Jean

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhabalar.

160-161 cm boyundayım. Şöyle ki gündüz 161 cm, gece 160 cm oluyorum:KK53:
Etek ve elbise günlük hayatta hiç kullanamıyorum. Pantolonda da yalnızca jean kullandığım için farklı gözükmek bayağı zor oluyor benim için. Her neyse asıl sorun bu değil. Asıl sorun; bu jeanlarin 170 cm- 175 cm’lik kadınlar için yapılmış olması. Giyiyorum, ayağım dışarı çıkmıyor o kadar uzun. Alayım kısalttırırım diyorum kısalttığımdaysa, bozuluyor pantolon. Bileğe tam oturması gereken paça geniş duruyor falan vesaire. Ah en büyük yaram ise paçalarında püskül vb şeyler olan pantolonları giyememek:KK70:Haydi diğerlerini bir şekilde kısalttırdın diyelim, onları nasıl kısaltabilirsin ki? Zaten terzi ücretleri de almış başını gitmiş 100 tl pantolona versem 20 lira da terziye veriyorum. Benim boyumda olan kadınlar ne yapıyor, nerelerden alışveriş yapıyor? Böyle bir şeyi yalnız ben yaşıyor olamam herhalde?

Son düzenleme:
1.54 boyum jean giyerim genelde.. pantolon boyu 30 dur kestirmeye gerek kalmıyor .. Bazı modellerde 30 uzun geliyor ya ice katlıyorum utu ile kat izini belli ediyorum ya da biraz yuksek topuk ile giyiyorum

Elbise etek niye giyemiyorsunuz?

Bazı jeanlerde boy seçeneği de oluyor dikkat edip alıyorum. Super skinny falansa ben terzide alt kısımları daraltıyorum yine.

İyi de jeanlerin beden ve boy seçenekleri oluyor ki
Siz bakmadan mı alıyorsunuz :)
Bakıyorum tabii ama aldığım mağazalarda benim bacak boyuma uygun olan pantolonun beli çok dar oluyor. Nedense tutturamadım bir.

Elbise etek niye giyemiyorsunuz?

Bazı jeanlerde boy seçeneği de oluyor dikkat edip alıyorum. Super skinny falansa ben terzide alt kısımları daraltıyorum yine.
Bacaklarım yüzünden giyemiyorum. Ufak kırmızı benekler var. Sürekli kapatıcı kullanmaya eriniyorum. Bir de kimyasal sonuçta.

Bacak boyu 28 olan jeanlerde var colins ve kotondan alıyorum ben oralarda bulabilirsiniz.

Ben de 162yim ve 30 paca boyu tam oluyor. Son yillarin modasi olan bilegi acikta bırakan jeanler icinse colinsten aliyorum, orada 28 boy var çünkü. Bunun disinda pacasini kendim keserek kullandıklarım var. Pacasi yirtik pantolonlar mida nasılsa. Terziler de ayrica paca daraltması yapiyorlar.

Bazi markalar cidden sikinti oluyor modelde kapri duran bende baya baya uzun oluyor moralim bozuluyor 156 boyum benimde. Bodur tavuk her daim pilic diyerek kendimi teselli etmeye calisiyorum aahhah

E her pantolonda uzunluk bilgisi olmuyor ki iyide. Benim hiçbir pantalonumda uzunluk ölçüsü yok. Bende hepsini terziye vermek zorunda kalıyorum. Paça katlamaktan gına geldi. Çare terzi :KK53: ucu püsküllü modelleri giyemiyorum o yüzden

1.57 boyum var nereye gitsem direkt 24-26 der alırım jeanlerimi. boyunu da daha hiç kestirmedim model neyse o oluyor. o bacak-bel için farklı beden işine filan da pek girmem 26 der çıkarım. :KK53:

Ben de 162yim ve 30 paca boyu tam oluyor. Son yillarin modasi olan bilegi acikta bırakan jeanler icinse colinsten aliyorum, orada 28 boy var çünkü. Bunun disinda pacasini kendim keserek kullandıklarım var. Pacasi yirtik pantolonlar mida nasılsa. Terziler de ayrica paca daraltması yapiyorlar.
Şu an ben de colins’in L 26 var o da uzun. 4 parmak katlıyorum :D

Bacak boyu 28 olan jeanlerde var colins ve kotondan alıyorum ben oralarda bulabilirsiniz.
Bende bahsettiğiniz ilk markanın 26 sı var. O da uzun geliyor. Şu an Allah Allah 150 miyim diye düşünmedim değil :D

Bende bahsettiğiniz ilk markanın 26 sı var. O da uzun geliyor. Şu an Allah Allah 150 miyim diye düşünmedim değil :KK70:
Sizde bi yanlış var o zaman çünkü bacak boyu 26 olan jean görmedim ben :işsiz: Doğru yere bakmıyorsunuz sanırım L yazan yer bacak boyu oluyor gerçi L26 demişsiniz amaaa bilemedim şimdi

Back
X