Jil sander SUN hakknda dnceleriniz nelerdir?

geçen gn alıcaktm hem yaz geliyor hem güneş yağı kokusu falan diye ama bileğime sıktım inanılmaz ağır geldi bana halbuki ben beğeniyordum o kokuyu...

hey alllaaammm yaa hergün yeni bi koku duyuyoommm, yetişemiyorum artık bu hıza kızlar yaaa delikafadulden

benim bi arkadasım almıstı hem kutusu berbat hemde kendisi ilk sıkıldıgında berbat kokuyodu üstüme sıktıgıma pişman olmustum ama biraz zaman gecince accayip güzel kokmaya basladı okulda hocalarım bile adını sordu artık düşünün kaydirigubbakcemile3 ama gittgim yerlerde bulamadım bu kokuyu bide size soriyim dedim yorumlarınızı :) ha bide fiyat şakkıdı

Hımm geçenlerde Jıll Sander Style almıştım.Harika bayılıyorum kokusuna nerdeyse şişesinin içine düşücem.Ama şimdi bu dediğinizi de denemek istiyorum.

evt arkadşlar bende jil sanderin kokularını çok merak ediyorum..demin biyerde okudum hepsiyle ilgili değişik güzel yorumlar var..dolum parfümcüden alabileceğim hangi çeşitleri var ve kokuları nasıllar bana önerebilirmisinz.

ilik sıktınızda kötüyse sonra iyiyse almayın mesela acil sıkmak gerekti napcezzzkaydirigubbakcemile2zaman geçsin die mi beklıcesss
alllamm yaaa
eskıden boyle düşünmüyıordm ama şimdi boylevereliniortak

öööf bu parfüm fena halde mide bulandırıcı... bi arkadaşım kullanıyo.. yanıma yaklaştırmıyorum onu... böööghhh..

mükemmel bir koku, ama yasadıgım yerde cok pahalıya satıyorlar, sun tekin acarda ne kadar acaba? ben de almanyadan gelecek kuzenime gümrükten aldırmaya karar verdim, 20 euro imiş, düşünün yani, ixorada bile çakması bu fiyat:)

Canim bu oryantal bir kokudur yani vanilya misk ve amber agirlikli ama deneyip vazgecemeyecegin mis gibi bir kokudur ben sana söyliyeyim yani nasil desem uyarmi bilmiyorum ama pudramsi bir koku diyeyim.

anlattığın kadarıyla evet tam sevdiğim kullandığım tonlarda.. denemeliyim bi..fiyatları nedir bunların bilgin varmı..bide dolumu varmı varsa benziyomu biliyosan onuda yazrsan öylede deneyebilirim

anlattığın kadarıyla evet tam sevdiğim kullandığım tonlarda.. denemeliyim bi..fiyatları nedir bunların bilgin varmı..bide dolumu varmı varsa benziyomu biliyosan onuda yazrsan öylede deneyebilirim

Canim ben edp sini 40ml 53euro ya aldim edt 40ml 40 euro ama ben yurtdisindayim burda acigi yok cünkü ben hic acik parfüm olayi duymadim sadece bu sitede duydum Trkye ye geldigimde merak ettim acik olanlardan bir kac tanesini deneyecegim.

Canim ben edp sini 40ml 53euro ya aldim edt 40ml 40 euro ama ben yurtdisindayim burda acigi yok cünkü ben hic acik parfüm olayi duymadim sadece bu sitede duydum Trkye ye geldigimde merak ettim acik olanlardan bir kac tanesini deneyecegim.

HIMM anladım..kesinlikle gelince dene hatta al götür orayada bolca..birçok koku çok benziyor elbetteki birebir aynı değil..ama ben çok kullanıyorum..hem kalıcı hemde güzel..ama her koku okadar başarılı değil..onun dışındada çok uygunn..ben çok fazla parfüm tüketirim..hatta orjinal parfümleriminde mutlaka dolumunu alır beraber kullanırım yoksa orj.ler mümkün değil dayanmıyor..bende yurtdışında hiç görmedim böyle dolum olayı..dışarıda kokular biraz daha uygun tr yeye göre ama yinede bazıları çok yüksek hele benim gibi ayda 1 şişe gidiyorsa..tavsiye ediyorum, dene mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…