınamamak lazım başa ne geleceğini bilemeyiz.
Maalesef uzaktan da olsa tanıdığım 2 kişi çok kötü bir şekilde hayatlarını bitirdiler