Jil sander SUN hakknda dnceleriniz nelerdir?

Canim tesekkür ederim gelince bende deneyip alacagim dedigin gibi burda belki trkyeden uygun ama inan okadarda ucuz degil onun icin bende bir parfüm hastasi olarak gelince aciklarindan alip deneyecegim.Birde benim hastaligim ister kalici olsun ister olmasin bir iki pissla yetinmem bol bol pissss latirim ayni sey camasir yikarken deterjandada öyle az koymayi bilemem.Onun icin gelince acik parfümlerden yüklü almam lazim:)))

Son düzenleme:

AL TABİ ÇOK RAHAT EDİCEKSİN..HATTA KULLANDIĞIN TÜM ORJİNALLERİN DOLUMUNUDA AL..BEN EVDEN ÇIKARKEN ORJ DEN SIKIYORUM, DOLUMUDA ÇANTAMDA TAŞIYIP TAZELİYORUM ARADA..SÜPER KALICI OLUYO..ORJ.LERDE DAHA UZUN DAYANIYO..VE ÇOKDA KALICI OLUYO..ÜSTELİK KAMPANYALI ÇOĞU YERDE..KİMİNDE Bİ ALANA Bİ BEDAVA..KİMİNDE PARFÜM ALANA DEO HEDİYE..KİMİNDE BÜYÜK BOYA KÜÇÜK BOY HEDİYE FALAN..BOLCA ALICAKSAN BOLCADA HEDİYESİNDEN ALICAKSINDIR :):teytey:

Canim sen istanbuldasin bende istanbula geliyorum istanbulda d&p den söz ettiler peki baska varmi varsa sen hangisini daha kalici ve benzer buldun en azindan geldigimde hepsini dnemeye ugrasmam zaten bir haftaligina geliyorum cok tesekkür ederim bilgilerin icin canim...Yani d&p den baska isimler varmi diye sordum ixora falan bahsediyor arkadaslar burda o yüzden soruyorum sana....

tabiki paylaşayım..ixorayı ben hiç kullanmadım ama kullanan baya var, bana tester numuneleri geldi henüz deneme fırsatı bulmadım..onun dışında dp nin kokularıda güzeldir ve en çok şb dp nin var, ama ben dp de hiç güler yüzlü satıcılar görmediğim için (yaklaşık civarımda 10 şbsi var belki fazlasıda hepsi aynı, sevmiyorum onlardan alışveriş etmeyi)birde birikikere bozuk ürün çıkmıştı arkadşımla bana ama bu tesadüf olabilir çok kalmış bi ürün geldi bize belkide bilemiyorum, biraz acımsı geliyor bana dpnin genel olarak kokuları, ama benim asıl sürekli yıllardır aldığım "smells good" var ama bunun beşiktaştan başka şubesi yok bildiğim kadarıyla, sen ist da nereye geleceksin? dediğim gibi bargello var yine ben kullanmadım ama çok kullanan var ayrıca bargelloda bir alana bir bedava kampanyasıda var..bu arada az farkta olsa içlerinde pahalı olan dp dir..ilk sıktığında kokular sana çok acı alkollü gibi gelecek ama durdukça kokular güzelleşir..alırken mutlaka denediğin kokuyu yarım saat kadar bekle koku ancak kendini belli ediyor..aklında bulunsun..

Sagol canim ögütlerini dikkate alacagim ben zeytinburnu na geliyorum orda tanidiklarim var.O civarda en yakin bakirköy herhalde ama senin verdigin yerlerede gitmeye calisacagim bilgilerin icin seni cok öpüyorum cok tesekkür ederim arkadasim...Bu bargello ve ixora Istanbulda nerelerde var acaba bilgin varmi?

