JFK-Hizmet-Ethica Hastanelerinden birinde tavsiye edebileceiniz erkek Doktor var m?

Dün kontrolüm vardı. Utku Beyle tekrar doğum şekli hakkında konuştuk. Kendisi kesinlikle beni belli bir doğum şeklinde yönlendirmedi. Sonuçta karar verecek olan sensin, şu an için her şey normal böyle giderse ve istersen normal doğum yapabilirsin dedi.
Ama doğum sancılarını çekmek o süreci yaşamak istemiyorum, günü saati belli olsun diyorsan sezeryan olursun dedi.
Tamamen bana bıraktı yani seçimi. Bilemiyorum bana güven veriyor inşallah umduğum gibi güzel olur her şey. Kaç senedir gittiğim doktordan vazgeçtim Utku Beye daha çok güvendim.
Bakalım umarım doğru bir seçim yapmışımdır.

Arkadaşlar merhaba, eşim ve ben Allah kısmet ederse Nisan ayı gibi bebek planlıyoruz.
Bunun öncesinde bilgi almak ve bir sorun olup olmadığını öğrenmek için bir doktor kontrolünden geçmeyi düşünüyorum.
Zeytinburnunda oturuyorum, ben Zeytinburnu yada Fatih civarında bir hastane düşünüyordum ama JFK da aklımda yok değildi.
3 yıl önce babanem orada kalp amelliyatı olmuştu ve çok memnun kalmıştık o sebeple aklımızda hep olumlu bir imajı var o hastanenin.
Eşimde oraya gideriz demişti ama ben evimize yakın bir hastane olsun istememiştim.
olabilecek bir acil durumda kısa sürede ulaşım kolaylığı ve rutin kontrollerden sonra işime dönebilme imkanını düşünerek
Fakat şimdi yazdıkalrınızdan okuduğum kadarı ile bu iyi bir tercih olacak gibi.
Zira sadece gebelik öncesi değil tüm gebelik sürecini ve doğumu aynı doktorla geçirmek istiyorum.
Benim için fark etmez ama eşim bayan doktor olması taraftarı bu sebeple Nadide hanımı tercih edeceğim sanırım.
Yalnız ben Allah kısmet eder ve bir sorun olmazsa normal doğum taraftarıyım Nadide hanım bu konuda nasıldır,
tercih ettiği doğum şekli nedir, muayene ücreti ne kadardır? Bunları merak ediyorum bilgilendirirseniz memnun olurum.

canım benim drum nadide hanımdı...ve kendisi asla sezeryan olacaksın demedi.son 3 haftaya kadar bebeğim tersti sezeryan diyodu ama son kontrolümde bebeğimin döndüğünü söyledi ve bende normal doğum yaptım...çok memnun kaldım...sormak istediklerini sor cevaplayabilirim...bu arada oğlum 3 aylık...

merhaba arkadaslar, 30 haftalik hamileyim.. doktor olarak özel bir muayenehaneye gidiyorum.. dogum için evimize yakin olan türkiye hastanesi, sisli hospitalium ve ethica incirliyi düsünüyoruz. (bunlarda sgk da geçtigi için tercih ettik) bunun disinda osmanoglu poliklinigi de olabilir ama fiyatlari ve sgk geçip geçmedigi ile ilgili bilgisi olan varmi? bu 4 hastane hakkinda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. (bu arada sezeryan dogum düsünüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…