Jennifer Lopez'in "Yaş 45, Photoshopsuz Leş" Diye Haykıran 14 Fotoğrafı

bence kadınlar evli yada bekar kendine dikkat etmeli..önce kişisel bakım,sonra kilo ve dengeli beslenme...

Katılıyorum.
Bazı bayanların içinden gelmiyor ama.
Mesela dayım şirket sahibi adam her imkanları var ama yengem hiç bakımlı değil.
Içinden gelmiyor demekki.
Girim kuşamına kişisel bakımına önem vermez ..

Kız yok salınır mı hiç :)
Teyzem yengemi telefonuna Bayan Selülit olarak kaydetmiş yengemin çok fazla.
2. Bayan Selülit vakası olmak istemiyorum
çok acımasızmış ama teyzen :KK48:
olsun yinede takılmayın o kadar ya.
ben spor falan yapmıyorum sevmiyorum çünkü.bi ara diyet yaptım diyetisyenim azda olsa spor yap dedi.ben yapamam sevmiyorum dedim:KK48:
ama kilo verdim bırakınca tekrar aldım
boşuna para gitti.artık yaparsam kendim yapacam diyet.

Katılıyorum.
Bazı bayanların içinden gelmiyor ama.
Mesela dayım şirket sahibi adam her imkanları var ama yengem hiç bakımlı değil.
Içinden gelmiyor demekki.
Girim kuşamına kişisel bakımına önem vermez ..
bencede yengenin yaptığı yanlış..ama içsel bir mesele..maddi olanaklarlada pek ilgisi yok aslında..imkanı olan daha rahat bakar kendine bu bir gerçek..ben liseye giderken bir tane gömleğim vardı..annem rahmetli bu konularda cimriydi:)ben her akşam kış yada yaz o gömleği elimde yıkar sabah ütülerdim..vücudumu iki defa liflerdim o zaman..

45 yaşında biri için fazla beklentiye girmemek gerek
belki disiplinli bir hayatı yoktur..ünlülerin hayatı zor aslında Madonna çok disiplinli mesela..eğer içki ortamı vs çoksa ne bileyim ondan bu şekilde olabilir..

çok acımasızmış ama teyzen :KK48:
olsun yinede takılmayın o kadar ya.
ben spor falan yapmıyorum sevmiyorum çünkü.bi ara diyet yaptım diyetisyenim azda olsa spor yap dedi.ben yapamam sevmiyorum dedim:KK48:
ama kilo verdim bırakınca tekrar aldım
boşuna para gitti.artık yaparsam kendim yapacam diyet.

Aslında her yemekten azar azar yedik mi Tığ gibi oluruz valla :)

makyajsız hali gayet iyi
bu kadın spor yapmıyormuydu ya , sürekli de dans ediyor
ona rağmen selülit vs oluyorsa sporu bırakıyorum :KK53:

Kadın tamamen işkolik birşey müchever markası olacakmış

bencede yengenin yaptığı yanlış..ama içsel bir mesele..maddi olanaklarlada pek ilgisi yok aslında..imkanı olan daha rahat bakar kendine bu bir gerçek..ben liseye giderken bir tane gömleğim vardı..annem rahmetli bu konularda cimriydi:)ben her akşam kış yada yaz o gömleği elimde yıkar sabah ütülerdim..vücudumu iki defa liflerdim o zaman..

Ya evet bakımlı insan imkan olsada olmasada olur.
Tertemiz ütülü kıyafetler, güzel bakımlı temiz saçlar.
Temiz dişler tırnaklar.
Yani hiç zor değil bunlara dikkat etmek.
Ama bazı bayanlara bakıyorum hayattan vazgeçmişler gibi.
Insanın herşeyden önce kendine saygı duyup kendi gözüne hoş gözükmesi çok daha önemli bence bu insanın kendine duyduğu saygıdır.

belki disiplinli bir hayatı yoktur..ünlülerin hayatı zor aslında Madonna çok disiplinli mesela..eğer içki ortamı vs çoksa ne bileyim ondan bu şekilde olabilir..
olabilir belkide. şarkıcı sesiyle değil de vücuduyla önplana çıkınca medyanında onun sarkmış vücudunu araştırıp fotolarını yayınlaması normal aslında.mesela Adele ile ilgili böyle fotolara rastlamadım çokta araştırmadım.aman banane neyse

Ya evet bakımlı insan imkan olsada olmasada olur.
Tertemiz ütülü kıyafetler, güzel bakımlı temiz saçlar.
Temiz dişler tırnaklar.
Yani hiç zor değil bunlara dikkat etmek.
Ama bazı bayanlara bakıyorum hayattan vazgeçmişler gibi.
Insanın herşeyden önce kendine saygı duyup kendi gözüne hoş gözükmesi çok daha önemli bence bu insanın kendine duyduğu saygıdır.
kesinlikle canım..

Basın adele'ye de kızmış kilo ver demiş ama kadın tınlamıyor
olabilir belkide. şarkıcı sesiyle değil de vücuduyla önplana çıkınca medyanında onun sarkmış vücudunu araştırıp fotolarını yayınlaması normal aslında.mesela Adele ile ilgili böyle fotolara rastlamadım çokta araştırmadım.aman banane neyse

cogunda sahne sovlarında kalca korseleri var vucut makyajları ozel corapları beyonce da surekli sahnede altında hep ince parlak veya fileli bir corap kusurları gizliyorlar ama makyajsız shopsuz gorunce inanamıyor insan surekli fitness yapan insanlar degiller belli vucutlarıda deforme oluyor tabi yemezler :KK11::KK45:

O kadar kusur kadı kızında da olur kadın 45 yaşında yahu, ikiz çocuk doğurmuş o kadar da olacak yani

Yüzü makyajsızda gayet güzel bence fakat selülit dolu bacaklara gelince bence de asıl o selülitler fotoshopla fazlalaştırılmış . Sürekli spor ,dans var hayatında , bacaklarının öyle olduğuna inanasım gelmedi açıkçası .

Bu arada sevmem kendisini o ayrı .

45 yasında bir insanın deforme olması kadar dogal bir sey yok, yadırgayanlar olmus, önce bir aynaya bakmalarını tavsiye ederim. Baslık da cok asagılayıcı. Kocaman popolarıyla baskalarını yargılayanlara kılım. Ha popon kocaman olmasa yargılama hakkın var mı, gene yok.

X