Arkadaşlar Ali Paşa bey çok iyi diyorsunuz da..Ben değiştiriyorum doktorumu doktor değiştirmeyi hiç istemememe rağmen. 19 haftalık hamileyim ve son 4-5 kontroldür Ali beye gidiyorum. İki olaydan sonra artık malesef güvenmiyorum kendisine. 2 hafta önce çok ağır bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim o dönemde Ali beyle de randevum vardı gördü benim halimi antibiyotik verdiler acil de dedim devam et o zaman dedi ve sallamadı. Bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi ben nerdeyse hergece acillerdeyim nefes alamıyorum sürekli serum veriyorlar. Sonunda aradım Ali beyi "Ali bey ben hala çok kötüyüm ne yapayım?" (Bu arada hastaneye falan yatırır belki diye düşünüyorum) "Bir dahiliyeciye görün" dedi, kapattı bir daha da ne oldu diye ne aradı ne sordu. Neyse ben iyileştim ama gören hala bembeyazsın rengin çok kötü dedi diye şirketin doktoruna gittim ve kan testi yaptı. Değerlerim biraz kötü çıktı şirket doktoru da kendi kadın doğumcunuza gösterin dedi. Ali beye gittim gösterdim bundan iki gün önce. Neyse ciddi bir şey yok dedi. O akşam benden su gibi bir şey gelmeye başladı. 2-3 saat bekledim devam ediyor çamaşırım resmen ıslak ama akıntı değil. Allah Allah dedim pimpiriklenmekte istemiyorum. İnternete bir bakayım dedim ne ola ki bu diye. Yazan şeylerin ciddiyetini görünce hemen Ali beyi aradım Cts. gece. Özürler dileyerek açtım telefonu rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye. 1- Daha sabah oradaydım beni tanımadı, başkasıyla karıştırdı (hadi bu olabilir çok yoğun zaten) 2- Durum böyle böyle dedim, bu arada biz Anadolu yakasında kuzenimdeyiz. Orada bir hastaneye gidin isterseniz dedi Sabah ben gelicem Ethicaya birini taburcu etmeye ama yarım saat kalıcam dedi. Gelmeyin demeye getirdi. Sonra da merak edip ne aradı ne sordu. Biz de Yeditepeye gittik. Durum çok ciddi ve kötü sonuçlanabilecek bir sorun ve pek tabi ciddiye alınması gereken bir sorun ama doktor beyin umrunda olmadı. Tıbbi bilgisi ve yeterliliğine asla kötü yorum yapamam ama benim umduğum ve olması gerektiği kadar ilgili olmadığı kesin. Buna göre karar verin; ben başa döndüm yine doktor arayacağım şimdi...