JFK-Hizmet-Ethica Hastanelerinden birinde tavsiye edebileceiniz erkek Doktor var m?

Yeshill_Yansima

Hoşgeldin minik kızım:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
850
5
41
Arkadaşlar jfk-hizmet-ethica hastanelerinden birine gitmeyi düşünüyorum.erkek dr. Tercih edicem eğer bu hastanelerden tavsiye edebileceğiniz dr. Varsa çok memnun olurum. Ve birde hastanelerin doğum ve bebek odalarını görmedim henüz bu konuda da fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben sizin sorduğunuz hastanelerdeki hiçbir doktora muayeneye gitmedim ama siteden okuduğum kadarı ile Ethica Hastanesi'nden Ali Paşa Oskay ve Uğur Kal'ı, Hizmet Hastanesi'nden ise Sait Halil Bey'i öneriyorlar.

Benim de size bir sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara avrupa hastanesinde çalıştığınızdan bahsetmiştiniz. Bu hastaneyi sezaryen doğum için önerir misiniz? Ayrıca yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri nasıldır?

Osmanoğlu kliniği ile bu hastane arasında kararsız kaldım. Bu klinik hakkında da bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

En kısa zaman da, en doğru uzman ve hastane ile karşılaşmanız dileği ile,

Şimdiden çok teşekkür ederim.

avrupa hastanesinde dr. herman işçiyi sezeryanda 1 numara olarak görüyorum,bebek yoğunbakımı ve bebek odasını gidin görün derim ben çünkü ben 2 yıldır gitmedim. osmanoğlunu bilmiyorum ama avrupa hastanesinin yoğunbakımları bence yeterli özellikle yetişkin için olanı 2 yıl önce tamamen yenilenmişti. anestezi uzmanları genel olarak çok çok iyi,epiduralde çok başarılılar.ben dr. olarak herman beyi öneririm çünkü o artık avrupa hastanesiyle bütünleşmiş halde inanılmaz sayıda sezeryan yapıyo ben genel anlamda tavsiye ederim

avrupa hastanesinde dr. herman işçiyi sezeryanda 1 numara olarak görüyorum,bebek yoğunbakımı ve bebek odasını gidin görün derim ben çünkü ben 2 yıldır gitmedim. osmanoğlunu bilmiyorum ama avrupa hastanesinin yoğunbakımları bence yeterli özellikle yetişkin için olanı 2 yıl önce tamamen yenilenmişti. anestezi uzmanları genel olarak çok çok iyi,epiduralde çok başarılılar.ben dr. olarak herman beyi öneririm çünkü o artık avrupa hastanesiyle bütünleşmiş halde inanılmaz sayıda sezeryan yapıyo ben genel anlamda tavsiye ederim

Cevabınız için çok teşekkür ederim, ben Herman Bey'i normal doğum taraftarı olarak duymuştum.

ethica incirli den ugur kal ı tavsiye ederim. 5 dr. değiştirdim onda karar kıldım ve cok da memnun kaldım. yalnız ethica yı begenmiyorum hastane olarak, o yüzden dr. umu alıp b. evler medical park da dogum yaptım. tavsiye ederim.

arkadaşlar bir hemşire arkadaşımdan duyduğum kadarıyla jfk hastaneside maya sağlık hizmetleri grubundaymış (yunanlı ortakları var artık maya sağlık hizmetleri-eski avrupa şafak hastanesi) ve baştan aşağı yenileniyormuş ameliyathane ve doğumhaneside baştan yıkılıp yeniden yapılıyormuş bu aralar hatta hasta kabul etmeyip diğer hastanelerine gönderiyorlarmış bilginize

Ben jfk'da Ali Utku Öz'e gidiyorum son iki aydır. Kendisi olumlu, güleryüzlü ve ilgili bir doktor gördüğüm kadarıyla. Salı günü randevu alıp doğumla ilgili konuşmayı düşünüyordum ama bu tadilat durumundan dolayı ne olur bilemem.
Ben iki ayrı doktora yaptırıyorum aslında takiplerimi ve hangisine doğumumu yaptıracağıma henüz karar verebilmiş değilim.
Utku Beyin hastası olup doğumunu ona yaptıran arkadaşlar bana da yardımcı olurlarsa sevinirim.
.