RİCA EDERİM CNM NEDEMEK..BARGELLO ÜSKÜDAR VE BEYLİKDÜZÜNDE VARMIŞ İKİSİDE SANA UZAK SAYILIR AMA GEZECEĞİN YERLERE GÖRE DEĞİŞİR BELKİ O CİVARLARA GİDERSİNİZ..İXORA..BENİM BİLDİĞİM OSMANBEYDE VAR..AMA İXORA YAZIP GOOGLE DAN SİTESİNE GİRERSEN HEM ŞUBELERİNE BAKARSIN HEMDE ORDA BAYAN PARFÜM SEÇİP LİSTESİNEDE BAKIP ŞİMDİDEN Bİ FİKİR EDİNEBİLİRSİN ÇEŞİTLER HAKKINDA..BU ARADA DP NİN LİSTESİNDEKİ İSİMLER FARKLIDIR, ARADIĞINI BULAMAZSIN LİSTEDEN FARKLI İSİMLER KOYUYOLAR ONLARA SORARAK BAKABİLİRSİN AMA DİĞERLERİ BİREBİR AYNI İSİMDİR..
İSİMLERİ TEKRAR VEREYİM SİTELERİNE Bİ GÖZ AT İSTERSEN FİYATLARIDA YAZIYORDUR SANIRIM FİKİR SAHİBİ OLURSUN FİYATLARDAN LİSTELERİNDEN VE ŞUBELERİNDEN..
SMELLS GOOD Smells Good Parfum
İXORA https://www.ixora.com.tr/index.php
BARGELLO Bargello Perfume | Bargello | Parfüm
DP Untitled Document

YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BARGELLONUN SAYFASINDA ŞUBELER GÜNCEL DEĞİLDİ..YANİ LİSTEDE İST GÖREMEYEBİLİRSİN AMA BİZ TELEFONLA SORMUŞTUK..DEDİĞİM GİBİ ÜSKÜDAR VE BEYLİKDÜZÜNDE ŞB LERİ VAR CNM

Dp nin adresi çıkmamış cnm sanırım sayfada sorun var onada istersen sonra google dan aratıp sitesine bakarsın ama isimler farklı yazıldığı için neler var anlayamazsın muhtemelen..oyüzden diğerleri daha net..bilgin olsun..

MEMNUNİYETLE CNM RİCA EDERİM NEDEMEK.. a.s.:1hug:

Canim bugün arkadas trkyeden geldi bana iki tane 50cc lik parfüm getirmis bakirköyden almis Athena yaziyor üstünde birisi caroline herrera 212 sexy digeri escada sexy grafiti kokulari fena sayilmaz sexy grafiti durdukca hos oldu ilk basta kokusu biraz iticiydi d&p yide görmüs ondan almadim ordaki arkadaslar bunu tavsiye etti dedi bakirköyde athena ismi sisemim üzerindede athena yaziyor zaten ama ben gdince senin yazdiklarindan hepsinden birkac tane alip deneyecegim gelirken de en kalici hangisiyse ondan alacagim.Bakirköyde athena da varmis seninle paylasmak istedim öpüyorum arkadasim.

sun çok güzel bi kokudur güneş kremlerinin konusuna benziyor miss gibibayanssulusmile

hmmm bu kokuya en kısa zamanda bakmalıyım yaz için bir koku arayışım vardı zaten.kaydirigubbakcemile3

canim kis icinde cok guzel bi koku bende sadece yaza gider dedim ama kis iicinde ideal geldi kokusu kaliciligi

tatlım nerden aldın kampanya olur gerçi yakında sevgililer günü nedenyle ama bende özellikle o kampanyı bekliyorum yeni parfüm almak için.bayanssulusmile

tatlım nerden aldın kampanya olur gerçi yakında sevgililer günü nedenyle ama bende özellikle o kampanyı bekliyorum yeni parfüm almak için.bayanssulusmile

canim ben sevilden almistim ama benim aldigim the sun yukarda resmi var kis icinde ideal bide delighti varmis o daaha hafifmis canim

hmm tamam tatlım kış için bakam o kokuya ozaman yaza başka bir parfüm düşüneyim daha yaza var nasılsa opuyorumnanaktan

hmm tamam tatlım kış için bakam o kokuya ozaman yaza başka bir parfüm düşüneyim daha yaza var nasılsa opuyorumnanaktan

tamam canimm denedikten sonra yorumu yaz ama beklio bide narscio rodriguez oneririm bende hem pembe hem siyahhi var ikisinede asik oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…