Anti-Aging Jelibon bom bommuş..

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Jelibon haribo ne olursa yerım cok severım.eskıden beri var ben cocuklugumda yedıgımı bılırım :))) vazgecılmezımdır..ac olsamda yerım onu

ayy valla bayılırım jelibonaaaaa markette ilk aldıgım abur cuburların başında gelirrr:)başlıgı görünce kötü bişy çıkcak dedim amaaaa tam tersi çok faydalı demek:)yemeyeeeeeeeeeee devam öyleyse:)

çok ilginçmiş öğrendiğin iyi oldu.Okulda sürekli yerim artık kemiklerim güçlensin. Sinirlere de iyi geliyomudur acaba söyle gevşetse biraz süper olur hihoyyythihoyyyt

hehehehe Hakan hocamın bu haberi duymasını isterdim
çocukluğundan beri sever ve yerim
Lise 3 deyim kapının ağzında elimde bir paket atıştırıyorum gelene geçenede veriyorum tabii
Hakan hoca nöbetçi bizim katta nasılsın diye yaklaştı İstemisiniz diye uzattım tepki aynen şuu
'ayyyy çok zararlı Deryacık onlar sakın yemeeeeeeeekötükedihüso'
Bir damla zararı olabilir tabi ama beni nasıl korkuttuysa uzun zaman yememiştimkaydirigubbakcemile3
Arasıra alıyorum şimdicokacimcoookcokacimcoook
Bayıla bayılada yiyorum valla:dance::sm_cool:

bu hızla her gün haribodan bir paket şeker yemeye devam edersem, yaşlanınca sağlam bir eklem yapım olacak demektir kaydirigubbakcemile3

Herkes beni mutlu etmek için jelibon alır.Bayılırım jelibona her çeşidini yerim.
Annemde kızıyo bana yeme şunu diyeeyvahedigeldismile
Anneme söleyimde artık kızmasın:hulya:

İlk sayfayı okuduğumda mutlu oldum . Çünkü ; çocukluğumdan beri çoooook sewerek yerim . Diğer sayfaları okudukça , acayip aklım karıştı :bbo:

Jelatinin kopek kemiginden yapildigini dusunmek sacma degilmi,bukadar dana kesilirken kopek kemigini napsinlar,heleki koskoca fabrika denetlenmiyormu ama yinede ben jelobonlarin kanserojen maddeler icerdigini dusunuyorum

TR de sığır jelatininden yapılıyor ama yurt dışında domuz jelatininden üretiliyor
ayrıca tadı daha güzel olduğunu söylemişlerdi domuz jelatininden olanın
eskiden kanserojen maddeler vardı şimdi ise meyve suyundan yapıldığı için çok yararlı

Evet bende Türkiye de sığır jelatininden yapıldığını biliyorum. Her şekerin olduğu gibi bununda zararı tabi ki vardır. Sonuçta kimyasal işlem görüyor.
Yani bence her konuda olduğu gibi jelibonda da kararinca tüketmek en iyisi... ;)

Bir jelibon canavarı olarak bu haberi almam iyi oldu :60:

Aşkım almaya devam edebilirsin :9::9: Kuzum çok severim diye hep alır paket paket :48: Markete girsek ilk jelibonların oraya gideriz :27::27:

yazık ya,şimdi de jelibon üreticileri sırf ürünleri satılsın diye böyle bir saçmalık ürettiler demek.Umarım buna inanan çok kişi olmaz.O kadar bariz ki zararları.Gerçi dünyada hep böyle,büyük firmaların cebine para gitsin de halk kimin umrunda?

Hangi yediğimiz tertemiz _?

Neler götürüyoruz mideye içeriğinden haberimiz yok !
Böyle bir ülkede yaşıyoruz, o yüzden ben artık hiçbirşeye şaşırmıyorum ......

Back
X