Ben jfk'da Ali Utku Öz'e gidiyorum son iki aydır. Kendisi olumlu, güleryüzlü ve ilgili bir doktor gördüğüm kadarıyla. Salı günü randevu alıp doğumla ilgili konuşmayı düşünüyordum ama bu tadilat durumundan dolayı ne olur bilemem.
Ben iki ayrı doktora yaptırıyorum aslında takiplerimi ve hangisine doğumumu yaptıracağıma henüz karar verebilmiş değilim.
Utku Beyin hastası olup doğumunu ona yaptıran arkadaşlar bana da yardımcı olurlarsa sevinirim.
.

canım ben 2 ay önce jfk da doğum yaptım.drum nadide hanımdı..okadar memnun kaldımki....hem hastaneden hem drumdan....doğumum tam bi sohbet ortamı gibiydi..normal doğum yaptım ve 3 gün sonra evimin işlerini yapabiliyordum...utku bey çok güleryüzlü bizi koridorda gördüğü zaman selam vermeden geçmezdi...tanımadığı halde...bence sende memnun kalacaksın...

Ben de iki doktor arasında kaldım karar veremiyorum bir türlü. Hamileliğimin başından beri devam ettiğim bir doktor var. Bir de iki aydır Utku Beye gidiyorum. Utku Bey daha yakın gibi geldi bana eşim de ben onu daha çok sevdim o yaptırsın doğumunu deyip duruyor.
JFK'da Utku Beye doğumunu yaptıran birileri olsa onlardan iyi şeyler duyabilsem çok rahatlayacağım ve kesin kararımı vereceğim.
Dün doğum katını gezdik tamamen yenilenmiş. odalar fena değil. Zaten iki gün kalıyoruz en fazla.
Yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmış. Allah korusun gerekirse küvezde kalması falan sgk ile de anlaşmalıymış. Bu da çok önemli.
Şu anda kampanya var dediler. Ben emekli sandığına bağlıyım.
Normali 1100 sezeryan olursa 1350 TL imiş. Artı epidural istenirse 350 TL daha yani 1700 e mal oluyor sezeryan. Ivırı zıvırı ikiyi bulur sanırım.

Ben de iki doktor arasında kaldım karar veremiyorum bir türlü. Hamileliğimin başından beri devam ettiğim bir doktor var. Bir de iki aydır Utku Beye gidiyorum. Utku Bey daha yakın gibi geldi bana eşim de ben onu daha çok sevdim o yaptırsın doğumunu deyip duruyor.
JFK'da Utku Beye doğumunu yaptıran birileri olsa onlardan iyi şeyler duyabilsem çok rahatlayacağım ve kesin kararımı vereceğim.
Dün doğum katını gezdik tamamen yenilenmiş. odalar fena değil. Zaten iki gün kalıyoruz en fazla.
Yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmış. Allah korusun gerekirse küvezde kalması falan sgk ile de anlaşmalıymış. Bu da çok önemli.
Şu anda kampanya var dediler. Ben emekli sandığına bağlıyım.
Normali 1100 sezeryan olursa 1350 TL imiş. Artı epidural istenirse 350 TL daha yani 1700 e mal oluyor sezeryan. Ivırı zıvırı ikiyi bulur sanırım.

canım JFK çok iyi bir seçim olur...ben asla pişman değilim...hemşireleri de çok ilgil..saat başı gelip kontrol ediyorlar...istemediğin hiçbirşeyi o hastanede yaşamıyorsunçççayrıca utku bey çok iyi bir dr...ayrıca şunuda söyliyeyim NADİDE hanımın van"dan bile hastası var...düşün artık nekadar iyi dr olduğunu....

canım JFK çok iyi bir seçim olur...ben asla pişman değilim...hemşireleri de çok ilgil..saat başı gelip kontrol ediyorlar...istemediğin hiçbirşeyi o hastanede yaşamıyorsunçççayrıca utku bey çok iyi bir dr...ayrıca şunuda söyliyeyim NADİDE hanımın van"dan bile hastası var...düşün artık nekadar iyi dr olduğunu....

Ben de oraya karar verdim gibi bir şey. Hem evime de çok yakın. Utku Bey de güven veren bir doktor. Normal ya da sezeryan diye bir dayatması da olmadı. Sen karar ver dedi.
Durum böyle giderse normal de yapabilirsin dedi. Ama benim en riskli dönem bayrama denk geldiği için normale cesaret edemiyorum açıkcası. O yüzden sezeryan olacak sanırım. İnşallah canım ben de senin gibi pişman olmam kararımdan. Şu an %90 orası olacak gibi görünüyor.

inşallah pişman olmazsın..benim doğumum sohbet ortamında geçti...drumla hemşirelerle sohbet ede ede doğum yaptım...herşeyi ile çok güzel koordine oluyorlar canım...yinede hakkında hayırlısı....

