• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jelibon kokusu arıyorum

Pinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
107
0
26
İçel Mersin
Yanınızdan geçen birini hiç yemek istediğiniz oldu mu?Geçenlerde bir arkadaşım çok hoş bir deodorant sıkmıştı ve jelibon-çiçeksi bir kokuydu.Ben de o kokuda bir parfüm arıyorum,hafif şekerli,jelibon gibi,bir de uçuk çiçeksi karışımı.Buna benzeyen bildiğiniz kokular var mı?

Yanınızdan geçen birini hiç yemek istediğiniz oldu mu?Geçenlerde bir arkadaşım çok hoş bir deodorant sıkmıştı ve jelibon-çiçeksi bir kokuydu.Ben de o kokuda bir parfüm arıyorum,hafif şekerli,jelibon gibi,bir de uçuk çiçeksi karışımı.Buna benzeyen bildiğiniz kokular var mı?

britney spears-fantasy

Avon'un o serisini almıştım,wonder me falan da vardı.fire me up çok ağır ve şekerli bir koku,hiç beğenmemiştim.onun çok çok daha hafifini arıyorum,ama dior midnight'ı bilmiyorum,onu da deneyeyim.Britney'i biliyorum gerçekten çok hoş bir kokusu var da sıra arkadaşım kullanıyor o kokuyu.O yüzden farklı arıyorum

Kesinlikle britney spears-midnight fantasy .. Tam tarif ettiğin gibi bir koku..

Bide açık parfüm satan yerlerde Candy diye bi koku var.. Oda şekerli güzel bi koku onuda deneyebilirsin canım

Bide açık parfüm satan yerlerde Candy diye bi koku var.. Oda şekerli güzel bi koku onuda deneyebilirsin canım

Candy'yi biliyorum ama onu da başka bir başka arkadaşım kullanıyor,o sanki biraz ağır geldi bana

Kesinlikle britney spears-midnight fantasy .. Tam tarif ettiğin gibi bir koku..

ama bu kokuyu deneyeceğim çok merak ettim

Ben pek sevmem şekerli kokuları ama bu ferah koku baymıyo yani :)

işte ben de öyle bir koku arıyorum :51:

Back