Arkadaşlar Ali Paşa bey çok iyi diyorsunuz da..Ben değiştiriyorum doktorumu doktor değiştirmeyi hiç istemememe rağmen. 19 haftalık hamileyim ve son 4-5 kontroldür Ali beye gidiyorum. İki olaydan sonra artık malesef güvenmiyorum kendisine. 2 hafta önce çok ağır bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim o dönemde Ali beyle de randevum vardı gördü benim halimi antibiyotik verdiler acil de dedim devam et o zaman dedi ve sallamadı. Bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi ben nerdeyse hergece acillerdeyim nefes alamıyorum sürekli serum veriyorlar. Sonunda aradım Ali beyi "Ali bey ben hala çok kötüyüm ne yapayım?" (Bu arada hastaneye falan yatırır belki diye düşünüyorum) "Bir dahiliyeciye görün" dedi, kapattı bir daha da ne oldu diye ne aradı ne sordu. Neyse ben iyileştim ama gören hala bembeyazsın rengin çok kötü dedi diye şirketin doktoruna gittim ve kan testi yaptı. Değerlerim biraz kötü çıktı şirket doktoru da kendi kadın doğumcunuza gösterin dedi. Ali beye gittim gösterdim bundan iki gün önce. Neyse ciddi bir şey yok dedi. O akşam benden su gibi bir şey gelmeye başladı. 2-3 saat bekledim devam ediyor çamaşırım resmen ıslak ama akıntı değil. Allah Allah dedim pimpiriklenmekte istemiyorum. İnternete bir bakayım dedim ne ola ki bu diye. Yazan şeylerin ciddiyetini görünce hemen Ali beyi aradım Cts. gece. Özürler dileyerek açtım telefonu rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye. 1- Daha sabah oradaydım beni tanımadı, başkasıyla karıştırdı (hadi bu olabilir çok yoğun zaten) 2- Durum böyle böyle dedim, bu arada biz Anadolu yakasında kuzenimdeyiz. Orada bir hastaneye gidin isterseniz dedi Sabah ben gelicem Ethicaya birini taburcu etmeye ama yarım saat kalıcam dedi. Gelmeyin demeye getirdi. Sonra da merak edip ne aradı ne sordu. Biz de Yeditepeye gittik. Durum çok ciddi ve kötü sonuçlanabilecek bir sorun ve pek tabi ciddiye alınması gereken bir sorun ama doktor beyin umrunda olmadı. Tıbbi bilgisi ve yeterliliğine asla kötü yorum yapamam ama benim umduğum ve olması gerektiği kadar ilgili olmadığı kesin. Buna göre karar verin; ben başa döndüm yine doktor arayacağım şimdi...

Arkadaşlar Ali Paşa bey çok iyi diyorsunuz da..Ben değiştiriyorum doktorumu doktor değiştirmeyi hiç istemememe rağmen. 19 haftalık hamileyim ve son 4-5 kontroldür Ali beye gidiyorum. İki olaydan sonra artık malesef güvenmiyorum kendisine. 2 hafta önce çok ağır bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim o dönemde Ali beyle de randevum vardı gördü benim halimi antibiyotik verdiler acil de dedim devam et o zaman dedi ve sallamadı. Bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi ben nerdeyse hergece acillerdeyim nefes alamıyorum sürekli serum veriyorlar. Sonunda aradım Ali beyi "Ali bey ben hala çok kötüyüm ne yapayım?" (Bu arada hastaneye falan yatırır belki diye düşünüyorum) "Bir dahiliyeciye görün" dedi, kapattı bir daha da ne oldu diye ne aradı ne sordu. Neyse ben iyileştim ama gören hala bembeyazsın rengin çok kötü dedi diye şirketin doktoruna gittim ve kan testi yaptı. Değerlerim biraz kötü çıktı şirket doktoru da kendi kadın doğumcunuza gösterin dedi. Ali beye gittim gösterdim bundan iki gün önce. Neyse ciddi bir şey yok dedi. O akşam benden su gibi bir şey gelmeye başladı. 2-3 saat bekledim devam ediyor çamaşırım resmen ıslak ama akıntı değil. Allah Allah dedim pimpiriklenmekte istemiyorum. İnternete bir bakayım dedim ne ola ki bu diye. Yazan şeylerin ciddiyetini görünce hemen Ali beyi aradım Cts. gece. Özürler dileyerek açtım telefonu rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye. 1- Daha sabah oradaydım beni tanımadı, başkasıyla karıştırdı (hadi bu olabilir çok yoğun zaten) 2- Durum böyle böyle dedim, bu arada biz Anadolu yakasında kuzenimdeyiz. Orada bir hastaneye gidin isterseniz dedi Sabah ben gelicem Ethicaya birini taburcu etmeye ama yarım saat kalıcam dedi. Gelmeyin demeye getirdi. Sonra da merak edip ne aradı ne sordu. Biz de Yeditepeye gittik. Durum çok ciddi ve kötü sonuçlanabilecek bir sorun ve pek tabi ciddiye alınması gereken bir sorun ama doktor beyin umrunda olmadı. Tıbbi bilgisi ve yeterliliğine asla kötü yorum yapamam ama benim umduğum ve olması gerektiği kadar ilgili olmadığı kesin. Buna göre karar verin; ben başa döndüm yine doktor arayacağım şimdi...

canım bende hamileliğimde ağır bir grip geçiriyordum...okula gidecek halim yoktu...drumu aradım..hemen hastaneye gel dedi...ben gidene kadarda aynı hastanenin kulak-burun-boğaz dru ile görüşüp beni ona yönlendirdi...hastaneye gidince ilk önce bebişime baktı..sonra diğer dra yönlendirdi...kulak-burun-boğaz drundan çıkıncada tekrar kendi druma gittim ve iyileşene kadar takibimi yaptı...bu dr kimdi biliyor musun...BAHÇELİEVLER JFK HASTANESİNDEN NADİDE KORKUT...bi düşün derim:)

benim en yakın arkadaşım 2 bebeğinide Ali Paşa da doğurdu, size yaptığı gerçekten ilgisizlik olmaması gereken bir şey ama biz Ali Paşa'yı hiç böyle bilmiyoruz, arkadaşım 2 bebeğinide onunla doğurdu ve 3.olsa yine onda doğururum diyor, ablasıda ona gitti, yani benim tanıdığım ve ali paşadan memnun olmayan kimse yok açıkçası,hatta şuan bende ona gidiyorum, hemşire beklettiği zaman bile çok kızan bir hoca, yanlış anlama sakın sana yaptığı şey hoş değil ama bizimde Alipaşa için görüşümüz böyle

Valla canım bana da herkes öyle söyledi zaten ben de bu yorumlara güvendim açıkçası. Benim şanssızlığım mıdır nedir iyi doktor bile bana gelince ilgisiz oluyor. Yaşadığım çok rahatsız edici bir durum takdir edersin ki. Bunları anlatmamın nedeni de benim gibi araştırıp gidecek olan varsa bakın böyle de birşey var demekti açıkçası. Ben bu saatten sonra tekrar doktor arayışına girmek zorunda kaldım böyle ilgisiz davranacağını bilseydim baştan gitmezdim..

peluse bende jfk utku beye gidiorum çok memenunum utku beyden içim çok rahat gidiorum 5 aylık hamileyim bende utku beyde doğum yapmış birilerinden iyi şeyler duysam dahada raahtlıcam .heralde şuanda kampanya olduğundan o fiyatlar yoksa ben daha fazla duymuştum yani normal 2000 sezeryan 2250 diye duymuştum cuam günü gidicem kontrolüm var ozaman doğmu fiyatlarını sorup dğuhanesini ve odaları gezicem baakalm nasıl

canım yaklaşık 1 yıl önce hastasıyıdım ve onda doğum yaptım çok güleryüzlü ilgili hiç bir problem oluşmadı ben sezeryan oldummiyi bir doktorrrr ameliyathanede insani sakinleştiriyorrr cesaret veriyorrr ben emnundum şimdi kuzenimin eşide gidiyorrr oda çok memnun

arkadaşlar cuma günü jfk ya gittim rutin kontrolüm vardı doğum fiyatlarını sordum normal 1000 sezeryan 1350 fakat bu fiyatlar kampanyalı fiyat nezaamn değişeceği de belli değil benim doğumama 4 ay var acaba nolcak değişicekmi bişey demediler .doğumhanesini ve odalrını gezdim çok temiz ferah ve rahat.beğendim.utku bey hakkında yorum yapılmış böle iyi şeyler duyunca içim rahatlıo gerçekten .teşekkürler telaşlı ama merak ettiğim utku bey sezeryan taraflısımı sende sezeryan olmuşsun senmi istedin yoksa bi promlem mi olduda sezeryan oldun bilgi verirsen çok sevinirim

X